Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursaspor ve Beşiktaşa başarılar..

Bursaspor 3.lük için oynar olursada başırıdır.

Beşiktaşta rahat çıkar ..
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Elini kolunu sallaya sallaya, hatta elleriyle kollarıyla ve diğer bölgeleriyle çeşitli kareografiler yaparak bile çıkarlar ..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Porto favori grupta, Sofya sonuncu olur. Rapid Wien, deplasmanda Aston Villa'yı yenerek geldi sanki Beşiktaş ile ikincilik için sonuna kadar çekişirler gibi.

Yorum

• valla bize galati, famagutsa ve digerlerine elenince alay eder dururlardi. ben gs ve fb elendi diye üzülmüyor aksina cok mutlu oldum.
          kendilerini dev aynasinda görüyorlardi hep. halada öyle. türkiyede diger takimlarin haklarini cala cala oralarda oynadilar yillarca.
          ama t.c. sinirlarini cikinca futbolun ne oldugunu görüyorlar.
          ha yenilincede hemen yok aykut kocaman suclu yada o oynadamadi bu oynamadi, rijkaard adammi falan derler gecistirirler.
          bize gelince ise yedek liverpoola elendiniz eksi gücünde degil derler

Yorum

• Hiç umrumda değilsiniz . Ne bursa ne fb nede diğerleri.. naparsanız yapın..
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Keşke L'pool çıksaydı Bejekeye. 4. orbadan da Youn Boys çıksaydı çok iyi olacaktı.

Ballı bejeke.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Q7'nin golü jeneriklik. Trivelayı göstermiş
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bjk iyi kura çekmiş rahat çıkar. Porto ile birlikle çıkar.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bjk'nin grubu iyi, çıkma şansı yüksek ama kolay maç yok uşaklar

(UEFA)

Yorum

• İnşallah elenir 8jk böyle şerefsiz taraftarı olduğu sürece böyle düşüneceğim

Yorum

• gs ve fbye iyi oldu hiç biri umrumda değil...

Yorum

• Altıncı takımı Avrupa'ya yollama hesapları yaparken bu aynı turda gelen elenmeler kötü oldu.

Yorum

• Bjk çok iyi kura çekmiş geçicekler bence ve bence bizim için de iyi olur lig ve Avrupa ikisini aynı anda zorlanırlar..
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Çok Üzüldüm Napoli çıkmadı,Beşiktaşa...

Napoli Formamı giyip ve 4 Metrelik Maradonalı Pankartımla ile gitmek vardı İnönüye
                              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Keşke herkes turu geçseydi.Bu arada paok un sitesinde Fb'lileri dansöz olarak koymuşlar

Ειδήσεις και νέα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Αγώνες, βαθμολογία, μεταγραφές σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, χάντμπολ και τα υπόλοιπα τμήματα του ερασιτέχνη με οπαδική χροιά.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X