Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düşünüyorum da Trabzonsporlu olmaktan daha dertlisi Fenerli olmakmış. Son 3 resmi maçta kaçırdıkları Türkiye kupası, lig şampiyonluğu, Şampiyonlar ligi. Üstelik dünya kadar da paraları var(dı). Biz olsak şimdi ruh hastası olmuştuk.

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizimki aykut gibi yetiştirme yurdundan alınmadı gerçek öz evlat o

kovsanda gidecek başka yeri yok
      İşte doğru bir tesbit .

Gidecek başka yeri yoooook...

Ben de yıllardır bunu yazıyorum .

.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğru diyorsun, 1995-1996 yazsaydı haydi neyse

Teselli olsun diye mi abi?

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut atar bizde turlarız
        Havalar bu ara çok sıcak be Ömer'im. Şöyle denize falan at kendini, biraz serinle. Azıcık tatil yap. Hep buralardasın.

İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tarihine bakmayı unutmuşum
        Sizden de bir şey kaçmıyor.
        Biz şampiyon olalım da, isterlerse maketini versinler.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne sen beni anlıyorsun , nede ben seni .
          - Anlaşırız bir gün , merak etme.

- Hepinize iyi geceler.. Mutlu bir sonla bitirdik bu geceyi , umarım Süper Kupa ve Avrupa Ligi Play-Off maçlarının geceleri de mutlu biter bizler için.

Ve en önemlisi 15 Mayıs gecesi de Allah hepimize mutluluk nasip etsin , yüzlerimiz gülsün o gece..

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim Gökhan Ünal nasildi? Baski varmiydi baski?
            Baskı vardı. Dakika 82 de oyundan alınıp Semih girecekken taraftarlar bu değişikliği protesto etti. Baskı sonucu Gökhan'ın yerine Dia oyundan alındı ve Semih oyuna dahil oldu.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Anlaşırız bir gün , merak etme.

- Hepinize iyi geceler.. Mutlu bir sonla bitirdik bu geceyi , umarım Süper Kupa ve Avrupa Ligi Play-Off maçlarının geceleri de mutlu biter bizler için.

Ve en önemlisi 15 Mayıs gecesi de Allah hepimize mutluluk nasip etsin , yüzlerimiz gülsün o gece..
              1 hafta sonra ki maçıda unutmamak lazım .

Yorum

• - Aykut Adına Üzüldüm Birtek..Ah Aykut ah Gelmeyecektin Bu Takıma..Yem Yaptılar adamı..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yazıklar olsun!
                  Şu takımı hangi akla mantık Aykut'a emanet etmişler anlamıyorum. Ülkemiz futbolu adına üzüldüm.
                  Ayriyetten bu mağlubiyet bizede kötü olarak yansıyacak , Aykut'u gönderecekler daha eli ayağı düzgün bir teknik direktörle tek kulvarda şampiyonluğun en büyük adayı olacaklar.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Havalar bu ara çok sıcak be Ömer'im. Şöyle denize falan at kendini, biraz serinle. Azıcık tatil yap. Hep buralardasın.
                    Burası benim ikinci evim abi gidemem bi yere

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umut kaçırınca yuh, Semih kaçırınca ne varsa Semih'te var. Bir düşünelim, aynı maçı biz oynasak 90+2 de Umut böyle bir gol kaçırsa ve elensek ne olurdu. Oyuncularımıza sahip çıkalım..
                      Abi Semih'i boşverde Young Boys'un 1 milyon euroluk siyahi forvetini nasıl buldun? Keşke Umut bugün onun sahada yaptıklarını yapabilse hiç gol atmasada olur.

Yorum

• İlk olarak SDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yazıklar olsun!
                        Şu takımı hangi akla mantık Aykut'a emanet etmişler anlamıyorum. Ülkemiz futbolu adına üzüldüm.
                        Ayriyetten bu mağlubiyet bizede kötü olarak yansıyacak , Aykut'u gönderecekler daha eli ayağı düzgün bir teknik direktörle tek kulvarda şampiyonluğun en büyük adayı olacaklar.
                        Eee... Herkes bizim kadar inatçı değil, başarısız öz evladı yerinde tutacak.

O yalnızca bize has bir...

Neyse cümlenin devamını getirmeyeyim.,

.
                        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                        -"Burada klima yok mu?"
                        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi Semih'i boşverde Young Boys'un 1 milyon euroluk siyahi forvetini nasıl buldun? Keşke Umut bugün onun sahada yaptıklarını yapabilse hiç gol atmasada olur.
                          Ya bırakın allah aşkına Umut'un onda biri etmez bir gol attı diye...ayrıca umut gol atsada atmasada eleştiriliyor, onun durumu farklı

Yorum

• Golde öyle bir bağırmışım ki millet yanımıza geldi ne oluyor diye

Ben birde Ts'ye kötü diyordum. Biz 10'luk oynuyorsak fb 3'lük oynuyor.
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baskı vardı. Dakika 82 de oyundan alınıp Semih girecekken taraftarlar bu değişikliği protesto etti. Baskı sonucu Gökhan'ın yerine Dia oyundan alındı ve Semih oyuna dahil oldu.
                              Bence tepkiden değil, tam değişiklik yapılacakken Dia sağ açıkta bir mücadele sonunda reklam tabelalarına kadar gidip tutunup yarım dakika kadar nefes almaya çalıştı. Seyrederken adam yorgunluktan ölmüş, hala Gökhan mı çıkacak derken hoca da bu durumu görüp Dia'yı aldı gibi geliyor bana..

Yorum

• İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya bırakın allah aşkına Umut'un onda biri etmez bir gol attı diye...ayrıca umut gol atsada atmasada eleştiriliyor, onun durumu farklı
                                Ben attığı gol için yazmadım. Ancak çok faydalı oynadı adam. Defalarca kanattaki oyuncularla pas alışverişine girdi. O olmasaydı Fenerin yarı sahasında top tutamazdı Young Boys. Bugün gol atmasaydıda aynı şeyleri yazacaktım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X