Sattıkları forvet Doumbia olsaydı çok farklı olurdu bu maç ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yanımda fenerli eniştem varİlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahh ahh hastayım televizyonun karşısında uzanıyorum.Maç resmen komedi gülmemeye çalışıyorum olmuyor güldükçe de her tarafım ağrıyor.Yapma fener bu eziyete son ver

lugano yok fln diyo ahahaha
halısaha maçı gibi oldu diyo 

süper eğlendiriyo beni fener ya.
Yorum
-
boş kaleye vuruyo taça atıyor abi olurmu bu yaİlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoungs Boys dünyaları kaçırdı. Sağdan, soldan, göbekten Feneri deldiler ama sonuç gelmeyince pek bir anlamı kalmıyor.
Yorum
-
feybe'ye bakıyorum da en az yarısı pislik peşinde kasıtlı faul yapma derdindelerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Emre , Santos , Bilica gibi futbolcularımız olmadığı için seviniyorum ...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeybe'ye bakıyorum da en az yarısı pislik peşinde kasıtlı faul yapma derdindelerEn son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 28.07.2010, 22:42.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Bi ara gs böyleydi şimdi yerini fb aldı.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeybe'ye bakıyorum da en az yarısı pislik peşinde kasıtlı faul yapma derdindeler
Emre , Santos , Bilica nın yanında lugano ve cristian da hayli çirkef oyunculardır.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Vallah onu bunu bilmem ama Stoch müthis oyuncu ve bence yilin transferi. Sadece bu maca bakarak konusmuyorum uzun zamandir takip ettigim bir oyuncu. FB'ye cok katkisi olur."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum