Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazik oldu
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Transfere o kadar para harcadılar 1 forvet almak akıllarına gelmedi bir de üstüne Nonda'yı yolladılar bence hiç üzülmelerine gerek yok.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• Türkiye kupası , Türkiye şampiyonluğu , Türkiye süper kupası , Uefa kupası ve Uefa süper kupası hedefleri vardı
        3ü ellerinden gitti Şampiyon olacaklarına da inanmıyorum dolayısıyla 0 kupa ile kapatırlar sezonu
        Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Durun ya onlar kupayı alacak
          -1461 TRABZON-

Yorum

• 92'A.Madrid'de Reyes'in yerine oyuna Salvio girdi.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              belli olmaz valla forlan durur duru bir vurur gol olur. ne yapacağı belli olmaz o adamın
              golü görmedim ama ....
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Eğer teknik direktör Türk olsaydı ya da bu kadar profesyonel bir kişilik olmasaydı sezon sonunu beklemeden giderdi ama Riijkard sezon sonunu bekler öyle gider Bunlar da mal gibi kalır Borçları da birikti kupa da alamayacaklar dolayısıyla para da gelmeyecek Arda'yı satıp para ile borçları kapatma planlarına girmiştir Adnan Polat.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Maç bitti

gs 1-2 a.madrid

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    golü görmedim ama ....
                    Klasik Forlan golü ustaca bir plase ve gol bu arada hakem de Madrid'e baya yardım etti yüzde yüzlük penaltıyı es geçti
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• Yazık oldu Galatasaray'a.

Bu sonuçtan sonra ligdeki yarışı birinci bitireceğini düşünüyorum hele bir de Fenerbahçe bugün tur atlarsa.

Yorum

• Gs'nin elenmesi cok iyi oldu. Artık Ligden başka birşey düşünmeyecekler.

Yani...

Bursa ve Kayseri'yi yenecekler

Yorum

• Tüm çirkefliklere rağmen kazanmasını bildi Madrid. Helal olsun.

Galatasaray'ın penaltısı verilmedi doğru ama Madridli oyunculara yapılanları da görmemezlikten gelemeyiz.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Fener maçı hangi kanalda uşaklar
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Geçmiş olsun. Hiç penaltı diye itiraz etmesinler. Attıkları golden önce de top Arda'ya çarpıp dışarı çıktı gol attılar.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Öncelikle GS'nin net bir penaltısının verilmediğini söyleyeyim.
                                Bu pozisyondan sonra şartelleri atan Caner de zaten iki dk içinde kulübeyi boyladı.
                                Buradan sonra zaten GS'nin turu geçmesi çok zordu.Keza Forlan'da son dakikada atıp işi bitirdi.

Bu maçta Rijkaard'ın müthiş taktik zekasını da görmüş olduk.Elano-Ayhan değişikliği ve 90'da golü yedikten sonra Gio'yu oyuna alması ayrı bir komediydi.Hala gülüyorum..
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X