Yazik oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
92'
A.Madrid'de Reyes'in yerine oyuna Salvio girdi.
Yorum
-
golü görmedim ama ....İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelli olmaz valla forlan durur duru bir vurur gol olur. ne yapacağı belli olmaz o adamın
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Eğer teknik direktör Türk olsaydı ya da bu kadar profesyonel bir kişilik olmasaydı sezon sonunu beklemeden giderdi ama Riijkard sezon sonunu bekler öyle gider
Bunlar da mal gibi kalır
Borçları da birikti kupa da alamayacaklar dolayısıyla para da gelmeyecek Arda'yı satıp para ile borçları kapatma planlarına girmiştir Adnan Polat.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
-
Klasik Forlan golü ustaca bir plase ve gol bu arada hakem de Madrid'e baya yardım etti yüzde yüzlük penaltıyı es geçtiİlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegolü görmedim ama ....Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Öncelikle GS'nin net bir penaltısının verilmediğini söyleyeyim.
Bu pozisyondan sonra şartelleri atan Caner de zaten iki dk içinde kulübeyi boyladı.
Buradan sonra zaten GS'nin turu geçmesi çok zordu.Keza Forlan'da son dakikada atıp işi bitirdi.
Bu maçta Rijkaard'ın müthiş taktik zekasını da görmüş olduk.Elano-Ayhan değişikliği ve 90'da golü yedikten sonra Gio'yu oyuna alması ayrı bir komediydi.Hala gülüyorum..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum