Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşALLAH Türk takımları başarılı olurlar . . .
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İnşallah ikiside guplardan çıkarlar.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        insallah bjk, fb ve gs elenirler
        İnşallah...
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Gs bu gruptan çıkar, çıkmakla da kalmaz..
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Gs bu sezon erken bi zor rakiple karşılaşmazsa bayağı bi ilerler . . .
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• malesef gs bu sene avrupada çok başarılı olur.

geçen seneyi hatırlıyorumda 2-0'dan 3-2 vermeselerdi hamburg maçını kesin finale giderlerdi ki o zaman bir sürü sakatları vardı kewell bile stoper oynamıştı o maçta,şimdi yine aynı kadro hatta elano,keita,mustafa sarp,gökhan zan( bana göre çok kötü bir stoper ama sonuçta milli takım stoperi)katıldı.bu sene finale çıkarlarsa yeminle şaşırmayacağım

oof oof içim daralıyor ,bizde orda olabilirdik pisi pisine elenmek çok koyuyor
              En son bordo-mavii tarafından düzenlendi; 28.08.2009, 21:23.

Yorum

• Gs ve Fb bu gruptan çıkarlar ama bjk uefaya bile gidemez hele bugünkü Gaziantep maçından sonra ise ümit yok

Yorum

• Gs benim en büyük favorim Hamburg'la beraber bu kupada ..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Afedersiniz ama Ahmet Çakar'ın bir sözü vardır İngiliz tecavüz eder gibi oynar beşiktaş'a başarılar
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Sinyaller fena..

RoONey
                      OweN
                      AndersON

Yorum

• Besiktas bir patlama yapmazsa (ki yapicak gibi durmuyor) 4. olur.
                        Ramos gelmeseydi CSKA nin basina, yani Zico kalsaydi Besiktas 3. olabilirdi.
                        Wolfsburg Bundes ligde formda degil ama champions lig de hayvan gibi oynar, bundan eminim.

Fb yi Tvente ve Steau baya zorlar. Ama gruptan cikar fb.

Gs persembe günü deplasmanda Pana maci alirsa, grupta 1. olur...
                        Kaybederse Dynamo ile 2. lik icin mucadele eder. Ama gruptan cikar.

Mac tahminlerim.
                        Bjk 0-3 Manu
                        Fb 2-2 Tvente
                        Pana 2-0 Gs.

Yorum

• Evet maçlar başlamadan önce tahminleri alalım

Bjk 1-3 Manu
                          Fb 2-1 Twente
                          Pana 2-1 Gs

Yorum

• bende tahmin yapayim
                            bjk:0 manu:3-------bu maç hakkında yorum yapmasamda olur 2 takımdaki fark ortada zaten

pana:2 gs:3-----niyeyse çok gollü geçecek gibi görüyorum bu maçı

pananın son maçını izledim baya kötü oynuyorlar ama çok ateşli taraftarları

var fakat bana sanki gs yenecek gibi geliyor nedeniyse en önemli

oyuncularından biri cisse cezalı o olsaydı çok etkili olabilirdi pana ayrıca gs

geçen seneden beri avrupadaki maçlarına daha konsantre oluyor şanslı görüyorum bu maçta ama zor maç deplasman olduğu için

fb:1 twente:0--------- twente'ninde son maçını izledim acaip dişli bir takım şu an

hollandada 2.sıradalar son maçlarında öyle saldırıyorlarki izlerken başım

döndü bastırdılar bir penaltı kazandılar onu kaçırdılar sonra son saniye geldi

bırakaım biz artık demeden yine bastırdılar ve 1 gol attılar son dakikada,90

dakika boyuncu çok güçlüydüler..fb'nin işi zor ama evinde oynuyor saha avantajını kullanır ve kazanır bence
                            En son bordo-mavii tarafından düzenlendi; 14.09.2009, 19:59.

Yorum

• BJK 0-2 United
                              Pana 2-0 GS
                              FB 2-2 Twente
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bjk-manu -2
                                pana-gs -1
                                fb-twente -1
                                Bordo Mavi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X