Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böyle bir rezaleti Atletico Madrid taraftarindan sonsuza kadar kiniyorum...
    #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
    Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Vay adi İspanyollar. Bunu görmemiştim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Haysiyet meselesi arkadaş.

İte it gibi davranacaksın.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hala Atletico'nun turu geçmesini isteyen var mı..?

Yorum

• Arkadaşlar siz o paçavrayı ya da itoğlunun resmini açanları Atletico taraftarı mı sanıyorsunuz gerçekten ?

Parasını vermiş, biletini almış itin teki işte.Atletico taraftarının umrunda mı apo acaba.

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar siz o paçavrayı ya da itoğlunun resmini açanları Atletico taraftarı mı sanıyorsunuz gerçekten ?

Parasını vermiş, biletini almış itin teki işte.Atletico taraftarının umrunda mı apo acaba.
              bu kadar basit yorumlamak gerek.
              billiyo o dangoloz bunca adama bir çırpıda nasıl ulaşılacağını bizim yapmamız gereken onu tartışmamak sallayın...

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hala Atletico'nun turu geçmesini isteyen var mı..?
                Evet var....
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Öyle ya da böyle her iki takımın da turu geçeceğini düşünüyorum ben.Avrupa Ligi'nde ne kadar ilerlerseler ligde de o kadar geriye düşeceklerdir.

Yorum

• Deportivoyu örnek alsin itler

En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 20.02.2010, 00:59.
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Şerefsiz atleticolular...

(UEFA)

Yorum

• atletico içine girmiş 1 pkk lıda olabilir arkadaşlar kaldırıldı mı bilgisi olan varmı yoksa maç boyu durdumu o itin b.. suratı orda

ben atletico ve lilin eleyeceğini düşünüyorum en azından temenni ediyorum tutmuyorum arkadaş nerede olursa olsun ben Trabzonspordan başka takım alkışlamadım alkışlamam da
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Gs inşallah istanbul'daki maçta turu geçer.

(UEFA)

Yorum

• Galatasaray iyi bi maç çıkardı en azından turu geçmesi Türk futbolu için iyi olacaktır . Umarım geçerler ama fb için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Yorum

• Galatasaray geçsin bencede. Onlar olmasa kim bize ve futbolcularımıza ana avrat küfür eder ki ali samiyedende.

Yorum

• Fener eler, Ğs elenir ..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...