Atletico %100 kaçırdı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk yarı bitti 1-0 Gs gol atar bu takıma..En son Halit Akyüz tarafından düzenlendi; 18.02.2010, 23:40.
Yorum
-
ancak anlamadigim bir gercek var..adam her önemli macda golünü atiyorİlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlex ne kadar büyük topçuysa Guiza'da o kadar berbat topçu.Bizim Umut'tan bile beter yani
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Bence gese elenir ama Fener tur atlayacak.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLille devam eder, Atletico devam eder.
2 türk kulübü elenir.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
2-3 as isim yedekdi. Mesela Gervinho yedekdi sen onu deplasman macinda izle bakalim.İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence gese elenir ama Fener tur atlayacak.
FB daha cok hucum edecek lille ise kontra atak o defansin hali nolacak merak ediyorum Gervinho perisan eder onlari....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Iki takimimiza basarilar diliyorum
Galatasarayin turu gececegine eminim Fenerbahcede süphe icindeyim
Galatasaray bugün bir beraberlik kopartirsa Istanbulda kesin ucar bundan sonraki tura[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum