Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbul takımları kaç şampiyonluğu hakederek kazanmıştır? Yaptıkları emek hırsızlıklarını ne diye kendi kulübüme mâl edeyim? Fenerbahçe, Konya'da, Rize'de elle-kolla gol atarken, çizgiden elle toplar çıkarırken gaspedilen dünya puanlar ile şampiyonluk kutlamaları yaparken, sanki çok hak etmiş gibi Avrupa'ya gidiyorken ben de arkasında bakacağım ve Türk takımıdır abi desteklemek lazım diyeceğim. Ben La Fontaine masallarını okumayı orta okula başlarken bıraktım.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bence destekleyip desteklememe işini abartmamak lazım yani burdan haydi panathinaikos demenin kime ne zararı olabilir.herkesin kendi tercihidir.

Yorum

• Herkesin neyi tutacağı kimseyi ilgilendirmez..

Türkiyede bütün pisliklere buluşan takımları da avrupada desteklemem..

Tebrikler Twente Geçmiş olsın Panatinokos...
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Neyse ortamı yumuşatalım biraz

Tebrikler Twente...

Yorum

• velhasıl kelam burda birbirimizi kırmaya değmez ne halt yerlerse yesinler.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İstanbul takımları kaç şampiyonluğu hakederek kazanmıştır? Yaptıkları emek hırsızlıklarını ne diye kendi kulübüme mâl edeyim? Fenerbahçe, Konya'da, Rize'de elle-kolla gol atarken, çizgiden elle toplar çıkarırken gaspedilen dünya puanlar ile şampiyonluk kutlamaları yaparken, sanki çok hak etmiş gibi Avrupa'ya gidiyorken ben de arkasında bakacağım ve Türk takımıdır abi desteklemek lazım diyeceğim. Ben La Fontaine masallarını okumayı orta okula başlarken bıraktım.
              Doğru söze ne denir ? ....
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                velhasıl kelam burda birbirimizi kırmaya değmez ne halt yerlerse yesinler.
                Aynen öyle ne olursa olsun
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ben sadece yunan ve ermeni dallamalarına karşı desteklerim.

Gerisi fasa fiso

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi abi Gs ve Fb inşAllah beraber Uefa'da final oynarlar. Prestijleri artar, ekonomileri uçar ertesi sene dünya yıldızlarını transfer ederek aradaki farkı dahada açarlar. Tesadüfi şampiyonluklarla büyük olduğumuzu düşünen Beşiktaş'ta inşAllah şampiyonlar ligi kupasını alır. Bizde burda gurur duyarız.
                    Muhammed kardeşim, bizi Avrupa'da o başarıları yakalamamız için engelleyen mi var?

Peki o zaman senin söylediklerinin tam tersini düşünelim.. BJK, GS ve FB.. Hepsinin de bu sezon Avrupa'da bütün maçlarını kaybettiğini düşünelim.. Ne olur biliyor musun? Bir sezon sonra sen şampiyon olsan bile Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamak zorunda kalacaksın ve de güçlü rakiplerle..
                    Ayriyeten, Türkiye'den Avrupa Kupalarına gidecek takım sayısı da azalacaktır ve dolayısıyla kötü bir sezon geçirdiğimizi varsayarsak biz Avrupa Kupalarına gidemeyebiliriz..

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muhammed kardeşim, bizi Avrupa'da o başarıları yakalamamız için engelleyen mi var?

Peki o zaman senin söylediklerinin tam tersini düşünelim.. BJK, GS ve FB.. Hepsinin de bu sezon Avrupa'da bütün maçlarını kaybettiğini düşünelim.. Ne olur biliyor musun? Bir sezon sonra sen şampiyon olsan bile Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamak zorunda kalacaksın ve de güçlü rakiplerle..
                      Ayriyeten, Türkiye'den Avrupa Kupalarına gidecek takım sayısı da azalacaktır ve dolayısıyla kötü bir sezon geçirdiğimizi varsayarsak biz Avrupa Kupalarına gidemeyebiliriz..
                      Onların başarılı sezon geçirmesinden iyidir abi. Tutan mı var Ts'yi diyorsunda belli işte onlar kadar imkanımız yok. Bu aramızdaki imkan farkı onlar başarılı oldukçada artacaktır zaten. Arttıkçada biz yavaşça yok olacağız.

Yorum

• Kötü bir sezon geçirdiysen Avrupa kupalarına zaten gitmeyi haketmemişsin demektir.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk önce Twente'yi tebrik ediyorum.Geçen babamla Twente maçının özetini seyrederken N'kufo'ya dikkat et dedim.O da baktı bu adam çok yaşlı dedi.Ama takır takır attığını da inkar etmedi.Nitekim N'Kufo beni yanıltmadı sağolsun.Alnından öpüyorum onu.
                          Colmandante

Yorum

• 3 ezikklerin Avrupa'da başarılı olması Türk futboluna ne kazandırır? Ne mi, 3 ezik paraları cebe atar, 3 ezik Elano'ları getiriken biz Mısır'da Afrika'da futbolcu ararız, 3 ezik marka değerini artırırken biz hala Türkiye'de şampiyonluk hesabı peşinde koşarız, 3 ezik Avrupa'da tanınırken bizi kimse tanımaz eee nerede Türk futbolu...

Bu tür sözlere hiç katılmıyorum, yok efendim Türk futbolu kazanıcakmışta. Türk futbolu ne kazanıyor? Koca bir hiç, kazanan 3 ezik... başkada kazanan yok.
                            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Yunanistan'da Türk bayrağı böyle yırtıldı!

Maç öncesi dostluk çağrıları boşa çıktı Panathinaikos taraftarı Türk bayrağını parçaladı.

Galatasaray'ın Atina'da karşı karşıya geldiği Panathinaikos'u 3-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı.
                              Maç öncesinde fanatik Yunan taraflarından bazıları tribünde ellerine geçirdikleri bir Türk bayrağını parçalarken objektiflere böyle poz verdiler.
                              Oysa Galatasaraylı oyuncular, Panatihinaikos taraftarlarına büyük bir jest yaparak, geçtiğimiz hafta deplasman maçından dönerken hayatını kaybeden iki Panathinaikos tarafı için 'Acınızı paylaşıyoruz' pankartı ile çıkmıştı.

Haber 7

Yorum

• Fb li TOPcular bügün Hakeme karsi cok nazik di. Ihtiraz hakeme kosma omuz atma yoktu. Kudurmus Lugano bile sakindi bügün. Neyse acisini hafta sonu Türk Hakem !!! lerinden cikartirlar.

Atalarimiz ne demis
                                Domuzdan Post Düsman dan Dost olunmaz. Yunanlilar herzaman Düsmanimiz kalacak.
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X