Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daum basindan beri en büyük hedefimiz Türkiye ligi sampiyonludur diyor.

Fb nin bu yenilgisini biraz da buna yormak lazim.

Fb tüm gücüyle lige asilacak ve avrupayi ihmal edecek diye düsünüyorum.
    Ligin ne önemi var eger avrupada hedeflerin yoksa, bunu anlamiyorum...
    Simdi diyelim bu sene sampiyon oldular... Seneye yine hedef ligde sampiyonluk mu dicekler? Derler valla, cunki adam 3 sene ust uste sampiyonluk sozu verdi, bunu tutmak icin de Daumu getirdi. Daumun avrupada kocaman bir 0 oldugunu cok iyi biliyordu. Tuaf bir takim bu fb.
    Lig Sampiyonu 5 sene icinde en az 2 kez oluyorsun zaten.
    Ama Avrupada 100 yildir hic bir b.. yapamamissin.
    Neyse...

Yorum

• Bu muhabbetlerde kabak tadı vermeye başladı. Fb,bjk ve gs'den nefret ediyorum kimle oynarlarsa oynasınlar rakiplerini tutacağım yahu var mı? Bugün Twente'nin galibiyetide bize ders olsun çok büyütüyoruz şu İ.T'leri.

i.t:istanbul takımı.

Yorum

• bu arada ayhan en az final demişti galiba fenerden biri de kupa felan dedienteresan adamlar

Yorum

• gs iki golüde bala valla bal ve kalite birleştirmi böyle birşey ortaya çıkıyor
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada toulouse deplasmanda gignacin yedek basladigi macta partizan i 3-2 yendi.

Galiba iyi bir takima elenmisiz,ama eleyebilecegimiz bir takimdi toulouse.

Ilk maci golsüz berabere bitirseydik belki de su anda avrupa liginde olacaktik...
            Yok be Toulouse öyle ahım şahım takım değil. Toulouse deplasmanında 60.dakikada attığımız golden sonra öyle bir panik oldular ki , 2'de bir top kayıpları falan dedim bu takımdan birşey olmaz. Ben rahat 3-0 yapacağımıza inanıyordum ancak saolsun takım olarak pek bir pozisyon hazırlayamadık. Bir pozisyon bulduk ondada kaleci şanslıydı ayağına değdi. Hala üzülüyorum giden tura.

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada ayhan en az final demişti galiba fenerden biri de kupa felan dedienteresan adamlar
              Gs'den beklerim bu sezon.

Alman bir hoca getirmeden panzer oldular çakallar.

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok be Toulouse öyle ahım şahım takım değil. Toulouse deplasmanında 60.dakikada attığımız golden sonra öyle bir panik oldular ki , 2'de bir top kayıpları falan dedim bu takımdan birşey olmaz. Ben rahat 3-0 yapacağımıza inanıyordum ancak saolsun takım olarak pek bir pozisyon hazırlayamadık. Bir pozisyon bulduk ondada kaleci şanslıydı ayağına değdi. Hala üzülüyorum giden tura.
                ben üzülmüyorum bu kadroyla zaten hem lig hem avrupa nereye kadar zaten ligde çok geride kalırdık avrupadada gruptan çıkamazdık zaten..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yabancı takımlara karşı Türk takımlarını destekleme taraftarıyım. Kim kimle yaparsa yapsın kim ne olursa olsun.
                  İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazık gerçekten. Taraftarımız ne hallere düşmüş. Avrupa ligine takımı gidememiş , rakiplerini yenildiğini görünce kendilerini avutuyorlar. Yazık gerçekten.
                  İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben desteklemeyene kızıyorum ama niye desteklemiyorsun kardeşim diye bişe demem söz konusu değil. Sadece bu takımların Türkiye adına oynadıklarını düşünüyorum. Dün Bjk'yi destekledim bugün Gs ile Fb'yi. Ama yarın en nefret ettiğim takımlar olucaklar. Kazandıkları maçlarda ülke puanı yükseliyor.
                  İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ve gerçekten sizi anlamakta zorlanıyorum bu konularda. Galiba ben çok milliyetçi bir insan olduğum için olabilir. Neyse konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Benim düşüncem böyle. Herkese iyi geceler.
                  Bu yorumların altına imza attığımı belirtmek isterim.. Kelimesi kelimesine katılıyorum, ekstradan birşey yazmaya gerek duymadım..

Tebrik ederim Saleeh ve Emirhan kardeşlerim..

Yorum

• İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ligin ne önemi var eger avrupada hedeflerin yoksa, bunu anlamiyorum...
                    Simdi diyelim bu sene sampiyon oldular... Seneye yine hedef ligde sampiyonluk mu dicekler? Derler valla, cunki adam 3 sene ust uste sampiyonluk sozu verdi, bunu tutmak icin de Daumu getirdi. Daumun avrupada kocaman bir 0 oldugunu cok iyi biliyordu. Tuaf bir takim bu fb.
                    Lig Sampiyonu 5 sene icinde en az 2 kez oluyorsun zaten.
                    Ama Avrupada 100 yildir hic bir b.. yapamamissin.
                    Neyse...
                    Daum zeki adamdir.
                    Avrupa'da basariya hic bir yöneticinin itibar etmedigini cok iyi biliyor.
                    Sampiyonlar liginde ceyrek final oynayan ama ligde sampiyon olamayan Zico'yu kovmamislar miydi bunlar?
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• ezikleri avrupada destekleyenler, eziklerin bize karsi haksiz aldiklari maclarda ve ts mizin neden avrupa kupalarinda oynamiyor diye sikayetci olmaya hakkida yok bence.

sadece hakkimiz yeniliyor ve bu yüzden bizim yerimize onlar gidiyor nede olsa.

Yorum

• Benim şahsen kimsenin tebriğine ya da antipatisine ihtiyacım yok. Ülke içerisinde binbir düzenbazlığı yaparken Türk değiller ama Avrupa'ya gidince Türk takımları öyle mi? Ben artık bu çerçevede bakacağım. Bizi ermenilikle, rumlukla suçlayacaklar ama ben onlar kazanınca bravo size diyeceğim öyle mi?

- İsrail takımları dışında oynayacakları her yabancı maçta oynadıkları takımı tutarım, desteklerim. Var mı sen Türk değilsin iddiasında bulunabilecek? Ya da sen nasıl Türksün diyecek? Türklük ya da Türkiye'yi sevmek öyle Avrupa kupalarına katılan takımlara başarı dilemekle sınanacak kadar basit bir olgu değil.

Onların başarılarını hazmedemiyor muyum? Alakası bile yok. Ama bu ülkede her halükarda "ben" diyen insanlara karşıyım. Biz Avrupa'da tur geçelim bakalım adamlar resmi sitelerinden kutluyorlar mı bizi. Ama ne zaman onlar geçiyor bizim resmi sitede bir kutlama mesajı görüyorum.

Bu forum sayfalarında her sene aynı tartışmaları farklı kişiler yapıyor. Sanırım hiç bitmeyecek.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sanki bu sadece bizim ülkemizde var. Dinamo Zagrebli adam Hajduk'un tur atlamasını istiyor mu? Kızılyıldızı tutan adam Partizanın tur atlamasını istiyor mu? Panathinaikos'u tutan adam Olympiakos'un tur atlamasını istiyor mu? Örnekler çoğaltılabilir. Ama bu çok bellidir. O adamlar başarılı olunca Türkiye başarılı oldu demeyecekler kendi takımlarından bahsedecekler. Bize tesadüfi şampiyonluklarla büyük oldular diyecekler.

Yorum

• Topuz'un gol anonsu

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan olaylı bir şekilde kadrosuna kattığı Mehmet Topuz, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi golünü Twente ağlarına gönderdi. Bir çok espiri konusuna da temel teşkil eden Topuz'un gol sonu anonsu farklı bir şekilde yapıldı. Mehmet Topuz'un golünden sonra, Şükrü Saracoğlu hoparlörlerinden klasik olduğu şekilde önce futbolcunun soyadı söylenip, sonra soyadı tribünlere söylemesi için bırakılmadı. Stat hoparlörlerinden Fenerbahçeli kelimesi duyulduktan sonra, taraftarlar Mehmet Topuz diye bağırdı.

18.09.2009
                            Kaynak : Sporx.com
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bizim Avrupa'daki başarısızlığımızı başkalarına bağlamak hiç de geçerli bir sebep değildir.. Biz çok güçlü bir kadro kurduk da İstanbul takımları yüzünden mi başarısız olduk.. Kendi içimizdeki çözüm önerileri bu ve bundan önceki yönetimlere defalarca sunuldu ama dikkate alan olmadı orası ayrı..

Hakkımız yenildi ama her seferinde bizim başarısızlığımızı bahanelerin arkasına saklamanın hiçbir işe yaramayacağı kanaatindeyim.. Geçen sezon 3. olduk ve Avrupa Ligi'ne Play Off'lardan katılma hakkını elde ettik.. Sadece bir takımı elememiz gerekiyor gruplara kalmak için ama biz kalamadık.. Keza geçmiş yıllardaki ön eleme maçları da aynı.. Bunların İstanbul takımlarıyla ne alakası var..

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim Avrupa'daki başarısızlığımızı başkalarına bağlamak hiç de geçerli bir sebep değildir.. Biz çok güçlü bir kadro kurduk da İstanbul takımları yüzünden mi başarısız olduk.. Kendi içimizdeki çözüm önerileri bu ve bundan önceki yönetimlere defalarca sunuldu ama dikkate alan olmadı orası ayrı..

Hakkımız yenildi ama her seferinde bizim başarısızlığımızı bahanelerin arkasına saklamanın hiçbir işe yaramayacağı kanaatindeyim.. Geçen sezon 3. olduk ve Avrupa Ligi'ne Play Off'lardan katılma hakkını elde ettik.. Sadece bir takımı elememiz gerekiyor gruplara kalmak için ama biz kalamadık.. Keza geçmiş yıllardaki ön eleme maçları da aynı.. Bunların İstanbul takımlarıyla ne alakası var..
                                İyi abi Gs ve Fb inşAllah beraber Uefa'da final oynarlar. Prestijleri artar, ekonomileri uçar ertesi sene dünya yıldızlarını transfer ederek aradaki farkı dahada açarlar. Tesadüfi şampiyonluklarla büyük olduğumuzu düşünen Beşiktaş'ta inşAllah şampiyonlar ligi kupasını alır. Bizde burda gurur duyarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X