Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstediğim takımı tutarım nedir bu kızgınlık ?

Futbol bu arkadaşlar zevk almasını bilelim, tadını çıkaralım olayı savaşa dönüştürmeye gerek yok.

Belçika'da Anderlecht'liler Brugge'un elenmesini ister,

Sırbistan'da Kızılyıldız'ı tutanlar Partizan elensin isterler.

Bu örnekler dünyanın her yerinde var abartmıyalım.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zil takıp oynamanında yanlış olduğunu düşünüyorum.
      Su anda Trabzonspor taraftarinin zil takip oynamak yerine antalya macini düsündügüne inaniyorum.

Benim gibi herkes de gülme komsuna gelir basina hesabindan su anda zil takip oynayamaz....
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak uzzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        belkide senin bakış açın bana aciz geliyordur nedersin?
        Kardeşim niye 3. kişi olmaya çalışıyorsun ?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Su anda Trabzonspor taraftarinin zil takip oynamak yerine antalya macini düsündügüne inaniyorum.

Benim gibi herkes de gülme komsuna gelir basina hesabindan su anda zil takip oynayamaz....
          Bizim başımıza gelen gelmiş iş işten geçmiş..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ve gerçekten sizi anlamakta zorlanıyorum bu konularda. Galiba ben çok milliyetçi bir insan olduğum için olabilir. Neyse konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Benim düşüncem böyle. Herkese iyi geceler.
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• twente yener dedim yendi.
              adamlar fb yi topun pesinde kosturdu. geze geze top oynadi twente.

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeşim niye 3. kişi olmaya çalışıyorsun ?
                buyur meydan senin...ama kimse bakış açımdan dolayı beni acizlikle suçlayamaz...bunu bilmeni istedim...konuda senin olsun tartışmada...

Yorum

• En iyisi benim ki galiba.

Hiç takmam. Yenerlerse ne tebrik ederim yenilirlerse ne dalga geçerim.

Yorum

• Helal olsun Galatasaray.. inşAllah finale doğru emin adımlarla ilerlersiniz, kupayı bir kez daha ülkemize getirirsiniz..
                    Fener'e de üzüldüm, şu maçları biraz daha ciddiye alsalar ne olur sanki..

Avrupa'da "FORZA TÜRK TAKIMLARI.."

Yorum

• bilmem dikkatinizi cektimi.
                      nedense kimse hakemin uzerine yuruyemedi, agzini acamadi.

ayrica fair-play den bahsediliyor. ama twenteli futbolcu yerde yatarken fb liler kaleye dogru gitti ama aptallar pas hatasi yapinca top taca cikti

Yorum

• Daum basindan beri en büyük hedefimiz Türkiye ligi sampiyonludur diyor.

Fb nin bu yenilgisini biraz da buna yormak lazim.

Fb tüm gücüyle lige asilacak ve avrupayi ihmal edecek diye düsünüyorum.

Yorum

• Helal olsun Galatasaray

Yürü git Fenerbahçe

Yorum

• abi dediği gibi avrupada o hareketleri yapmak sıkar biraz,bizim hakemler gibi nokta değiller

Yorum

• bu ezikler tam rezil. forumlarina ziyaretci girislerini kapatmislar yine

kesin hep beraber agliyorlardir

Yorum

• Bu arada toulouse deplasmanda gignacin yedek basladigi macta partizan i 3-2 yendi.

Galiba iyi bir takima elenmisiz,ama eleyebilecegimiz bir takimdi toulouse.

Ilk maci golsüz berabere bitirseydik belki de su anda avrupa liginde olacaktik...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X