Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivasspor'u sevmiyorum iğreniyorum ama dünkü galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum güzel oynadılar oymadılar farketmez ama mücadele ettiler bir ara eleyeceklerini bile düşündüm 2-0 olduktan sonra
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sivasspor'a helal olsun. Daha 6'ıncı Avrupa kupası maçlarını oynadılar sanırım. Kim ne derse desin tecrübe eksikliğinin dezavantajını yaşadılar. Buradaki bu kadar sevinç nedendir onuda anlamak güç. Biz sanırım daha kütük bir takıma elenmiştik ön elemelerde!!

Diğer yandan doğrudur; Türkiye'de Sivasspor'un elenmesinden en fazla Trabzonspor taraftarı haz duyuyor. Bunun nedeni gerçekte Sivasspor ile oynanan ve olaylı biten maç falanda değildir. Bunun en büyük nedeni, taraftarın çoğunluğunun Trabzonspor'dan başka bir Anadolu takımının şampiyon veya başarılı olmasını istememesidir. Bu yönümüzle İstanbul takımlarından da bir farkımız kalmıyor tabi.

yo bence yaniliyorsun
      eskisehirporun sampiyon olmasini cok istiyorum. boyle sadece kendi takimini tutan sehirler olsun sampiyon.
      sivas istemememin 2 nedeni var.
      1- adamlarin asil takimlari sivas deil. istanbul takimlari yaninda sivasi tutuyorlar.
      2- buletn tabi ki. 2. fatih terim vakasi oldugundan
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Sivasspor'a helal olsun. Daha 6'ıncı Avrupa kupası maçlarını oynadılar sanırım. Kim ne derse desin tecrübe eksikliğinin dezavantajını yaşadılar. Buradaki bu kadar sevinç nedendir onuda anlamak güç. Biz sanırım daha kütük bir takıma elenmiştik ön elemelerde!!

Diğer yandan doğrudur; Türkiye'de Sivasspor'un elenmesinden en fazla Trabzonspor taraftarı haz duyuyor. Bunun nedeni gerçekte Sivasspor ile oynanan ve olaylı biten maç falanda değildir. Bunun en büyük nedeni, taraftarın çoğunluğunun Trabzonspor'dan başka bir Anadolu takımının şampiyon veya başarılı olmasını istememesidir. Bu yönümüzle İstanbul takımlarından da bir farkımız kalmıyor tabi.
        Bence siz başka bir gezegende yaşıyorsunuz..
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yo bence yaniliyorsun
          eskisehirporun sampiyon olmasini cok istiyorum. boyle sadece kendi takimini tutan sehirler olsun sampiyon.
          sivas istemememin 2 nedeni var.
          1- adamlarin asil takimlari sivas deil. istanbul takimlari yaninda sivasi tutuyorlar.
          2- buletn tabi ki. 2. fatih terim vakasi oldugundan
          Gerçekleri konuşalım. İstanbul ve Trabzon dışında kendi şehir takımını tutan futbolsever sayısı yok denecek kadar az. Bakmayın siz onların Anti istanbul muabbetlerine. Eskişehirde ciddi anlamda taraftar araştırması yapılsa eminim 4 büyük takımın altında bir taraftar sayısı çıkacaktır. Eskişehir-Fb maçında Es Es tribünlerinde olan adam Eskişehir-Gs maçında Gs tribünlerinde yerini alır. Veya bunun tam tersi. Eskişehir,Bursa veya başka şehir farketmez. Sivastan farkları yok.

Diğer yandan Bülent Uygun ile Sivaspor'u aynı kefede değerlendirmiyorum. Bülent var diye Sivastan veya Fatih Terim var diye milli takımdan nefret edecek değilim. Ortada kabul etsekte etmesekte bir başarı var. Bülent Uygun'u sen sevmezsin bende sevmem. Lakin Sivasspor'un başarısını alkışlarım ve Trabzonspor şampiyon olamıyorsa başka bir Anadolu takımının şampiyon olmasını isterim. Bu Sivaspor olsa bile. Takıntılarım yok.

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence siz başka bir gezegende yaşıyorsunuz..
          Hep bu uzun kulaklarım yüzünden. Hemende tanınıyorum. Ama gurbetçiyiz bizde napalım abi, ekmek parası işte..Bir dünya bir mars dolaş dur..
          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 05.08.2009, 16:37.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Burada yazılanları Sivasspor-Galatasaray ( 3-5 ) maçında yazılanlara paralel görüyor ve Erolizmts ' nin söylediklerine katılıyorum .
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Gerçekleri konuşalım. İstanbul ve Trabzon dışında kendi şehir takımını tutan futbolsever sayısı yok denecek kadar az. Bakmayın siz onların Anti istanbul muabbetlerine. Eskişehirde ciddi anlamda taraftar araştırması yapılsa eminim 4 büyük takımın altında bir taraftar sayısı çıkacaktır. Eskişehir-Fb maçında Es Es tribünlerinde olan adam Eskişehir-Gs maçında Gs tribünlerinde yerini alır. Veya bunun tam tersi. Eskişehir,Bursa veya başka şehir farketmez. Sivastan farkları yok.

Diğer yandan Bülent Uygun ile Sivaspor'u aynı kefede değerlendirmiyorum. Bülent var diye Sivastan veya Fatih Terim var diye milli takımdan nefret edecek değilim. Ortada kabul etsekte etmesekte bir başarı var. Bülent Uygun'u sen sevmezsin bende sevmem. Lakin Sivasspor'un başarısını alkışlarım ve Trabzonspor şampiyon olamıyorsa başka bir Anadolu takımının şampiyon olmasını isterim. Bu Sivaspor olsa bile. Takıntılarım yok.

Hep bu uzun kulaklarım yüzünden. Hemende tanınıyorum. Ama gurbetçiyiz bizde napalım abi, ekmek parası işte..Bir dünya bir mars dolaş dur..
              Benim için başarı puansal değildir.Bir takım duruşu ilede başarılı olmalıdır.

Bugün bu ülkede eskişehir,gaziantep gibi takımlar başarılı olsun herkes destekler bu forumda.

Ancak Sivasın diğer takımlardan ayrıldığı çok ciddi noktalar var.

Bu forumda yada başka takımların forumlarında sivas konusunda bukadar negatif olunmasının sebepleri çok fazladır.

Sivasspor daha 2 yılını doldurdu bu ligde.Ama mütevazi olmadı.Hep kendini büyük gördü.Medya üstünde bu psikolojik baskıyı bizzat kendisi oluşturdu.

Ceza aldığımız maçta bir çok çirkeflik ve kavgaya yönelik agresif futbol oynandı.Sahaya taraftarın inmesi yanlıştı.Ancak inmesi için zemini oluşturan yine sivastı.

Maçtan sonra başkanları kameraların önünde "biz haketmediğimiz puanı istemiyoruz" derken kamera arkalarında "futbolcumuz yaralandı oynayacak durumda değiliz" diye rapor verdiler.,

Bu tabiki işin Trabzonspor kısmının başlangıcıydı..

Sürekli bir şekilde taraftar platformlarında bizim şampiyonluklarımızla dalga geçen,hamsili mamsili bir takım karikatürlerle sürekli istanbul ezikleri gibi seviyeyi düşüren ve tahrik edenlerde onlardır.

Geçen yıl son Sivas maçında oradaki taraftarımıza yapılan müdaheleyi biz hangi sdeplasmanda yaşadık?

Sivas hangi takımın taraftarlarına stada girerken Nüfus kağıdı kontrolü yaptı ?

Bana bu ligde maçtan sonra futbolcusu kameranın karşısına geçip "antep bugün bize karşı iyi oynad,nedenini anlamadık" diyen herhangi bir takım gösterin?

Bana bir takımın başkanını gösterinki en fazla hakem hatasıyla puan toplamasına rağmen çıkıp kameralar karşısında "Hakkımız yendi,oyunlar dönüyor,geçen yıl şampiyonluğumuzu aldılar bu yılda alacaklar" desin.

Yani şuan yazarken aklıma gelenler bunlar inanın.Bu takıma antipatik yaklaşımlar sergilemek için okadar çok sebep varki?

Neden sivas..Neden antep eskişehir antalya değilde sivas?

Sivasın kaybettiği maçlardan sonra çıkardığı kavgalar artık lig arşivlerinde en üstlerde duruyor.

Bülent uyguna geçelim.

2 günde 1 kameralar karşısına geçip sürekli açıklamalar benmi yaptım?

Laila muhabbeti,5 yeriz 6 yemeyiz muhabbeti,saha kenarındaki klubeyi tekmelemek,şampiyon belli 1. kim,gönüllerin şampiyonu cart curt.
              Bu adamın şuan kassam 50 tane sırf kendisinden nefret etmek için birşey bulurum.

Niye aynı şeyi biz diğer anadolu klüplerinin teknik adamları için düşünmüyoruzda sivasda bunu yaşıyoruz?

Ayrıca Sivasın medya üstünden büyük gibi gösterilmesinede kızıyorum.2 kez ligde ilk 4 e girince birşey oldu sanılıyor.Fanatiğin 5. büyük yakıştırması,Ligtv de sivasın maçlarının verilmeye başlanması gibi olayları inanılmaz saçma buluyorum.Ligtv alan sivaslı taraftar sayısının bir bursa bir ekişehirin %5 i olmadığına bahse girerim.

Sonuç olarak sivas hiçbirzaman desteklenmeyecek ve desteklenmeyen bir takım olacaktır.En azından bilinçli ve azcık piyasayı gözlemleyen insanlar tarafından.

Nezaman efendi kendi işine bakan taraftar kitlesine ulaşan,yerini bilen nerde ne konuşacağını bilen kaliteli bir takım olur ozaman tekrar değerlendiririz.
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim için başarı puansal değildir.Bir takım duruşu ilede başarılı olmalıdır.

Bugün bu ülkede eskişehir,gaziantep gibi takımlar başarılı olsun herkes destekler bu forumda.

Ancak Sivasın diğer takımlardan ayrıldığı çok ciddi noktalar var.

Bu forumda yada başka takımların forumlarında sivas konusunda bukadar negatif olunmasının sebepleri çok fazladır.

Sivasspor daha 2 yılını doldurdu bu ligde.Ama mütevazi olmadı.Hep kendini büyük gördü.Medya üstünde bu psikolojik baskıyı bizzat kendisi oluşturdu.

Ceza aldığımız maçta bir çok çirkeflik ve kavgaya yönelik agresif futbol oynandı.Sahaya taraftarın inmesi yanlıştı.Ancak inmesi için zemini oluşturan yine sivastı.

Maçtan sonra başkanları kameraların önünde "biz haketmediğimiz puanı istemiyoruz" derken kamera arkalarında "futbolcumuz yaralandı oynayacak durumda değiliz" diye rapor verdiler.,

Bu tabiki işin Trabzonspor kısmının başlangıcıydı..

Sürekli bir şekilde taraftar platformlarında bizim şampiyonluklarımızla dalga geçen,hamsili mamsili bir takım karikatürlerle sürekli istanbul ezikleri gibi seviyeyi düşüren ve tahrik edenlerde onlardır.

Geçen yıl son Sivas maçında oradaki taraftarımıza yapılan müdaheleyi biz hangi sdeplasmanda yaşadık?

Sivas hangi takımın taraftarlarına stada girerken Nüfus kağıdı kontrolü yaptı ?

Bana bu ligde maçtan sonra futbolcusu kameranın karşısına geçip "antep bugün bize karşı iyi oynad,nedenini anlamadık" diyen herhangi bir takım gösterin?

Bana bir takımın başkanını gösterinki en fazla hakem hatasıyla puan toplamasına rağmen çıkıp kameralar karşısında "Hakkımız yendi,oyunlar dönüyor,geçen yıl şampiyonluğumuzu aldılar bu yılda alacaklar" desin.

Yani şuan yazarken aklıma gelenler bunlar inanın.Bu takıma antipatik yaklaşımlar sergilemek için okadar çok sebep varki?

Neden sivas..Neden antep eskişehir antalya değilde sivas?

Sivasın kaybettiği maçlardan sonra çıkardığı kavgalar artık lig arşivlerinde en üstlerde duruyor.

Bülent uyguna geçelim.

2 günde 1 kameralar karşısına geçip sürekli açıklamalar benmi yaptım?

Laila muhabbeti,5 yeriz 6 yemeyiz muhabbeti,saha kenarındaki klubeyi tekmelemek,şampiyon belli 1. kim,gönüllerin şampiyonu cart curt.
                Bu adamın şuan kassam 50 tane sırf kendisinden nefret etmek için birşey bulurum.

Niye aynı şeyi biz diğer anadolu klüplerinin teknik adamları için düşünmüyoruzda sivasda bunu yaşıyoruz?

Ayrıca Sivasın medya üstünden büyük gibi gösterilmesinede kızıyorum.2 kez ligde ilk 4 e girince birşey oldu sanılıyor.Fanatiğin 5. büyük yakıştırması,Ligtv de sivasın maçlarının verilmeye başlanması gibi olayları inanılmaz saçma buluyorum.Ligtv alan sivaslı taraftar sayısının bir bursa bir ekişehirin %5 i olmadığına bahse girerim.

Sonuç olarak sivas hiçbirzaman desteklenmeyecek ve desteklenmeyen bir takım olacaktır.En azından bilinçli ve azcık piyasayı gözlemleyen insanlar tarafından.

Nezaman efendi kendi işine bakan taraftar kitlesine ulaşan,yerini bilen nerde ne konuşacağını bilen kaliteli bir takım olur ozaman tekrar değerlendiririz.
                aynen ..veartık bülo sesli düşünme busene

Yorum

• Şu "puansal" kelimesi ne anlama gelir çok merak ediyorum. Var mıdır böyle bir sözcük TDK sözlüğünde yoksa Mehmet Özdilek'den mi duydu bu kelimeyi söyleyenler. Aydınlatın beni.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu "puansal" kelimesi ne anlama gelir çok merak ediyorum. Var mıdır böyle bir sözcük TDK sözlüğünde yoksa Mehmet Özdilek'den mi duydu bu kelimeyi söyleyenler. Aydınlatın beni.

Yeterince aydınlatır umarım.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• TDK'yı sormuştum ben. Orada baktım bulamadım ben. "Sal" eki bazı kelimelerin sonuna geldiğinde bir anlam taşımaktadır ancak puan kelimesine eklendiğinde ne gibi bir anlam katmaktadır o sözcüğe onu merak ediyorum cidden. Duygu-sal'ı, hukuk-sal'ı anlıyorum da puan-sal'ı bir türlü anlayabilmiş değilim doğrusu.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Açıkçası Sivasspor'un elenmesine sevindim, çünkü Anderlecht'in puanı bizden fazlaydı ve elenmeleri, seri başı olmamızı daha da zora sokacaktı. Keşke gs ve fb de elenseydi.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Trabzonspor'un seri başı olma ihtimali gerçekten varmı? Fb'nin de seri başı olma ihtimali CL ön eleme maçlarına bağlıydı sanırım.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Trabzonspor'un seri başı olma ihtimali gerçekten varmı? Fb'nin de seri başı olma ihtimali CL ön eleme maçlarına bağlıydı sanırım.
                            Bizim seri başı olma ihtimalimiz yok denecek kadar az .

Fenerbahçe play off larda zaten seri başı , gruplara kalırlarsa 1. torbadan girmeleri ise diğer sonuçlara bağlı .

Yani Fener kura açısından oldukça şanslı olacak .

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açıkçası Sivasspor'un elenmesine sevindim, çünkü Anderlecht'in puanı bizden fazlaydı ve elenmeleri, seri başı olmamızı daha da zora sokacaktı. Keşke gs ve fb de elenseydi.
                              ne kadar acımasız bi yorum
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• keratasaray 2-0 önde 2.barış 6.keita........
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X