Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en büyük sıkıntımız da bu zaten. türkiyede herkes sivassporu fenerin pilot takımı olarak görüyor. bu da sivasspora çok zarar veriyor. başkaının ve teknik direktörün bu imajı acilen düzeltmesi gerekiyor. hiçkimse, 15 milyonluk sivasspor camiasını bu kadar küçültüp fenere malzeme yapamaz.

Bunlar harbi uçmuş

Yorum

• Uefa Play Off Elemesnde Aynı Ülke Takımları Eşleşebiliyor Değil mi
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz
        şampiyonlar liginde 5 yedi uefa'da 7 yer geri dönerler ondan sonrada sene sonu ver elini 2.lig layık oldukları yere

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uefa Play Off Elemesnde Aynı Ülke Takımları Eşleşebiliyor Değil mi
          Elemelerde Eslesemiyorlar Ancak Ancak Son 8 takim arasindaki ayni ülke takimlari eslesebilir

Benim Bildigim
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Eey gidi sivas

(UEFA)

Yorum

• Sivasın sivasta oynayacağı anderlecht maçına gitme imkanı olan biri gitsin anderlecht tarafına girsin ve şu pankartı açsın : '' Kimliğimizde TRABZON yazdığı için bu tarafa geldik''(sivas maçına gidenler beni anlayacaktır) Taraftarımızı bileti olduğu halde içeri almayan sivas yönetimi ve fedarasyona gönderme yapılsın
              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sivasın sivasta oynayacağı anderlecht maçına gitme imkanı olan biri gitsin anderlecht tarafına girsin ve şu pankartı açsın : '' Kimliğimizde TRABZON yazdığı için bu tarafa geldik''(sivas maçına gidenler beni anlayacaktır) Taraftarımızı bileti olduğu halde içeri almayan sivas yönetimi ve fedarasyona gönderme yapılsın
                Süper olur..

Yorum

• "Rabbim Anderlecht'i 6-0 yenmeyi nasip eder inşaallah" yazmış adam foruma. ) Boş kaleye 6 gol atamayacak kapasitede bir takımın anderlechte 6 gol atması için maça hakemi MHK'nın tayin etmesi lazım. Sivaslılar harbiden kendilerini 4.büyük sanıyorlarmış yorumlara bakılırsa. Çakma 4. büyük...

Yorum

• İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sivasın sivasta oynayacağı anderlecht maçına gitme imkanı olan biri gitsin anderlecht tarafına girsin ve şu pankartı açsın : '' Kimliğimizde TRABZON yazdığı için bu tarafa geldik''(sivas maçına gidenler beni anlayacaktır) Taraftarımızı bileti olduğu halde içeri almayan sivas yönetimi ve fedarasyona gönderme yapılsın
                    bahattın gusel dusundunde bırı yapsa bunu
                    YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• Bu 5-0 çok iyi oldu.Hem yeni bir ad kazandılar.5iva5.
                      Colmandante

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sahaya çıkıp oynuyorsun aldığın kupaların, eski başarılarının ne önemi var.Eğer o dediklerin işe yaramış olsaydı son oynadığımız 2 seneki maçları kazanmış olurduk.Ama ben bakıyorum da gol bile atamamışız Sivasspor'a.Benim kimseyi küçülttüğüm veya büyüttüğüm yok.Sadece bu takımı yenemeyeceğimizi söylüyorum.O gün gelsin hep beraber görürüz.
                        Ben eski başlarılardan mı bahsettim şimdi...O kadar göz önünde duruyorlar ki bende diyorum ne başarı elde ettiler de ne kupa aldılarda konuşulup duruyor ligi 2. ve 4. bitirmek başarı oldu o zaman onlar için ondan konuşulup duruyorlar açısından yazdım ben onu....

Gör bakalım maç sonu kim haklı çıkacak .... Ben hep burdayım sen de ol...!
                        .

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sahaya çıkıp oynuyorsun aldığın kupaların, eski başarılarının ne önemi var.Eğer o dediklerin işe yaramış olsaydı son oynadığımız 2 seneki maçları kazanmış olurduk.Ama ben bakıyorum da gol bile atamamışız Sivasspor'a.Benim kimseyi küçülttüğüm veya büyüttüğüm yok.Sadece bu takımı yenemeyeceğimizi söylüyorum.O gün gelsin hep beraber görürüz.
                          şimdiden böyle düşünüyorsak ...

adamların bu darmdağın hallerinden de mi korkuyoruz? yapmayın..

Yorum

• Bu Sivas'ı evlerinde de biz rezil edeceğiz inşAllah..

Yorum

• sivası hakem desteği olmadan izlemiş olduk.. biz bu takımı mahvederiz..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Akşama Galatasaray ve Fenerbahçe ye başarılar dilerim.İnşallah 3 takımda gruplara kalacak.
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X