Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivas'ta rüzgarlar tersten esmeye başlamış artık sanırım. Bülent'in takıma zarar vermeye başladığını farkediyor taraftarlar yavaş yavaş.

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
    » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
    » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
    » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
    » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: bordomavi@bordomavi.net
    En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 12:32.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burda böyle atıp tutuyoruz ama bu Sivas'ı bile yenemeyeceğiz görürsünüz.
      Ya sivas'ı çok büyük görüyorsun ya da Trabzonspor'u küçük görüyorsun sivas kimdir ya ne başarı elde etmiş kaç kupa almış takımları bozuldu zaten

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
      » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
      » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
      » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
      » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: bordomavi@bordomavi.net
      En son Tayfun tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 12:43.
      .

Yorum

• Bütün şampiyonlar ligi hasılatı bjk'ye kaldı gözüküyor. Bir büyük transfer daha yaparlar artık. Şampiyonluk yolunda en önemli rakibimiz
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu maç 5 olur diyor babam.
          Babanızın hürmetle ellerinden öpüyorum. Lütfen selam ve muhabbetlerimi iletiniz.
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Broos Sivas'ı iyi analiz etmiştir .. Lige süper bir başlangıç yapacağız inşallah

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ERDEM KOLTUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bross anlam verememiştir ligi bu takımın ardında bitirdiğimize
                Hakikaten. Herhalde bayağı şok geçirmiştir.

İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bülent Uygun maçtan sonra der artık oyuncularımı tebrik ediyorum bütün suç benim.
                Babanız ayrı, siz ayrı. Ailecek isabetli tahminler yapmakta ustasınız galiba.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Broos demiştir evde yatmak vardı bunları izlemek yerine
                  .

Yorum

• Böyle bir resim gördüm baya bi güldüm.. Sizinle Paylaşmak İstedim renkdaşlar
                    Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Deivid'in Chelsea'ye attığı mükemmel golden sonra havalara zıplayarak sevinen ben dün aynı sevinci anderlechtin gollerinde yaşadım.

konu avrupa olunca fbyi bile destekleyebiliyorum ama şu 5iva5'a karşı en ufak bi sevgi pıtırcığım bile yok.

belki aranızdan "ülke puanı" falan diyenler olabilir..
                      beter olsunlar inşallah. onlardan gelecek puandan bi halt olmaz...

Tek Büyük TRABZONSPOR..

MARMARA UNI-TS

Yorum

• asker selamında bir ti'ye alma varmıydı acaba cidden düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak ugrpnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Deivid'in Chelsea'ye attığı mükemmel golden sonra havalara zıplayarak sevinen ben dün aynı sevinci anderlechtin gollerinde yaşadım.

konu avrupa olunca fbyi bile destekleyebiliyorum ama şu 5iva5'a karşı en ufak bi sevgi pıtırcığım bile yok.

belki aranızdan "ülke puanı" falan diyenler olabilir..
                          beter olsunlar inşallah. onlardan gelecek puandan bi halt olmaz...

Tek Büyük TRABZONSPOR..
                          aynen benim içinde böyleydi,dün 5-0'ı beklemiştim ve son dakika golüne özellikle çok sevindim.

Yorum

• yiğidoşlara iyi ders olmuştur,babama dedim sivas'a 5-6 atarlar diye,o da aynısını dedi hatta bu sivas küme düşer diyordu.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Arabada 5 evde 15 hoşuna da giderse Bendensin ççç

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Broos demiştir evde yatmak vardı bunları izlemek yerine
                                Belki de Bülent UYGUN TS teknik direktörü Hugo BROOS'un maçı izleyeceğini duyduğu için takımını gizlemiştir.
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X