Gıçık gidiyorum bu Sivasa bir yandanda ülkemizi rezil ediyorlar ona üzülüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ççççççççççççççççççİlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT yayını durdursun artık bundan sonrası +18 çççFener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
Yine mi ..İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Abdurrahman yaptı
Demedi deme İbrahim Abdurrahman bu sezon asist kralı olur ..
Yorum
-
seni mi kıracağız renktaş ;Dİlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 yakışırdı tühhEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
allahıı seviyosan bu maçın neyini analiz edecek hugoİlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sivas'ın bu sene belçikalılardan çekeceği var sırada bizim belçikalı Hugo Broos var iyi bir analiz ve güzel bir galibiyet ile başlarız lige allahın izni ile.
Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
Yok abi.İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek istiyorsun Murat,bi beş tanede sivastamı yer demek oluyor bu
Sivasta tur atlayabilirler demek istemiştim.
Yalnız şu son gol işi bozdu biraz.
Herkese Merhaba
Yorum
-
Hayır o değilde kuralar çekilirken Sivaslı futbolcular Anderlect'i istiyoruz diyorlardı
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Ne oldu orda? Rezillik...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Tam olarak söylemek gerekirse, birileri müdahale eder diye, rahat bozacağı pozisyona arkasını döndüİlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine mi ..
Demedi deme İbrahim Abdurrahman bu sezon asist kralı olur ..
Yorum
-
90+ tabelasını görünce bile umudumu kaybetmedim...İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu takımı 5-0 yenmemiz lazım bizim.
Hele bi burda 5 tane yesinler...
Ve, mutluyum huzurluyum....
Sivasspor pas yapmaya çalışıyormuş da, falan da filan da...
Bu adamların geçen sezon "futbol" oynamadığının göstergesidir.
Yorum
-
Iyiki Anderlecht i istemislerİlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır o değilde kuralar çekilirken Sivaslı futbolcular Anderlect'i istiyoruz diyorlardı
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum