mehmet yıldız sakat 1 aydan öncede dönmicek sahalara
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sivası yenebilmemiz için mhk'den bir kaç hakem satın almalıyız. çünkü sivasspor türkiye liginde hakem satınalma konusunda birinci sırada gelir. o sebeple ligin ilk maçında bu sivas yine yener bizi.
anderlecht manyak gelmeye başladı. ne goller kaçırıyorlar adamlar. maç şöyle 7-0 falan bitse de sivasspor iyice bir dağılsa. yeni teknik direktör aramaya başlasalar.Yorum
-
Sivas'ı değil, Anderlet'i de yeneriz. Golden önce hep öndeydiler. Bize böyle oynasalar Anderlecht'i orta sahamız dağıtır. Yeter ki Gökhan gününde olsun. Alanzinho bu defansı manyak ederdi ilk yarı. Bütün defansları neredeyse orta sahadaydı. Yattara'yı da var sayıyorum. Bizim sol bekde de Cale var. Hayrettin'e benzemez. Göbekte Yasin berbat. Bizde egemen var. Sivas'ın orta sahası çok yumuşak. Bizim ki ısırır adamı.Yorum
-
Yorum
-
Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...Yorum
-
Gürcan abi, yapma bunu
...Sokma bizi havaya...Gökhan gününde olacak hep inşallah...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
-
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
bu takım mehmet yıldızsız bir hiç...Orta sahada tümü kapasitesiz oyuncular...geçen sene mehmete ve tuma şişirilen toplar üzerine kurulmuştu sistem.şimdi ersen bunu yapamıyor, yapamazda...sivası ilk maç rahat geçeriz, iki gömlek üstünüz en az...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLUYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum