Trabzonluların ikinci takımı gesedir lafına bu forumlarda yazı yazan herkes kızar.Ama yukarıda hem fener maçına yapılan yorumlara bakıyorum hemde gese maçı için yapılan yorumlara bakıyorumda bunu söyleyenler çokta haksız sayılmaz...
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gs'nin Uefa kupasında en az çeyrek finale kadar gitmesini istiyorum..Bu sayede ligde umduğu skorları alamazlar...Her ne kadar kadroları çok geniş olsada uefa kupasının zihinsel olarak onları yoracağını düşünüyorum..
Yorum
-
Flores geçen sürenin ardından hala akıllanmamış.Bu kaliteli kadro böyle bir oyun ortaya koyuyorsa suçun büyük bölümü teknik direktördedir.Hayal kırıklığına uğradım bu maçta gerçekten..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECGYorum
-
-
Macin ilk yarim saatini falan seyredebildim. Cimbok fark yer diyebekliyordum, yani en azindan oynanan futbol bunu gösteriyordu. Sonra cimbok'un yendigini ögrendim. Keske yenilseydi pislikler hic degilse lige yansirdi bu moral bozukluklari. Ne kadar tiksinti bir kulüp bu Galatasaray.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
-
Ahh Benfica ahh
Sen de üzdün beni. Bu hafta eğlence açısından hiç iyi geçmedi. gs çok iyi oynadı diyorlar ama ben yine başarılı olacaklarını düşünmüyorum. Gruptan çıksınlar, Milan gelsin fark atsın bunlara ancak rahatlarım
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Önceden genelde Avrupaya karşı tutardım. Özelikle gsnin Uefa kupası almasına çok sevindim bir Türk olarak. Hemde ülke puanmız arttı. Ama olaya son senelerde farklı pencereden bakmaya başladım. 3 istanbul takımlarının Avrupayla yaptığı maçları yensede üzülmem yenilsede üzülmem. İş ticarete döndü. Başarılı olan puanı alan parayı kapıyor. Doğal olarakda onlar güçleniyor biz yerimizde sayıyoruz.Yorum
-
GS Milan'ı yener.Kendi sahasında Braga'yı uzatmalarda attığı gollen yeniyor Milan...Yorum
-
bir takımın yaptığı ya da yapacağı iki farklı maça bakarak değerlendirme yapmak yanlış olur.
arsenal fbyi yenemedi.3 gün sonra gitti manchester'i mağlup etti.
yani hiç belli olmaz bu işler.Yorum
-
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum