Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taş gibi futbol oynayan fenerbahçe, federasyona, hakem oyunlarına ve fenerbahçe düşmanlarına takıldı. Yazık. Bu kafayla Avrupa futbolu ilerlemez.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• beter ol ezikbahce..

(UEFA)

Yorum

• durun hele bunlar daha iyi günleri... sırada antep var...
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• bu hafta yine puan kaybeserse fb, tam bir kaosa girer Insallah..kayseri'ye paris karsisinda basarilar diliyorum

Yorum

• fener bu sene durmadan deli eder,parola bu!!!!!normal sonuç,,
            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Bu akşam Kayseri maçını seyredeceğim.Hepsinden daha keyifli olacağını düşünüyorum.Gerçi dün akşamki fener maçı kadar keyifli olurmu bilmem

Yorum

• Akşamki maç o kadar keyifliydi ki sorma
                Beter ol başını ye fener
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Maçın bu skorla bitmesine çok üzüldüm.....

keşke daha farklı bitseydi........
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçın bu skorla bitmesine çok üzüldüm.....

keşke daha farklı bitseydi........

o aşırtma şut da gol olsaydı 3 dakkada 3-0 olacaktı o zaman farka giderdi olmadı nasip değilmiş darısı Arsenalin başına
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hava muhalefeti nedeniyle 2 golü izleyemedim. Normal antende de göstermedi hiçbir kanalı. Neyse ilk iki golde fbli arkadaşlarıma başladım "8-0" mesajını göndermeye. Lisandro Lopez'in karşı karşıya kaçırdığı pozisyondan itibaren maçı doğru dürüst izlemeye başladım. Sonra 1-2 pozisyondan daha kaçırdı Porto ve fb dengeyi kurmaya başladı. Yoksa maç farka giderdi cidden. Geçen seneki fbden eser yok. Orta sahada Emre,hazır olmayan Selçuk ve ne kadar iyi oynarsa oynasın Maldonadoyla iş yapmanız zor. Defans Yasin,hata yapmakta usta oldu. Orada Önder Turacı'yı neden oynatmıyorlar anlamıyorum. Güiza çok koştu gerçekten ama spiker öyle abarttı ki sinir oldum.

İkinci yarı Porto beklenen hızlı atakları gerçekleştiremedi. Açıkçası fb gol atsa şaşırmazdım bu oyununa rağmen.Pek bir şey oynamadılar ama yine az da yaklaşıyorlar ya gole uyuz oluyorum. Son golde,golü atan oyuncu pası aldığından "golllll" diye bağırmaya başladım. Gol olunca bir baktım ki ailecek seviniyoruz. ççç İnşallah sıfır puan çekersiniz. Dinamo Kiev bu sene geçen seneye oranla daha iyi. Arsenal deli gibi koşan,pas yapan bir takım fb deplasmanda kesin yenilir. Hakemi unutuyordum,Lugano'yu atmadı,hele o yan hakem bir ofsayt verdi Carlos 5 metre arkada pozisyonun devamı az daha gol oluyordu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben daha rezil bi sonuç bekliyordum ama Porto'ya 2-0dan sonra ne olduysa, frene bastılar.

Neyse sağlık olsun, üzülmesinler çok
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• yavaş olun. onlarda insan. cumhuriyetleri farklı olsada.

beter ol febeeşşş
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kayseri maçını hangi kanal veriyor ?
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Türk Takımlarının Avrupa Maçları yerine Macerası desek daha güzel olur.

ezikkanaryalar eski günlerine geri mi dönüyor?
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bugünkü kayseri maçı çok zorlu geçer...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X