İlk olarak unique tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sivas elendi evet..zaten şaşırmadım da..sivas gibi tecrübesiz bir takımın braga gibi tecrübeli ve her yönden üstün bir takıma elenmesi zaten beklenen bir şeydi..
ancak.geçen gün zeki çolun bir yazsısı vardı.bilmem okudunuz mu...diyor ki;
bir tarafta 23 galibiyet almış..şampiyonluğu krtiik bir-iki maçla kaçırmış ve şampiyonun sadece 6 puan gerisinde yer alan sivasspor..
diğer tarafta portekiz ligini sadece 10 galibiyetle,şampiyonun 17 puan gerisinde 7. kapamış bir braga..
braga sivası rahat eledi..
sanırım bu da ligimizin kalitesini ortaya çok iyi koyuyor..
özetle..
buna benzer örnekleri daha önce de çok gördük ve sanırım bundan sonra da görmeye devam edeceğiz..
Yorum
-
aaa trbunleri tahrik etmedilermi ya üzldüm ben simdi trbunlere dalarlar sandım alışmış bunlar bedavadan puan kazanmaya
bu sene kume düşerler malum bizim buyuklumuzu azına aln butun denyolar şimdi kaçın ligde bilmiyorum bank asyada bile değilerde buna eminim
bu sene düşmemye oynarlar ama bence giderler üzlürmüyum ? zerre üzlmem beter olsunlarENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
futbolun cilvesi budur zaten..İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'a çakdı geçdiler ..
Geçen yıl biz de bu zamanlar Rumen faciası yaşıyorduk ismini bile hatırlamıyorum o takımın. Ama o sırada Ziya & Nuri faktörü ön plandaydı
geçen sene bu zamanlar bizle dalga geçiyorlardı..
sonra liverpool faciasıyla beşiktaşla dalga geçtik..
leverkusenden 6 yeyince galatayla dalga geçtik...
şimdiyse sivasla dalga geçiyoz..
bu döngü ömür boyu devam eder..
yarın kimle dalga geçecez bakalım
Yorum
-
İnşallah MTK sayesinde fenerle olurİlk olarak kiraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın kimle dalga geçecez bakalım
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
amin dememe gerek var mıİlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah MTK sayesinde fenerle olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum