Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazılan yorumları bende İbretle okuyorum.

İyi Türkiyeden Bizim Dışımızda kimse Avrupaya gidemesin.

1.olan takım artık İntertoto'ya gider.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• BU KAFAYLA BURAYA KADAR!..

KKTC’de, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı’nın partisi Özgürlük ve Reform’un (ÖRP) yayın organı Sözcü gazetesinin spor editörü Chelsea-Fenerbahçe maçından sonra, “Hakemsiz bu kadar” başlığını kullanınca ülke karıştı.

Haberde, “Türkiye’de bedava penaltılarla maç kazanan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ndeki Chelsea maçında penaltı olmayınca maçı kazanamadı” ifadelerine yer verildi. Fenerbahçeliler Derneği, yayınladığı bildiride “Sportif rekabet sınırlarının ötesine taşınan ve toplumda ekilen kin ve nefret tohumlarının bu şekilde Sözcü Gazetesi’nin spor sayfasında yeşerdiğini üzülerek görüyoruz” diyerek sert tepki verdi.
      Bunun üzerine Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Avcı sorumluları işten çıkarttı.. Turgay Avcı yanına aldığı Ekonomi ve Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Mustafa Gökmen ile birlikte Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerini ve Lefkoşa’daki Fenerium mağazasını çiçeklerle ziyaret etti ve özür diledi.

devlet adamlarimiz utanmadan kendilerini kücük gösterip özür diliyorlar, rezil herifler, bide bu adamlar memleketimizi yönetiyorlar, vay halimize

Yorum

• sıktı artık bu chelse muhabbeti.
        Özkan SÜMER

Yorum

• "Kötü oynadı." denilen Chelsea'nin kaleyi bulan 10 şutu varken "mükemmel bir oyunun ardından elenen" muz cumhûriyetinin 2 şutu var. Ben böyle pişkin, utanmaz, şerefsiz bir câmiâ görmedim.
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Ligte aldıkları haram şaibeli puanlarla bizi avrupada temsil eden bir takımı desteklemiyorum
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar neden böyle yazılar yazıyorsunuz fener elendidiye seviniyorsunuz tamam sevmeye bilirsiniz ama yazık yazık bu bir milli dava o zaman sizlerde gs'liler gibi gidip karşılasaydınız adamları hava alanında bu yapılmaz.bu konuda her kesle tartışırım bu adamların gövsünde ay yıldız var unutmayalım yazanları kınıyorum.
              ............................

boşversene mehmet abi;o ayyıldızın önemini anlayan anlıyo;anlayanlar bize yeter...

gerisi çokta umrumda sanki...
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• fenerbahçe maçlarında istiklal marşımız okunurken kaç futbolcusu eşlik ediyor bir de ona bakın.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ayıp olan yazık olan ne biliyormusunuz. 3-4 sezon önce elimizden puanlarımızı çalan hırsızların yaptıklarıdır. o hırsızlarki 3 puan için ellerinden gelen hertürlü pisliği iğrençliği haysiyetsizliği ve hırsızlığı yapmak için gözlerini bile kırpmazlar. ben böyle haysiyetsiz hırsız bir takımı desteklemem arkadaş! bazı şeyleri çok çabuk unutuyorsunuz.
                  yaptıkları hırsızlıkla 30 bin kişi sokağa boşuna mı dökülmüştü. daha öncesini hatırlamıyanlar o günü hatırlasın. statta gözlerinin önünde budanan takımını tribünden çaresizlik içinde izlemek zorunda olan taraftarları düşünsün. bu hırsızlara elimden gelse su bile vermem ben. senden iğreniyorum fenrevbahçe iğreniyorum
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Haksızlık yapıldı ama chelsea ye elenmesiylemi tatmin olacağız.Chelsea den mi medet umuyoruz.
                    Bakın bjklilere kendileri beceremediler sonra giydiler chelsea forması.gs lilerde aynı şekilde.desteklemek desteklememek ayrı mesele herkes içinden geldiği gibi hareket eder ama unutmayalım bizim takımımız chelsea değil Trabzonspor.Cevabımızı kendi takımımızın başarısıyla verelim.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• bizim takımımız Trabzonsporsa fenerbahçeyi desteklemek durumundaymışız havasını neden veriyorsunuz?ben futbolu seviyorum.ezikbahçe ile Chelsea maç yapıyor. Chelsealiyim kime ne.
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Fneri desteklemek yada desteklememek herkesin kendini bağlar.Benim demek istediğim bu konunun bu kadar çok abartılmaması ve uzatılmaması.Yok diosanız kafanıza göre takılın.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fenerbahçe maçlarında istiklal marşımız okunurken kaç futbolcusu eşlik ediyor bir de ona bakın.
                          bayrağımı formasında kaç kişi taşıyor sizde ona bir bakın...

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ayıp olan yazık olan ne biliyormusunuz. 3-4 sezon önce elimizden puanlarımızı çalan hırsızların yaptıklarıdır. o hırsızlarki 3 puan için ellerinden gelen hertürlü pisliği iğrençliği haysiyetsizliği ve hırsızlığı yapmak için gözlerini bile kırpmazlar. ben böyle haysiyetsiz hırsız bir takımı desteklemem arkadaş! bazı şeyleri çok çabuk unutuyorsunuz.
                          yaptıkları hırsızlıkla 30 bin kişi sokağa boşuna mı dökülmüştü. daha öncesini hatırlamıyanlar o günü hatırlasın. statta gözlerinin önünde budanan takımını tribünden çaresizlik içinde izlemek zorunda olan taraftarları düşünsün. bu hırsızlara elimden gelse su bile vermem ben. senden iğreniyorum fenrevbahçe iğreniyorum

eğerki;bugün alman gazetesi bilmem ne gazetesi;''chelsea Türk lokumu yedi...'' başlıklarını atıyorsa;hep söylediğim ve birtürlü kimsenin anlayamadığı;YÜCE ULUSUMUN ADI avrupada geçiyorsa;hemde bu başlıklar altında geçiyorsa;ben daha çok imreniyorum.

eğer ki;benim vatanımın adını avrupa duyacaksa;''Türk lokumu'' diye değilde;''Tebrikler Türklere''diye adımız,şanımız yürüyecekse;

canımdan,cananımdan,varlığımdan,geçmişimden,geleceğimden vazgeçerim;içime atıp sineye çekerim...

ben;Türküm arkadaş...
                          En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 12.04.2008, 12:55.
                          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• abartmakla ne alakası var. abartanlar, aaa fener Türk takımı neden desteklemiyorsunuz diyenlerdir. istediğimi tutarım futbol bu.
                            ayrıca Türkler hırsız değildir başkasının hakkında gözü olmaz. benim hakkımda gözü olanın gözünü oyulsun diye elimden geleni yaparım. ah fırsatım olsaydıda havaalanına bende gitseydim meşalelerle.
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fneri desteklemek yada desteklememek herkesin kendini bağlar.Benim demek istediğim bu konunun bu kadar çok abartılmaması ve uzatılmaması.Yok diosanız kafanıza göre takılın.
                              hee aynen öle.
                              Zaten kimsede destekleyin yada desteklemeyin demiyo ki.
                              Herkes fikrini yazsın,geçsin gitsin.Birbirimizi ikna mı etcez,fikirlerimizi değiştirmek için

Yorum

• Hepimiz Türküz canını sıkma.
                                ama fenerbahçeli değil.

nebiye doğru dedi. kimsenin fikri kimseyi alakadar etmez. Türklük dersi vermeyede kalkmayın.
                                iğreniyorum fenerden varmı ötesi beter olsunlar.!
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X