Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlık kapanmaya yakıken ben de bir düzeltme yapayım. "Ligimizin Avrupa Maçları" yerine "Takımlarımızın Avrupa Maçları" desek daha doğru olurdu.

He,diyebilirsiniz ki "Biz onları takımımız olarak kabul etmiyoruz.",saygı duyarım. Yalnız 'ligimizin' kelimesi yanlış gibi duruyor.

Ne yapayım,ben de böyle şeylere çok takıyorum.
    En son antagonist tarafından düzenlendi; 10.04.2008, 02:13.

Yorum

• Super Lig Takimlarinin Avrupa Maclari da olabilir

Yorum

• İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fb nin amigoluğunu yapacağıma chelsea nin amigoluğunu tercih ederim !
        Trabzonsporumu ilk dörde sokmamak için seferber olacaklar , türlü oyunlarla ''büyüklük'' sıfatını almak isteyecekler ve bu kişiler bazen benim hakkım olan yerde avrupaya gidecek ve bende onların amigoluğunu yapacağım ,yok öyle yağma ,,, fb nin amigoluğunu yapacağına birazda bunu tartışalım .
        2002'de Şenol Güneş'i çekemeyen insanlara hitaben çok güzel bir yazı vardı zamanın Hürriyet Gazetesinin Kelebek ekinde;
        ''O tarihe geçti, siz mahallenizde çatlayın''
        Gerçekler her zaman acıdır ne yazıkki. Biz kaçırdığımız şampiyonlukla 12 senedir avunurken ve bunun elimizden kaçmasına ''bizim başarısızlığımız'' demeyipte neden ararken adamlar bu günlerin temelini atıyordu. Biz se ''Ah ulan 96'' diye diye deve kuşu gibi başımızı kum'a soktuk durduk. Neymiş efendim Ali Şen bizden şampiyonluğu almış. Hadi canım sende. 79. dakikaya kadar 1-0 önde olan ve beraberliğin bile yettiği mücadeleyi bitime 11 dakika kala Ali Şen aldı bizden öyle mi? Ali Şen dedi, sizde inandınız.

Bizim sorunumuz ne biliyormusunuz; geçmişe takılıp kalmak. B.Münih Şampiyonlar Ligi finalinde M.United karşısında son bir dakikaya 1-0 önde girdi. Ama mucize ötesi birşey gerçekleşti ve maçı 2-1 kaybetti. Ama aynı B.Münih sonraki sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Takılıp kalmadılar yani.

Hoşuma gitmiyor tabiki de burada Fenerbahceyi tebrik etmek. Ama bu sene bu takımın Avrupada başarılı olduğuda bir gerçek. İster tebrik edin, ister etmeyin. Adamlar kaç sezondur her yönüyle hazırlıyorlardı kendilerini bu günlere

Peki biz böyle başarılar yakalayabilirmiyiz. Bugünki şartlar gözönüne alındığında çok zor. Bakınız fb kulübüne üye olmak 10 bin Ytl. Adamlar gözünü kıpmadan bu parayı verip kulübüne üye oluyor. Biz se 120 Ytl ye kulübe üye bulmak için bir yerlerimizi yırtıyoruz bu forumda. Bulduklarımızda şartlı; ''Ziya Doğan gitmeden olmam, Albayrak gitmeden olmam''. Onlar 300-500 Ytl verirken maç biletlerine biz 3-5 ytl ye taraftar sokamıyoruz stada. Sonuçta onlar fedakarlıklarının karşılığında Alex'i, Carlos'u, Anelka'yı, Ortega'yı izlerken bizde Hüseyin'le, Ergin'le, Ayman'la yetiniyoruz.

Futbol artık değişiyor, ama biz kafamızı değiştiremiyoruz. 20 sene öncesinin son kullanma tarihi geçmiş reçetesiyle başarı geleceğine inanıyoruz. O zaman öyleydi. Şampiyon olduğumuz yıllarda soyunma odasında A.Suat Özyazıcı diyorki futbolculara ''Ula ne taktiği, futbolda taktik mi olur? Ali Kemal ortalayacak Necmi'de golü atacak, bu kadar basit''

Hakkaten şimdi de bu kadar basit mi??
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• hani ülke puanı deniyor ya , yıllarca biz kazandırdık ülke puanı ama fb salak salak maçlarla bu kazandırdığımız puanları yedi bitirdi ... ee birazda fb kazandırsın yüz yıllık tarihlerinde ayda yılda bi puan kazandırdılar diye amma tepemize çıkardık yahu ,,, ben doğma büyüme istanbulluyum ama bir Allahın kulu bana bu takımlara amigoluk yaptıramaz ,bırakın amigoluğu forumda bazen ''fb'' yi büyük harfle yazmaları bile canımı sıkıyor ...herşey bir kenarı yav arkadaşlar ne yapayım içimden gelmiyor tebrik etmek , içimden gelmiyor sevinmek , itici geliyor be kardeşim , elimde değil

heee bi de şu var , ''kedi uzanamadığı ciğere mındar der '' duygularıyla hareket ediyorsam , zerre kadar kıskançlığımdan bunları söylüyorsam ''Allah bir saniye yaşamak nasip etmesin ''...
          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• KKTC'de F.Bahçe krizi
            KKTC’de, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı’nın partisi Özgürlük ve Reform’un (ÖRP) yayın organı Sözcü gazetesinin spor editörü Chelsea-Fenerbahçe maçından sonra, “Hakemsiz bu kadar” başlığını kullanınca ülke karıştı.

Haberde, “Türkiye’de bedava penaltılarla maç kazanan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ndeki Chelsea maçında penaltı olmayınca maçı kazanamadı” ifadelerine yer verildi. Fenerbahçeliler Derneği, yayınladığı bildiride “Sportif rekabet sınırlarının ötesine taşınan ve toplumda ekilen kin ve nefret tohumlarının bu şekilde Sözcü Gazetesi’nin spor sayfasında yeşerdiğini üzülerek görüyoruz” diyerek sert tepki verdi.

Bunun üzerine Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Avcı sorumluları işten çıkarttı.. Turgay Avcı yanına aldığı Ekonomi ve Turizm Bakanı Erdoğan Şanlıdağ, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Mustafa Gökmen ile birlikte Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerini ve Lefkoşa’daki Fenerium mağazasını çiçeklerle ziyaret etti ve özür diledi

11.04.2008

Kaynak : Milliyet

çok doğru bir ifade kendilerini tebrik ediyorum

Yorum

• KKTC deki yaziyi yazan gazeteye gercekten helal olsun

gazetenin resmini eklicektim ama ligtv.com.tr den kaldirmislar haberi, bulamiyorum

ama baska bir yerde buldum

En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 11.04.2008, 13:31.

Yorum

• şldede penaltılarlarmı kazanıyordu fb nefret ediyoruz bu takımdan ama bu kadar palavrada olmaz
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Tolunayın gerçekleri söyleyen açıklamalarından sonra aldığı cezadan sonra oh olsun fenere elendiği için 1000 kerede oh olsun....

dilerim önümüzdeki yıl ön eleme turunu geçemesinler......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tolunayın gerçekleri söyleyen açıklamalarından sonra aldığı cezadan sonra oh olsun fenere elendiği için 1000 kerede oh olsun....

dilerim önümüzdeki yıl ön eleme turunu geçemesinler......

Amin amin amin...
                    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=kgLOe6sLIGE

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hay Allah iyiligini versin Ihsan
                        YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• hobaa Oh Olsun
                          cuk diye oturuyor sözleri
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaşlar neden böyle yazılar yazıyorsunuz fener elendidiye seviniyorsunuz tamam sevmeye bilirsiniz ama yazık yazık bu bir milli dava o zaman sizlerde gs'liler gibi gidip karşılasaydınız adamları hava alanında bu yapılmaz.bu konuda her kesle tartışırım bu adamların gövsünde ay yıldız var unutmayalım yazanları kınıyorum.
                            Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• elimde fırsat olsa havaalanında karşılardım bende. bunlar fenerbahçe Cumhuriyeti.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                elimde fırsat olsa havaalanında karşılardım bende. bunlar fenerbahçe Cumhuriyeti.
                                sizlere diyecek hiç bir şey bulamıyorum.yazık yazıkk.
                                Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X