Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana göre feneri avrupda desteklemek yada desteklememek bize herhangi bir kazanç getirmez. şunu bilelim fenerin eski o sıfır çektiği dönemler çok geride kaldı. kimse fener yenilsede dalga geçsek diye bakmasın. bizim yapmamız gereken kulüp ve taraftar olarak onların önüne nasıl geçeriz diye düşünmeliyiz.

şuan ülkemiz şartlarını düşündüğümüzde adamların her taraftarı potansiyel bir müşteri ve alım gücünün yüzde 70 ini kendi takımlarının kasasına gidecek şekilde harcıyorlar. her geçen gün bilinçli taraftar profili çizmeye devam ediyorlar. bazen şans bazen oyunlarıyla saha sonuçlarında da başarı geliyor.
    bu gün bizim kulüb yapımızla Türkiye liğinde kafaya oynuyor olsak bile bu durumu ekonomik güce çevirecek taraftarımızı potansiyel müşteri konumuna getircek bir yapımız bile yok
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• .............................
      En son Ali Can tarafından düzenlendi; 04.04.2008, 19:38.
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• bence o slayt tam benim hissetiklerimi anlatmış
        mesela bejeke-febe maçında ben o chelsea forması giymiş bejekeli tarafatar görünce febe yi daha destekler gördüm böyle durumlar da he zaman birbirimizin yanında olmalıyız.
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Tam SelamN'dan alinti yapiyordum mesaji silinmis, hayret.

SelmaN Kardes sen ne diyorsun bizim Taraftalar modernlesmeye basladi haberiniz yok... ???
          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Mesajı ben sildim FANATIK61.Gerekli yerler mesajını aldı sanırım, o yüzden kalmasına gerek yoktu.

34. haftaya yatırım yaptıklarını göremiyoruz hala.Bir baba ve kızı oraya gitmiş, ana sayfaya taşımışlar ki tüm "Trabzon bizim arkamızda" mesajı verecekler.Yemezler efendim.

28TS61 nickli arkadaşın verdiği linkleri biraz daha incelemenizi tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesajı ben sildim FANATIK61.Gerekli yerler mesajını aldı sanırım, o yüzden kalmasına gerek yoktu.

34. haftaya yatırım yaptıklarını göremiyoruz hala.Bir baba ve kızı oraya gitmiş, ana sayfaya taşımışlar ki tüm "Trabzon bizim arkamızda" mesajı verecekler.Yemezler efendim.

28TS61 nickli arkadaşın verdiği linkleri biraz daha incelemenizi tavsiye ederim.
              YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tüm "Trabzon bizim arkamızda" mesajı verecekler.Yemezler efendim.
                Hay ağzına sağlık..

(UEFA)

Yorum

• Konu kapandı uzatmayın. Herkesin görüşü kendine.

Ben de imreniyorum Fenere. Daha iyisini yapalım onlar da bize imrensin. Bitti. Kim ne derse desin... Allah Allah ya...

Yorum

• İnsallah Chelsea'yi elersin..
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Insallah Chelsea'ye ellenirsin...
                      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Konu nedir yahu? Mesaj silindi sap gibi kaldık
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• Ömer kapanmış konuyu zorlamayalım açmak için

Yorum

• Allah'ım inşallah Chelsea fb yi ingilterede beşleyecek ! son nefesime kadar ANTİ-İSTANBUL !
                            ne fb si ne gs si ne bjk si , hepsi kör şeytandan bulsunlar , karşılarında kim varsa ellerinden geleni ardına koymasın bu üç kendini nimetten sayan takıma karşı
                            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konu nedir yahu? Mesaj silindi sap gibi kaldık
                              Benim de silindi , neyse vardır bir hayır.. Değil mi Gamze

(UEFA)

Yorum

• Her şeyin bir sebebi var tabi ki prena. Gördüğünüz, görmediğiniz... Bu sayfa zaten son günde mesaj silinme rekorunu elde etmeye çok yaklaştı.

Neyse.

Fener de artık ne halt ederse etsin, her haliyle zarar bize be oy nenem.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X