Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam tebrik etmeyin de size ne bizden yahu.

Ben tebrik ederim ve ediyorum da. Gurur duyuyorum onlarla kendi adıma..

Biz de hala Avni Aker'de Barcelona'yı yenmiştik 1 kez diye kandıralım kendimizi..

geçmişi unutamamak diyorum ben de. Sünger çeksek diyorum artık.

Tebrikler fener. Buraya kadar hak ederek geldiler. İsteyen istediğini destekler. Saygı duymak lazım!!

Bıktım artık her avrupa maçı sonrası bu tartışmalardan.

Biz galatiyi eleyemeyiz, adamlar kimleri devirdi.

Bırakın Allah aşkına.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Drogba çok bencil oynadı.Allah belasını versin..Yanlış taktikle oynadı chelsea 1-0 öndesin ne diye ileride pres yapıyorsun kial işte yedin golleri
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• yiğidi öldür;hakkını yeme demişler.tebrikler;nediyelim...

darısı başımıza...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Tebrik ettiğim için ne düşündüğünüz umurumda değil.

Ha turu geçer mi? Ge-Çe-Mez! Geçmesinide istemem.

Bu akşam Chelsea gibi bir rakibe karşı 1-0 dan 2-1'e getiriyorsalar maçı tebriğide hakederler. Ben öyle düşünürüm. Kimse katılmak zorunda değil.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Avram, bu takımı kendi sahanızda eleyemezseniz ağlayacak duvar bul kendine. Sadece elemekte kurtarmaz farklı yenmeleri lazım. Nedir bu anlamadım ki kime bel bağlasak sonu hüsran oluyor. Kendi işimizi kendimiz görelim diycem ama en az 10 senemizi alır.

Yorum

• helal olsun adamlar vallah çok doğru habira yenilceksiniz eleneceksiniz diyoruz ama nerde habira dalga geçiyorlar

Yorum

• 3 e 5 e fenere kaptırdığımız futbolcular şimdi orda şl.de asist, gol krallığına oynuyolar.
                Özkan SÜMER

Yorum

• - Baba kimi tutuyoruz

- fener i tabi oğlum

-ama onlar gavur demiştin

- gavurlar ama bizim gavurlarımız onlar.....

1985 eylül ayı radyoda bordo fener maçı öncesi rahmetli babamla konuşmamız ( ikinci kez oldu ama yazayım dedim)
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    feneri teprik ediyorum.
                    ne güzel bizle daha fazla dalga geçicekler.
                    daha fazla parayla daha iyi transferler yapıcaklar.
                    dilediğimiz şamiyonluğu bi 20 yıl daha ileriye alıcaz.
                    daha kolay sırtımızdan vurabilicekler.

ne güzel ya.iyiki yendiler
                    he şimdi biz tebrik etmesek bu dediklerinin tam tersi olucaktı dimi.

Yorum

• Bunun ingilteresi var muhabbetine de guvenemiyorum artik, ispanyasi da vardi yakin zamanda. Allah korusun diyelim....

Yorum

• Fenerbahçeyi tebrik ederim.İkinci maçta sanslarını az görsem de geçmelerini isterim.Fenerbahçenin Avrupa Kupalarında başarısı umarım bizimkilere futbolda ne kadar geri kaldığımızı gösterir de bundan sonra ona göre adım atarlar

Yorum

• Simdi Ahmet Cakar ne giyer

Yorum

• Klasik,"Post Fener Maç Sendromu" belirtileri forumda görülmeye başlandı yine.

Beyler,açalım gözümüzü. Adamlar yarı finale çıkacaklar, biz Ankaraspor'a şut çekemiyoruz şut. Hey gidim...
                            En son antagonist tarafından düzenlendi; 02.04.2008, 23:59.

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              he şimdi biz tebrik etmesek bu dediklerinin tam tersi olucaktı dimi.
                              daha fazla olmasından bin kat iyidir!
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                feneri teprik ediyorum.
                                ne güzel bizle daha fazla dalga geçicekler.
                                daha fazla parayla daha iyi transferler yapıcaklar.
                                dilediğimiz şamiyonluğu bi 20 yıl daha ileriye alıcaz.
                                daha kolay sırtımızdan vurabilicekler.

ne güzel ya.iyiki yendiler
                                Aziz Yıldırım'ın bir lafı var bu konuda çok güzel.

Bizi aşağıya çekmeye çalışmayın. Siz bize tutunun, biz sizi yukarıya çekeriz..

Fener'i geçmek için fenerin kötü olması gerekiyorsa kalsın o şampiyonluk istemiyorum..
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X