Şu adamlardaki şansın %20'si bizde olsaydı UEFA kupasını alırdık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son ilhan tarafından düzenlendi; 19.12.2007, 23:47.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
cok komik oldu dogrusu
türkiye de su an uefa da 10. siraya oturdu
yarin aberdeen evinde kopenhageni yenemesse 2009 -2010 yilina 10. sirada girecegiz ins
bu sezon ingiltere ve ispanyada sonra uefa da en cok puan toplayan devlet türkiye
ins önümüzdeki sezonlarda böyle devam eder
ingiltere 10,625 puanlari 8e bölünüyor
ispanya 9,875 onlarinda 8
türkiye 8,25 bizim puanlar 4 e bölünuyor
bide son 4 sezonun ortalamamiz5.5 puandi sezon basi
ins bu sezon bu rakami ikiye katlarizEn son selcuk tarafından düzenlendi; 19.12.2007, 23:58."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
BS yine avrupada destan yazmış ha.Peki şimdi yunan takımını yenen fransızlara maç öncesi yedek takımla çıkacaklar yunana yatacaklar diye .ok atan gs fanatikleri ne yapıyorlardır aceba?Gerçek şu ki,gs avrupada ayrı bir ballı oluyor.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
5 yillik siralamadaki=
sira -------------SL grub -------SL eleme -----Uefa 1.tur -----Uefa eleme----bütün
sira 1 -3 ----------2 ----------------2 -----------3 -----------0------------- 7
sira 4 -6 ----------2 ----------------1 -----------3 -----------0 -------------6
sira 7 -8 ----------1 ----------------1 -----------4 -----------0 -------------6
sira 9 -9 ----------1---------------- 1 -----------1 -----------1 -------------4
sira 10 -10 --------0 ----------------2 -----------1 -----------1 -------------4
sira 11 -13 --------0 ----------------2 -----------1 -----------1 -------------4
sira 14 -15 --------0 ----------------2 -----------0 -----------2 -------------4
sira 16 -22 --------0 ----------------1 -----------0 -----------3 -------------4
sira 23 -53 --------0 ----------------1 -----------0 -----------2 -------------3
2007-2008 yilina 15.olarak girdik
2008-2009 yilina 14.olarak
2009-2010 yarin belli olacak 10.mu 11. mi olacak diye
intertotoya bütün devletlerden +1
intertoto da puan verilmiyor
not
yukardaki sistem su anki sistem
2009-2010 yilinda yeni yapilan reform duymussundur yürürlüge gececek
buna göre 15. siradan sonra bulunan devletlerin takimlari elemeleri kendi aralarinda oyniyacak
yani elemede ilk onbesden bi takima karsi oyniyacagiz bunun icinde bi ayri önem tasiyor her sira
10 siradaki devletin takimlari sadece 1 tur eleme oyniyacak
sonra grublar cogalacak
yani takim katilim sayisida artacakdir
ilk ondami yoksa 11-14. siradaki takimlarinin daha cok yararlanacagini sorarsan
bu ilk ondur
platini yeni cag olarak algiliyor 2009 -2010 sonrasini
ve o döneme girmekte o 1 sira cok önemli olacak
bu sezonki gibi 3 sezon daha 6.sira kolay olurEn son selcuk tarafından düzenlendi; 20.12.2007, 03:21."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Resmi siteden hala bi kutlama gelmedi gs ye :-(Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!
Yorum
-
Galatasaray'ı kutluyoruzİlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi siteden hala bi kutlama gelmedi gs ye :-(
UEFA Kupası 2. turunda grubundaki son maçında A.Wien ile kendi sahasında golsüz berabere kalmasına rağmen Bordeaux'un Panionios'u 3-2 yenmesiyle tur atlayan Galatasaray'ı tebrik ediyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum