Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya ben sizleri anlamıyorum arkadaşlar.Gerçekten anlamıyorum.O övdüğünüz kalas taraftarlar yarın bir gün bu konu başlığını gördükleri zaman kendi forumlarında hemen dedikoduya başlayacaklar."Bize Trabzon forumlarından tebrik mesajı yazıyor" diye.Bir iki sayfa yazacaklar sonra boş kahve bastıkları günlerden dem vuracaklar.Hakaretler alıp başını gidecek.Bu daha önce hep böyle oldu.Yine bu başlıktaki ucube mesajlar farkedilsin yine öyle olacak.Buraya yazıyorum.

Bir Trabzon taraftarı için "Beşiktaş taraftarına helal olsun" , "Zaten Türkiye'nin en iyisi onlar" , "O seyircinin önünde biz de öyle oynardık" cümlelerinden daha ezik cümleler olabilir mi?Burada üç İstanbul takımından bahsederke ezikler demeyi biliyorsunuz da kendiniz nye eziklik yapıyorsunuz?Yakışıyor mu?Siz tribünde görevinizi layıkıyla yerine getirdiniz mi ki kalkıp elalemi övüyorsunuz?Çoğu zaman maçlara bile gitmeye tenezzül etmeden nası kalkıp başka takımın taraftarını övüyorsunuz?Trabzonspor'la Beşiktaş rakipse bizim taraftarımızla onlar rakiptir.Ateşli taraftarız diye sağda solda övünüp aynı zamanda çarşı pazarı da alkışlamanızdan utanıyorum.
    Söylenenler yalanmi peki? Adamlar Avrupa'nin en atesli taraftari. Dünya dezibel rekoru ellerinde. Eger maca baktiysan ne demek istedigimi anlamissindir. Bakmadiysan dünkü tribünleri anlatmak imkansiz zaten

Maraton tribünü büyüklügündeki bayragi actiklarinda cok duygulandim. En gec orda her Türk Besiktas'in kazanmasini istemistir herhalde.

Not: "O seyircinin önünde bizde öyle oynardik" gibisinden bir yazi yazilmissa (ben görmedim) gercekten biraz fazla ezik olmus.
    En son Mayls tarafından düzenlendi; 25.10.2007, 17:04.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Gollerden sonraki " Şehitler ölmez Vatan Bölünmez.. " tezahüratları çok anlamlıydı.

Avrupa'da hiç bir trübün Çarşı grubunun eline su dökemez.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Asıl sizin elinize kimse su dökemez.

Yorum

Asıl sizin elinize kimse su dökemez.
          Her yazılana muhalefet olma zorunluluğun mu var ?

Başlıkla ilgili yorumlar siliniyor. Bildiğin halde başlık dışına taşan , yorum yapanların yorumlarına olan sitem veya serzenişlerin var.

Terör olayları ile uğraşırken Avrupa'dan hiç bir ülkenin desteğinin olmadığını gördük. Avrupa'da alınmış her başarı onlara atılmış birer silledir. Beşiktaş , dün Beşiktaş olarak değil Türkiye olarak sahada mücadelesini verdi. Açılan Mustafa Kemal pankartları , dev türk bayrağı , gollerden sonra " Şehitler ölmez vatan bölünmez.. " tezahüratlarıyla Türk'ün Türkiye'nin sesi oldular. Sahada aldıkları galibiyetten daha önemliydi o verdikleri mesajlar. Ama anlayana (!)

Başka bir takımın taraftar veya başarısını aynı takımı tuttuğum kimseyle ne tartışabilirim nede polemiğe girerim. Gereksiz mesaj yazmamaya özen göstermeye devam

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• Yaşananları çarşının bütün maçlarına mal etmek yanlış olur.. Sadece dünkü maçta bjkden çok Türkiye'nin adını ön plana çıkartıkları için beğenildiler.. Hepsi bu..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yaşananları çarşının bütün maçlarına mal etmek yanlış olur.. Sadece dünkü maçta bjkden çok Türkiye'nin adını ön plana çıkartıkları için beğenildiler.. Hepsi bu..
              Diyoruz ya işte anlayana.

“Ben basit bir '
              Eduardo Galeano

Yorum

• arkadaşlar beşiktaş taraftarı gerçekten çok iyi bağırıyor.ama onlarla bizlerin farklılıkları var.bizde amcalar gider maça bağırmaz sonra kim siöver kimi çekirdek çitler..ayrıca herkes futbolu iyi bildiğinden kolay memnun olmaz.bu da ateşli şekilde destek olmalarını engelliyor bana göre..ayrıca Trabzonspor avrupa da en başarılı Türk takımı idi..Bu yıllarda ruhunu kaybeden Trabzondan nasıl avrupa başarısı bekleriz ki..Biraz daha zaman var umarım herşey daha güzel olur.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Go Bordo Go .
                  Ğs yı parçala inşallah

Açıkçası Gs nin yenilmesine üzüldüm.Skor 0-1 iken çok kaçırdı Gs 3-4 tane daha rahat atardı.

İşte avrupa takımlarının farkı da bu noktada ortaya çıkıyor; adamlar bulduklarını atıyorlar...

İnşallah Gs gruptan çıkar.

(UEFA)

Yorum

• Helal Bordeaux.

Yorum

• Shabani Nonda , sadece penaltıdan gol atabilir sanırım O golleri nasıl atamaz anlamak güç.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

Helal Bordeaux.
                        benden de helal.güzel maçtı

Yorum

• 1-hey millet fb-bjk-gs nin avrupa maçlarındaki başarıları sizi niye mutlu ederki..bırakın türk edebiyatlarını...onlar başarılı oldukça carlosları,lincohnları,delgadoları alırken biz jabilerin peşinde koşarız...
                          ben bu hafta psvli,liverpollu,bordoluydum....
                          2-Trabzonsporun başarısız olup gol yediği veya kötü oynadığı maçlarda avni akerde niye rakip takımı alkışlarda bordo-mavi formaları rencide edersiniz.hangi rakip sahada bizi alkışlıyorlar..

Yorum

• inşallah gs 0 puanda kalır..

Yorum

• Hiç şüpheniz olmasın.

Yorum

• bizim vatanımız türkiye , trabzonsporlu olabiliriz ama öncesinde türküz

siz bu sözlerle trabzonsporu Türkiyenin önünde tuttuğunuzu gösteriyorsunuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X