Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Car$i dün tek kelime ile muazzamdi...

*
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• beşiktaşı tebrik ediyoruz.....yalnız şimdi bjklı bir arkadaşıma borçlu oldum yaaa...

Yorum

• bjk gerçektende süper top oynadı,kendini aştı yanii..

taraftar süperdi..

gs'nin işi zor,1 puan iyidir onlar için

Yorum

• İkili tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

Ts_oSe_61
          ve A.Alper Yüce aranızdaki anlaşmazlığı özel mesaj yoluyla çözmeye çalışın. Birbirinizi incitmeden, kırmadan, dökmeden. Aynı renklere aşık olduğunuzu unutmadan çözün.

Biz yönetim olarak size 1 hafta ceza vermek dışında çözüm sunamıyoruz.

Yorum

• tebrikler BEŞİKTAŞ . Çarşı da süperdi dün . inş bütün takımlarımız Avrupa da başarılı olurlar. Önümüzdeki sezon Biz de bu sevinçleri yaşarız inş.

Yorum

• Çarşı ve BJK'ye .İnşallah Avni Aker'de de bu atmosferi görürüz.

Yorum

• bjk nin taraftarı gibisi yok bırakın türkiyeyei bence dünyada tek.zaten rekorları bile var adamların en yüksek ses.helal olsun adamlara dün aldılar haklarını.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• O seyircinin karşısında bende oynasam muazzam oynardım

Trabzon'daki arkadaşlar Avni Akerde'de bu atmosferi istiyoruz.

Tabi sizde haklısınız nerde sizi heyecanlandıracak takım.
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• galatasaraya bordo karşısında başarılar

Yorum

• biz gittimi avrupaya rezil olup geliyoruz bari gs fb bjk bişiler yapsından gururlanalım.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biz gittimi avrupaya rezil olup geliyoruz bari gs fb bjk bişiler yapsından gururlanalım.
                        canım kardeşim son bi kaç yıldır diye parantez koysan daha güzel olmazmıydı....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• abicim ts yi maziden beri takip eden anlıyo zaten nezamandan beri olduğunu. bak sen anlamıssın nezamandır olduğunu

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abicim ts yi maziden beri takip eden anlıyo zaten nezamandan beri olduğunu. bak sen anlamıssın nezamandır olduğunu
                            Başarı çok izafi bir kavramdır kardşi,. 1 ay öncesine bakarsan Fenerbahçe bizi avrupada rezil edn Sigma Olomuc gibi adı sanı belli olmayan takımlardan 7 tane yiyen bir takımdı. bir interi yendi diye avrupa Türk takımlarına göre gayet başarılı bir Trabzonu silemeyizki...

Sonra Beşiktaş ülkemizde art arda şampiyonluklar yaşadığı dönemde bile 2. sınıf avrupa takımlarına elenen bir takım. genel klasmanda galibiyetleri mağlubiyetlerinin yarısı bile değil. Bu senede iyi değil gurbundan 2. tura çıkması için jkendi sahasında marsilyayı deplasmanda ise porto yada liverpoldan birisini yenmek zorunda. işi zor yani....

Liverpool
                            İnter
                            Lyon
                            Barcelona
                            Asyon Vlla
                            Atletik Bilbao
                            Olimpik Lyon

bu takımların hepsini yenebilen ülkemizde 1 tek takım var. Oda Galatasaray. yani bizi eleştirebilecek bi tek onlar olabilir.
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Go Bordo Go .
                              Ğs yı parçala inşallah
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ya ben sizleri anlamıyorum arkadaşlar.Gerçekten anlamıyorum.O övdüğünüz kalas taraftarlar yarın bir gün bu konu başlığını gördükleri zaman kendi forumlarında hemen dedikoduya başlayacaklar."Bize Trabzon forumlarından tebrik mesajı yazıyor" diye.Bir iki sayfa yazacaklar sonra boş kahve bastıkları günlerden dem vuracaklar.Hakaretler alıp başını gidecek.Bu daha önce hep böyle oldu.Yine bu başlıktaki ucube mesajlar farkedilsin yine öyle olacak.Buraya yazıyorum.

Bir Trabzon taraftarı için "Beşiktaş taraftarına helal olsun" , "Zaten Türkiye'nin en iyisi onlar" , "O seyircinin önünde biz de öyle oynardık" cümlelerinden daha ezik cümleler olabilir mi?Burada üç İstanbul takımından bahsederke ezikler demeyi biliyorsunuz da kendiniz nye eziklik yapıyorsunuz?Yakışıyor mu?Siz tribünde görevinizi layıkıyla yerine getirdiniz mi ki kalkıp elalemi övüyorsunuz?Çoğu zaman maçlara bile gitmeye tenezzül etmeden nası kalkıp başka takımın taraftarını övüyorsunuz?Trabzonspor'la Beşiktaş rakipse bizim taraftarımızla onlar rakiptir.Ateşli taraftarız diye sağda solda övünüp aynı zamanda çarşı pazarı da alkışlamanızdan utanıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X