Ts_oSe_61 ve A.Alper Yüce aranızdaki anlaşmazlığı özel mesaj yoluyla çözmeye çalışın. Birbirinizi incitmeden, kırmadan, dökmeden. Aynı renklere aşık olduğunuzu unutmadan çözün.
Biz yönetim olarak size 1 hafta ceza vermek dışında çözüm sunamıyoruz.
bjk nin taraftarı gibisi yok bırakın türkiyeyei bence dünyada tek.zaten rekorları bile var adamların en yüksek ses.helal olsun adamlara dün aldılar haklarını.
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
abicim ts yi maziden beri takip eden anlıyo zaten nezamandan beri olduğunu. bak sen anlamıssın nezamandır olduğunu
Başarı çok izafi bir kavramdır kardşi,. 1 ay öncesine bakarsan Fenerbahçe bizi avrupada rezil edn Sigma Olomuc gibi adı sanı belli olmayan takımlardan 7 tane yiyen bir takımdı. bir interi yendi diye avrupa Türk takımlarına göre gayet başarılı bir Trabzonu silemeyizki...
Sonra Beşiktaş ülkemizde art arda şampiyonluklar yaşadığı dönemde bile 2. sınıf avrupa takımlarına elenen bir takım. genel klasmanda galibiyetleri mağlubiyetlerinin yarısı bile değil. Bu senede iyi değil gurbundan 2. tura çıkması için jkendi sahasında marsilyayı deplasmanda ise porto yada liverpoldan birisini yenmek zorunda. işi zor yani....
Liverpool
İnter
Lyon
Barcelona
Asyon Vlla
Atletik Bilbao
Olimpik Lyon
bu takımların hepsini yenebilen ülkemizde 1 tek takım var. Oda Galatasaray. yani bizi eleştirebilecek bi tek onlar olabilir.
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Ya ben sizleri anlamıyorum arkadaşlar.Gerçekten anlamıyorum.O övdüğünüz kalas taraftarlar yarın bir gün bu konu başlığını gördükleri zaman kendi forumlarında hemen dedikoduya başlayacaklar."Bize Trabzon forumlarından tebrik mesajı yazıyor" diye.Bir iki sayfa yazacaklar sonra boş kahve bastıkları günlerden dem vuracaklar.Hakaretler alıp başını gidecek.Bu daha önce hep böyle oldu.Yine bu başlıktaki ucube mesajlar farkedilsin yine öyle olacak.Buraya yazıyorum.
Bir Trabzon taraftarı için "Beşiktaş taraftarına helal olsun" , "Zaten Türkiye'nin en iyisi onlar" , "O seyircinin önünde biz de öyle oynardık" cümlelerinden daha ezik cümleler olabilir mi?Burada üç İstanbul takımından bahsederke ezikler demeyi biliyorsunuz da kendiniz nye eziklik yapıyorsunuz?Yakışıyor mu?Siz tribünde görevinizi layıkıyla yerine getirdiniz mi ki kalkıp elalemi övüyorsunuz?Çoğu zaman maçlara bile gitmeye tenezzül etmeden nası kalkıp başka takımın taraftarını övüyorsunuz?Trabzonspor'la Beşiktaş rakipse bizim taraftarımızla onlar rakiptir.Ateşli taraftarız diye sağda solda övünüp aynı zamanda çarşı pazarı da alkışlamanızdan utanıyorum.
Yorum