Gicik oluyorum su eziklere kendilerini birsey saniyorlar, interde sanki paf takimi gibi oynadi ezikler yine interin yedeklerle ciktigina dua etsinler, bu grubdan cikacaklarini saniyorlar öle birsey asla olmaz.
ezikler güzel oynadı akşam. inter berbat tı. buna diyecek bişi yok.
ha ben bu skora sevindim mi? asla. hiç bir şey fenELbahçeden nefret etmeme engel olamaz.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
*fener çok güzel oynadı david'i çok beğendim ve alex zaten maçın yıldızlarıydı.
*fener gruptan çıkamaz diyenler diğer rakiplerinden haberleri yok herhalde en kolay gruba fener düştü. en zor maçıda interdi ben interde 2 maçta sıfırı çekerler diyordum ama hesaplarına +3 puan daha eklendi.
*bence fener bu gruptan çıkar sonrasını bilemem ama.
Fenerin hakkı fenere şimdi.. gerçekten Fb güzel oynadı akşam özellikle ilk yarı.. İnter eksikti falan geçelim bence.. Crespo-İbrahimovic gibi golcüler sahadayken Fb gol yememeyi başardı 1-0 dan sonra..Fb bu sene ligi 2. plana itti, Avrupa'da bir atılım yapmak zorunda artık.. yoksa biter ve taraftar da yutmaz artık şampiyonluk masallarını.. bence iyi bir başlangıç yaptılar fakat futbol bu bakarsınız alacakları tek galibiyet bu olur.. yine de İnter'i yenmek kolay değil ,tebrikler..
Adam manyakmida oynatmiyacak bu oyuncular belliki hepsi sakatti o yüzden oynatmadi.
Adriano , dışında diğer adamları oynatmadı demiyorum zaten. Yokluğundan bahsediyorum. Adriano'yu Şampiyonlar Ligi kadrosuna almadı bu Mancini denen adam.
CSKA feneri hem burada hem de Rusya da yener. PSV fenere geçen yıl 3-0 yenilen PSV değil. Takımı değiştirdiler.
Hatırlatmak isterim fener en son şampiyonlar ligi serüvenine de PSV'yi 3-0 yenip başlamıştı. Grupta liderdi, ama sonucu hüsran olmuştu ( Grup sonunculugu )
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Fb yi Kutluyorum Eksik meksik bunlar mazeret Olamaz Adamların ilk 11 deki bütün futbolcuları Yıldız ve Milli takımlarda oynuyorlar Fb Şampiyon Ligine özgü bir futbol oynadı ve Farkı kaçırdı Böyle oynarsa Grup 1.liğine bile oynar Güzel Futbol Güzel Sonuç Bugünde Gs ve Erciyesin maçları var 2sinede başarılar diyorum Erciyes Süpriz yapabilir Çünkü Atletico Madrid Çok formsuz . Gs de dikkat etmesi lazım Rakip Kolay Lokma değil.
artik bunlarin havalarindan gecilmez
inter 7 eksikle cikti sahaya
inter 7 eksikle çıktı sahaya diyorsun kenarda oturanlara bakınca nasıl bir eksik kadro bu anlayamadım. bence fenerbahçe güzel oynadı. uzun yıllar sonra ilk defa bir türk takımı avrupanın devlerinden birine karşı bu kadar iyi top oynadı. hepsine helal olsun.
valla öyle ya da böyle inter'i evire çevire yendiler. adamlara helal olsun demekten başka yapacak birşey yok. şu var tabi, bizim 30 sene önce yendiğimiz takımı şimdi yenebildiler. baya bi sonradan da olsa yaptıklarımızı şimdi başaranların çıkması da güzel tabi.sadece bizle olmaz bu işler
akşamki maç gösterdiki, orta sahanda alex gibi virtüöz (ama bizim ceyhun gibi lafta değil), yanında adam gibi top yapabilen kesici (aurelio), solda tekniği iyi carlos, wederson varsa iyi takım olmak zor değil. deniz gibi adam bile sırıtmıyor bu takımda.
futbol takımınızda tekniği iyi, sonucu etkileyecek adamlar da olacak, koşan mücadele eden de..teknik adamların kalitesi,yeteneği kazmaları bastıramazsa hezimetler kaçınılmaz olur...
ve bir de kazma ama savaşçı biri (Deniz) varsa iyi takım olursun.
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
fb ye tebrikler takım olarak süper top oynadılar.interliler de bu duruma delirdiler zaten.ama interde dün çok isteksizdi ve yenilgide kaçınılmaz oldu.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Yorum