Hakem Çok cimriydi Kart konusunda İlk gol Çok baldı Rüzgar bir anda esti ne oldu anlamadım O golü yemeseydi Bjk 1 puan alırdı neyse sağlık Olsun Tüm Türk Takımlarına Başarılar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu akşam Fener'in işi zor basın tutturmuş 6 eksikle geliyor bilmem ne.. Eksik dediği defans Javier Zanetti - Samuel - Rivas - Maxwell.. Artık bakıp göreceğiz..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Fenerin golü güzeldi
Maçı alıcaklar mı ne olucak
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Öyle görünüyor, Inter'in gol atabileceğine dair bir şey göremedik..İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerin golü güzeldi
Maçı alıcaklar mı ne olucak
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Mancini kazlık yapıyor. Fenerden çekiniyor. Koy ikinci yarı Cruz'u görürüm feneri o zaman ben
Volkan kalede titriyor bir şut atan yok. Böyle giderse alıcak fener. Ya fener kazansında bu basın ve fenerliler 1ay konuşur.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Inter ne berbat pozisyonlar veriyor yav. Şimdi de Carlos'un topu direkten döndü, az daha becerip yiyeceklerdi..
Mancini Inter'i aynı Ziya'nın oynattığı gibi oynatıyor.. Rakibe göre oynamaya çalışıyor, pozisyona girebilmek için boşluk arıyor belki de İtalyan futbolunun defansif yönünden. Ancak şut da çekmediler adam gibi..En son Erkin tarafından düzenlendi; 19.09.2007, 23:10.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
Yorum
-
Ula fenere bak
İnter'i yendi. Abi bu fenerliler 1 yıl konuşur şimdi ya
Yorum
-
Bu maçı iddia kuponuna koyma gafletine bende düştüm ve 243 YTL paranın içine İnter bir güzel etti.Ne umutlarım vardı oysa. Hem sevmediğim takım yenilecek hem ben para kazanacaktım.İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçta interden gol yada goller bekliyorum çünkü üst oynadıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne zamndır ilk defa iddaa oynadım en güvendiğim maçta yatmak istemiyorum

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum