Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakem Çok cimriydi Kart konusunda İlk gol Çok baldı Rüzgar bir anda esti ne oldu anlamadım O golü yemeseydi Bjk 1 puan alırdı neyse sağlık Olsun Tüm Türk Takımlarına Başarılar...
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Bu akşam Fener'in işi zor basın tutturmuş 6 eksikle geliyor bilmem ne.. Eksik dediği defans Javier Zanetti - Samuel - Rivas - Maxwell.. Artık bakıp göreceğiz..
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Fenerin golü güzeldi Maçı alıcaklar mı ne olucak
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fenerin golü güzeldi Maçı alıcaklar mı ne olucak
          Öyle görünüyor, Inter'in gol atabileceğine dair bir şey göremedik..

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Kotu oldu golu yememiz ikinci yarida ibrahimovicin biraz daha ciddi olmasini umuyorum ayrica stankovicte ilk yarida bekleneni veremedi ama ikinci yarida 60.dakikaya kadar golu bulursak maci rahat aliriz

Yorum

• Mancini kazlık yapıyor. Fenerden çekiniyor. Koy ikinci yarı Cruz'u görürüm feneri o zaman ben Volkan kalede titriyor bir şut atan yok. Böyle giderse alıcak fener. Ya fener kazansında bu basın ve fenerliler 1ay konuşur.

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

• inter atar maç berabere biter
                Bordomavi.net

Yorum

• bu maçta interden gol yada goller bekliyorum çünkü üst oynadıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne zamndır ilk defa iddaa oynadım en güvendiğim maçta yatmak istemiyorum
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Inter biraz baskılı oynamaya başladı..

Yorum

• Inter ne berbat pozisyonlar veriyor yav. Şimdi de Carlos'un topu direkten döndü, az daha becerip yiyeceklerdi..

Mancini Inter'i aynı Ziya'nın oynattığı gibi oynatıyor.. Rakibe göre oynamaya çalışıyor, pozisyona girebilmek için boşluk arıyor belki de İtalyan futbolunun defansif yönünden. Ancak şut da çekmediler adam gibi..
                      En son Erkin tarafından düzenlendi; 19.09.2007, 23:10.

Yorum

• Bu hocayla bu kadar mancini istifa

Yorum

• fener yendi ..
                          Bordomavi.net

Yorum

• Ula fenere bak İnter'i yendi. Abi bu fenerliler 1 yıl konuşur şimdi ya

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• Fener İntere top oynattırmadı.Fark bile atabilirdi.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu maçta interden gol yada goller bekliyorum çünkü üst oynadıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne zamndır ilk defa iddaa oynadım en güvendiğim maçta yatmak istemiyorum
                                Bu maçı iddia kuponuna koyma gafletine bende düştüm ve 243 YTL paranın içine İnter bir güzel etti.Ne umutlarım vardı oysa. Hem sevmediğim takım yenilecek hem ben para kazanacaktım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X