Fener maçı harbi çok zevkli gidiyor. Tabi Anderlecht atak yaptıkça =))
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar -
Beşiktaş , Şampiyonlar liginde.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Besiktas'i tebrik ediyorum. Insallah Sampiyonlar Liginde bizi gururlandirirlar.
Buarada Anderlecht 1:0 geride. Hadi oglum Anderlecht. Cok sey mi istiyoruz 3 gol. Shevchenko tek basina atiyor 4 tane. Siz 11 kisisiniz.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
fener, gs yada bjk yi burda savunan arkadalar, neden olayi milli boyuta getiriyorlar anlamis degilim, herifler tur atlicak UEFA dan dünyanin paralarini alacaklar, daha iyi transfer yapip daha güclü bir kadro ile karsimiza cikacaklar...
Ben sahsen ezilerek elenmelerini isterim...Biz elenince acaba onlardan üzülen olmusmudur ? sanmiyorum..dalga gectiler bizimle sadece !!!Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!Yorum
-
-
gerçekten güzel bir gündü türk futbolu adına artık ülke puanımız artsın ligin kalitesine yakışmıyo puanımız.Şu da bi gerçek ş.liginde daha güçlü takımlarla oynayacak temsilcilrimiz bu oyunla işimiz kötü umarım düzeltirler oyunlarınıTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Bence ne kadar sevmesekte Avrupa'da ülkemizi temsil eden takimlar bunlar. Benim ülkemin bayragi Avrupa'nin tepesine dikilecekse O'nu Galatasaray'da, Besiktas'ta dikse raziyim.fener, gs yada bjk yi burda savunan arkadalar, neden olayi milli boyuta getiriyorlar anlamis degilim, herifler tur atlicak UEFA dan dünyanin paralarini alacaklar, daha iyi transfer yapip daha güclü bir kadro ile karsimiza cikacaklar...
Ben sahsen ezilerek elenmelerini isterim...Biz elenince acaba onlardan üzülen olmusmudur ? sanmiyorum..dalga gectiler bizimle sadece !!!Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
febenin yine kaderini yaşayacağı kesin...Yorum
-
fb-ander. maçı gerçekten çok sıkcıydı ikiside ş.liginde husran yaşardı zaten, horoz döğüşü gibi maçtı fb.nin maçın başında attığı gol turu getirdi.Ayrıca bu kezman iyi ki bizim takımda değil yoksa kanser olurduk hepimiz nasıl dayanıyolar kezmana anlamıyorumTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
anladigim kadari ile seneye 2 takim ile katilacagiz gruplara, yani $L ön eleme yok...
yanli$ bilgi ise düzeltin lütfen...
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum