Fenerbahçe gruptan çıkma ihtimali olan tek kurayı çekti.Bence bu gruptan Fb'nin çıkma olasılığı az değil...
Beşiktaşınki zor bir grup ama daha zorları vardı kanımca...
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
beşiktaş nereye çıkıyo liverpool,poro banko. ancak 3.lüğe oynar.
febe de çıkamaz.en fazla 3. olabilirler.inter-psv banko çıkar.cska ile 3.lük için yarışır febe.
İçeride kolay maç vericeklerini sanmıyorum. Yenilirlerse Liverpool'a yenilirler. O gruptan Liverpool banko çıkar. Marsilya , Ribery'nin gitmesiyle çok iyi oynayamıyor eskisi kadar. Porto , Anderson ve Pepe gibi önemli isimleri gönderdi. Yük Quaresma'nın sırtında. Beşiktaş bence gruptan çıkabilir.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Biri ikinci lig temsilcisi olmak üzere 5 takımla Avrupa kupalarına başlayan Türkiye 4 takımla yoluna devam ediyor...Avrupa'da ülke olarak başarılı bir sezon geçiriyoruz.Bu turda yapılan 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik alındı.Ülke puanı açısından muazzam bir durum...
Yorum