Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Cem Balcı
    Forum Yöneticisi
    • 16.09.2007
    • 14214
    • Mağaza yöneticisi
    • Ankara

gs galiba çok pozisyon harcamış;yazık oldu.almanyada vizeyi kaptıracaklar.

atamıyana atarlar hesabı.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ilhan
      • 21.01.2007
      • 36196
      • İzmir

Televizyonun sesini kısıp öyle izleyin maçı Spikerler katlediyor maçı. Ulan Avrupa'da işte bunlara faul vermiyorlar, işte bunlara el çalmıyorlar, işte bunlara kart göstermiyorlar. Türkiye'de alışmışsınız maç anlatırken bu tip pozisyonlarda el,kol,faul,kart çalınmasına. İşte Avrupa'da yok bunlar. Hele o çizgide çıkardıkları top.

" içerden çıkardılar içerden çıkardılar.. "

hadi canım. Bi siz gördünüz zaten. Sahada ki herkes eşek görmedi. Aurelio'ya arkadan tıkladı eleman. " Bu nasıl faul, arkadan nasıl giriyor öyle. " tepkiye bak

B*kunu çıkardılar maçın.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Cem Balcı
        Forum Yöneticisi
        • 16.09.2007
        • 14214
        • Mağaza yöneticisi
        • Ankara

ilhan abi youtubeden ilker yasin-ya da ilker tahsin yaz çıkan videoları izle.

adam tam bir saçmalık.şimdide olduğu gibi.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• pReN@_61
          • 10.12.2004
          • 26027
          • İstanbul

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
          Televizyonun sesini kısıp öyle izleyin maçı Spikerler katlediyor maçı. Ulan Avrupa'da işte bunlara faul vermiyorlar, işte bunlara el çalmıyorlar, işte bunlara kart göstermiyorlar. Türkiye'de alışmışsınız maç anlatırken bu tip pozisyonlarda el,kol,faul,kart çalınmasına. İşte Avrupa'da yok bunlar. Hele o çizgide çıkardıkları top.

" içerden çıkardılar içerden çıkardılar.. "

hadi canım. Bi siz gördünüz zaten. Sahada ki herkes eşek görmedi. Aurelio'ya arkadan tıkladı eleman. " Bu nasıl faul, arkadan nasıl giriyor öyle. " tepkiye bak

B*kunu çıkardılar maçın.

Aynen valla..

(UEFA)

Yorum

• macka61
            • 07.04.2006
            • 13019
            • sigorta
            • İstanbul

heleki yılların tecrübesi Halit Kıvançın da böyle hatalara düşmesi beni çok üzdü zaten ilker yasinin ne olduğu belli ama dediğim gibi beni şaşırttı yılların spikeri

Yorum

• MetiN08
              • 18.02.2007
              • 1995
              • Almanya

ya gercekden bizim spikerler cok kötü ya herseyi abartiyorlar okadar hic sevmiyorum onlari avrupa spikerler gercekden cok süper ve tek taraf anlatmiyor maci, mesela gecen hafta bayern macinda aberden gol atiyor alman spiker kicini yirtiyor gol diye bayern atiyor onlarada ayni tepkiyi gösteriyor, bizde ise tek taraf konusuyorlar hic unutmam bir kere türkiye isvec maci vardi biz 1:0 yeniyoruz 5-8 dakka kalmis macin bitmesini spiker acti com agzini, biletler hazirlayin gidiyoruz japonyaya ne bilim korenin isiklari görünmeye basladi falan filan derken maci 2:1 yenildik, sonra iste play offdan gitdik dünya kupasina

Yorum

• TSezgin61
                • 29.01.2005
                • 10712
                • Almanya

fener macini alman kanalinda baktim... alman spikerler almanya ligi olsun avrupa kupasi olsun, adam pozisyon faulse faul diyor, ofsaytsa ofsayt. hakem vermiyorsa "yanlis karar" diyor. bizimkilerde anca "tartisilacak bir pozisyon" diyip gecerler... hem korkak, hemde futbol bilgisi kit. spikersen pozisyonun faul olup olmadigini bilmelisin.

daha cok ekmek yememiz lazim!!

Yorum

• lazooo28
                  • 12.04.2007
                  • 2336
                  • Öğrenci
                  • İstanbul

İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi
                  fener macini alman kanalinda baktim... alman spikerler almanya ligi olsun avrupa kupasi olsun, adam pozisyon faulse faul diyor, ofsaytsa ofsayt. hakem vermiyorsa "yanlis karar" diyor. bizimkilerde anca "tartisilacak bir pozisyon" diyip gecerler... hem korkak, hemde futbol bilgisi kit. spikersen pozisyonun faul olup olmadigini bilmelisin.

daha cok ekmek yememiz lazim!!

premiere demi baktin ?

Yorum

• 6Şafak Aydın1
                    • 24.09.2006
                    • 8927
                    • Almanya

spikerin demesiylemi oluyo bu is. Ugur Boralin pozisyonu kirmizi kart miydi ? Ikide bir yok kirmizi kart atilmasi gerekti falan , hem spikerisen oyuncularin isimlerini de bileceksin ve dogurdürüst aktaracaksin. Yillardir ayni oyuncular var adam isimlri söyliyemiyor. Cok iyi spikerler valla !

Insallah bu Sevillalilar elenirde bi daha Türklüge ve Türklere küfür etmezler !
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• FANATIK61
                      • 31.05.2004
                      • 4660
                      • Systems Engineer
                      • Almanya

İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi
                      spikerin demesiylemi oluyo bu is. Ugur Boralin pozisyonu kirmizi kart miydi ? Ikide bir yok kirmizi kart atilmasi gerekti falan , hem spikerisen oyuncularin isimlerini de bileceksin ve dogurdürüst aktaracaksin. Yillardir ayni oyuncular var adam isimlri söyliyemiyor. Cok iyi spikerler valla !

Insallah bu Sevillalilar elenirde bi daha Türklüge ve Türklere küfür etmezler !
                      1.) 100 % kirmizi Kart.

2.) Yillardir ezikler Sampiyonlar Ligin'de oynamiyor sende hör gör canim
                      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• 6Şafak Aydın1
                        • 24.09.2006
                        • 8927
                        • Almanya

100% mü ? hadi be
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• FANATIK61
                          • 31.05.2004
                          • 4660
                          • Systems Engineer
                          • Almanya

Herhalde yani, arkadan müdahale adami biciyor resmen topla alakasi yok. Bende ayni pozisyon icin kirmizi gördüm bizde oynuyoruz herhalde
                          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• 6Şafak Aydın1
                            • 24.09.2006
                            • 8927
                            • Almanya

sari kart bence en iyi karardi. Ama konu bu degil Alman spikerlerini övüyordu. Ben ise cogunu begenmiyorum. Almanlara tapiyor herhalde arkadas. Cok ekmek yememiz lazim falan , araba üretmekle insan olunmuyor arkadas
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• DKaraduman
                              • 13.06.2004
                              • 3148
                              • E-Ticaret
                              • İstanbul

Ya bu gs nin maçını internetten izleyebileceğimiz biyermi varmı millet bilen varsa ö.m den atabilir mi??

Yorum

• MarceloTS
                                • 11.09.2006
                                • 2074

Sevilla ne zaman Türklüğe hakaret etti?Komik olmayın ya..
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...