Farkındamısınız GS yine deplasmanda oynadı ve yine pozisyon vermedi.Demek ki bizim takım o kadar da kötü değilmiş.GS defansta çok sağlam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yunan pisliklerini yendikleri için tebrik ediyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Gamze'nin bahsettiği an ;İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİt soylarının sözüm ona bayrakları o bez parçasını Yunan tribününde geren şerefsizlere ne desem şimdi? Deli oldum deli deli!!!Yunan televizyonu da ısrarla o bez parçasını gösterdi... Bir değil iki değil be! Of, küfrün adı günah!..

Şerefsizler! Soysuzlar!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Ohhh iyi oldu onlara.3 tane yiyip oturdular.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Cincon Avrupa'ya erken veda edecek bu akşam.
Panionios 2-0 önde şuan.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
vah gs vaahh.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
bi halt yapmadan gruptan çıkacaklar
Yorum