Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

fb güya rakipler arasın da en kolayını seçmiş,görücez bakalım.deplasmandaki maçta bişi yapamaz fb,istanbul da biraz zorlar o kadar,bu takımın ülke puanı lazım değil,şımarmasalar bişi demicem de elerseler rakibi hemen havaya giriyolar,grublarda sıfır çekiyolar o komedi oluyor.

ne halleri varsa görsünler...

Yorum

Kayseri Erciyes UEFA hakkını bize versin diye ağız açmış bekliyorduk...

Ülke puanımız iyi olsa lig şampiyonumuz ön eleme mi oynar. Kendi acizliğimizi örtbas etmek için diğer takımların başarısızlığını istemek bu Ülkeye ihanet gibi bir şey...

Yorum

arkadaslar fenerbahce veya dıger takımlar bızlerın rakıpleri olabılır hatta sıkelerle ve uckagıtlarla elımızden bazı seylerıde almıs olabılırler ama o yorumlar bıze yakısmıyor sonucta bu bır avrupa arenasıdır rum patrıgı bıle olsa turkıye adına orada mucadele edecekler oyuzden butun turk takımlarına yurekden basarılar avrupada dunya ahiret kardesız ama turkıyede denk gelmeyelım (ben bu sozu nerden hatırlıyorum )
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ülke puanımız iyi olsa lig şampiyonumuz ön eleme mi oynar. Kendi acizliğimizi örtbas etmek için diğer takımların başarısızlığını istemek bu Ülkeye ihanet gibi bir şey...
          budur nokta.
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

... diğer takımların başarısızlığını istemek bu Ülkeye ihanet gibi bir şey...
            Ben bu tür popülist yorumların modasının geçtiğini sanırdım ama varmış hala nostaljik birkaç arkadaş.
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

fener ballı bu sene... beşiktaşta şanssız... trabzonsporumuz ise artık asya kupasına doğru yonelsin artık bu ne be kardesim 5 senedir hep en fazla 1 tur geçebiliyoruz... inşallah telafi ederler şu elenmeyi bi şekilde
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

bu akşam ilk kez izledim feneri ve değişen bişe yok...anderlecht bu feneri yener!
                Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

beşiktaş %50, zürih%50
                  anderlect%50,fenerbahçe%50
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben bu tür popülist yorumların modasının geçtiğini sanırdım ama varmış hala nostaljik birkaç arkadaş.
                    Erdinç'i, Tolga'yı, Celalettin'i ... izlemekten bıktım.

Yorum

bence sadece biz katılaım avrupa kupalarına
                      anderlecht,sheriff,gsnin rakibini bilmiyom adı neyse işte onlara basarılar..
                      yasa TÜRKİYE varol..

Yorum

böyle bi durum varmıydı cidden ben niye duymadım yaw
                        budur yani

Yorum

Fenerden gelecek olan ülke puanını yerim ben.Robertoyla Alexle gelen 5 puana göbek atacağıma Celalettin'le,Adnan'la kaçan 2 puana soğuk su içerim daha iyi.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

Fener bu turu geçse ülke puanına katkısı X olur. Sonra gruplara kalır avaraj takımı olur. Ülke puanı kaybı 10X olur.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

herkesin gönlü rahat olsun banko anderlecht

Yorum

Gönül rakipten yana ama fenerin eleyeceğini düşünüyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X