Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben nedense bizim oynadığımız oyunu daha çok Barça'ya benzetmek istiyorum.
    Al benden de o kadar abi

Zaten Barça ile renkdaşız onlara karşı bi sempatim var gibi

Ama hiçbir zaman Avrupa takımı tutmam

Yorum

• İlk olarak emrah ertemoĞlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ertuğrul hoca nediyo alışığım ben böyle skorlara biz 8-0 larıda gördük :d
      :d :d :d ççç ççç ççç

Yorum

• En nefret ettiğim takım Bursaspor. Ama en sevdiğim 2 teknik direktörden birisi de Ertuğrul Sağlam.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ertuğrul hoca avrupa maçlarında sınıfta kalıyor. Bir örneğini daha uygulamalı olarak gördük.

Yorum

• Burada sevineneleri anlamıyorum. Tamam olimpiyatta liverpool diye bağıranlara müstehak ama sahada oynayan Anadolu takımını geçtim, bir Türk takımı.

Yorum

• Bursaspor,iddaa ediyorum o gruptan puan alamayacak ve zamanındaki Fenerbahçe'den daha çok gol yiyerek Türkiye'nin yüz karası olacaklardır...
              En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 15.09.2010, 00:44.
              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bursasporun Türk takımı olduğunu unutmayalım ülke puanımızı unutmayalım seneye 4 takım gider avrupaya bu gdişle.
                Bu Türk takımının taraftarları değildi dimi olimpiyatta liverpool diye bağıran..

Dedem bağırdı o stadda..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burada sevineneleri anlamıyorum. Tamam olimpiyatta liverpool diye bağıranlara müstehak ama sahada oynayan Anadolu takımını geçtim, bir Türk takımı.
                  Ben Valencia'yı TRabzonspor hariç her takım karşısında desteklerim.O kadar çok sevinmesemde yinede mutlu oldum bu galibiyetle.
                  Dallas Mavericks
                  .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Bu Türk takımı olayından bıkkınlık geldi artık.. Geçelim bunları, nefret ediyorum ben bu takımdan inşallah gol atamadan elenirler 0 çekerek.

Yorum

• Ülke puani adına Bursa'dan bir beklentim yoktu zaten. Beşiktaş'dan biraz ümitliyim,Avrupa Liginde birşeyler yapsada puanımızı arttırsa...

Yorum

• Ulen şeftali ulen şeftali..

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada sevineneleri anlamıyorum. Tamam olimpiyatta liverpool diye bağıranlara müstehak ama sahada oynayan Anadolu takımını geçtim, bir Türk takımı.
                          "Liverpool şunları bi parçalasında görelim hamsileri..."

"8jk'nin rekoru kırılır..."

*

Bizim Liverpool maçımızdan önce bu 2 mesajın örnekleri vardı Gs, Fb, Bjk ve Bursaspor dahil bir çok Anadolu takımının forumlarında...

Bi biz mi düşünüyoruz arkadaş şu ülke puanını? ülke futbolunu?

Ha şimdi çıkıp "Onlar öyle diye bizde mi öyle olalım" diyenler olacaktır. Tamam olmayalım ama müstehak, üzülesi gelmiyor insanın.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bugün "Liverpool yedek takımla oynadı,as takımla oynasaydı ne olurdu acaba?" diyenlerin günüdür.

Haydi çıkın dışarı !!

Kapak yağıyor!!

Ayrıca Ertuğrul Sağlam da Rıdvan kadar nefret ettiğim bir adamdır.

"Efendi adam" ayağına yatıp kaymak yiyenlerden...
                            En son Tolga Okumuş tarafından düzenlendi; 15.09.2010, 00:59.
                            Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursaspor,iddaa ediyorum o gruptan puan alamayacak ve zamanındaki Fenerbahçe'den daha çok gol yiyerek Türkiye'nin yüz karası olacaklardır...

bursa rangers maclarindan birinden 1 puan alir . bence 8 yemesin , o rekor bjk ye yakisiyor ve ne olursa olsun 0 cekmesin ki bu utanc anadoluda degil istanbulda kalsin..

Yorum

• Walla arkadaşlar bence bu valencia takımı bizim oynadığımız liverpool dan çok daha kuvvetliydi. Oyuncular her biri ayrı yetenek. Oynamayanları saymaya gerek yok zaten. Bursa valencia deplasmanında bjk nın rekorunu egale edebilir tabi yine böyle oynarsa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X