Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb de gs de elenir ...

Yorum

• Ekşiden bi yorum: .bugünkü plzen ve dünkü young boys maçıyla da görülüyor ki türk takımları hariç herkes barcelona ..............

Yorum

• Gs'da goller Arda'dan,
        Bjk'de Delgado(p),
        Fb'de Stoch,Emre

Yorum

• oooh skorlar güzel beter olsunlar

Yorum

• iddaacilar basligi kalkmis sanirim. bulamadim ondan buraya ekliyorum

tek mac (rapid viyana 1:1) yüzünden kupon yatti.
            oranim 177,63 idi. 10 € yatirmistim, toplam 1776,30 alacaktim.
            resimde sirf orani cekebilmisim. elim oynamis cekerken ondan miktari gozukmuyor.

Yorum

• haci avusturya takimina oynanilir mi ya.. adamlara yenilcek diye oynarsin alirlar yencek diye oynarsin kaybederler.. bunlarin futbolu öyle bi dengesiz ki kimse cözemez
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

• ya aslinda odense ye verdiydim, dedim sonra onlar belli olmaz rapide ver dedim. verdik tutmadi

Yorum

• yok yaw daha avusturya takimini katma icine..
                  SAMSUN UNDERGROUND RAP
                  55

Yorum

• Hiçbir Trabzonspor'ludan kalkıp İstanbul takımlarını Avrupa maçlarında yürekten desteklemesini beklemiyorum ama en azından bu tür müsabakalara tarafsız gözle bakmanızda fayda var. Sevseniz de sevmesenizde o takımlar Türk takımları. Beter olsunlar şeklindeki bir anlayış uzun vadede bizi hiçbir yere götürmeyecek. Bu takımların aldıkları puanlarla ülke sıralamasının belirlendiğini düşünmenizde fayda var. Biz tek başımızda UEFA şampiyonu da olsak, diğer tüm takımlarımız ilk turdan havlu attığı zaman ülke puanı yine dibe vuruyor. Sonuçta ülke puanları Avrupa'ya katılan takım sayısına bölünerek ortaya çıkıyor...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Q7 resmen Kartal olmuş =)) anlayana xD

Topçu değil yahu bu artisin önde gideni, isim top oynamaz arkadaş. Stoch gibi hırslı adamlar iş yapar ama oda deplasman maçlarında kaybolup gidecek. Gs elenirse güzel olur. Bjk de elensin.
                      Bjk de tek sağlam Delgado gözüktü bana göre en iyi oydu.
                      Adamlar o karşı karşıyayı bitirse 2-0 olsa iş biterdi de tecübe sıfır. Q7 artisi de iyi attı kendini takıp.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• valla Q7 kendini yere atmakdan baska bise yapmadi ki.. spiker mac öncesi delgadonun ilk 11 de yer bulamiyacagini söylemisti fakat delgado bugün BJK yi yürüten adamlardan biriydi bence.. Necip bile Q7 den daha katkili oynadi takimi adina.. Hakanda iyi performans sergilemeseydi rezil olup Istanbula dönerlerdi..
                        SAMSUN UNDERGROUND RAP
                        55

Yorum

• Fb konusmaya gerek yok rezalet...
                          BJk da ik yarida dagildi ama atamadilar...BJK degil 5 hucumcuyla 4 ofansif adamla bile oynayamaz en fazla 3...guti-bobo-quaresma bu 3 lüyü nasil kullanacaklar merak ediyorum cok zor..Daha önce dedigim gibi BJK nin isi cok ama cok zor...
                          GS ya en az 3 takviye lazim..

Biz yinede iyi durumdayiz rakiplere göre bence...fakat golcu sart
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Her sene sezon başında kötüler diyoruz lig başlayınca bizi geçiyorlar. Bu kadar erken konuşmamak lazım. Hazılık maçları gibi oynanıyor maçlar.
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her sene sezon başında kötüler diyoruz lig başlayınca bizi geçiyorlar. Bu kadar erken konuşmamak lazım. Hazılık maçları gibi oynanıyor maçlar.
                              Biz gerekenleri yapmiyoruzda ondan geciyorlar...golcu almayalim yine gecerler...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu takımları bu kadar eksik bulduk ama kendi takımımızın durumu bunlardan iyide değil ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X