İstanbul takımları kaç şampiyonluğu hakederek kazanmıştır? Yaptıkları emek hırsızlıklarını ne diye kendi kulübüme mâl edeyim? Fenerbahçe, Konya'da, Rize'de elle-kolla gol atarken, çizgiden elle toplar çıkarırken gaspedilen dünya puanlar ile şampiyonluk kutlamaları yaparken, sanki çok hak etmiş gibi Avrupa'ya gidiyorken ben de arkasında bakacağım ve Türk takımıdır abi desteklemek lazım diyeceğim. Ben La Fontaine masallarını okumayı orta okula başlarken bıraktım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
Doğru söze ne denir ? ....İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul takımları kaç şampiyonluğu hakederek kazanmıştır? Yaptıkları emek hırsızlıklarını ne diye kendi kulübüme mâl edeyim? Fenerbahçe, Konya'da, Rize'de elle-kolla gol atarken, çizgiden elle toplar çıkarırken gaspedilen dünya puanlar ile şampiyonluk kutlamaları yaparken, sanki çok hak etmiş gibi Avrupa'ya gidiyorken ben de arkasında bakacağım ve Türk takımıdır abi desteklemek lazım diyeceğim. Ben La Fontaine masallarını okumayı orta okula başlarken bıraktım.

Yorum
-
Aynen öyle ne olursa olsunİlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevelhasıl kelam burda birbirimizi kırmaya değmez ne halt yerlerse yesinler.
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Muhammed kardeşim, bizi Avrupa'da o başarıları yakalamamız için engelleyen mi var?İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi abi Gs ve Fb inşAllah beraber Uefa'da final oynarlar. Prestijleri artar, ekonomileri uçar ertesi sene dünya yıldızlarını transfer ederek aradaki farkı dahada açarlar. Tesadüfi şampiyonluklarla büyük olduğumuzu düşünen Beşiktaş'ta inşAllah şampiyonlar ligi kupasını alır. Bizde burda gurur duyarız.
Peki o zaman senin söylediklerinin tam tersini düşünelim.. BJK, GS ve FB.. Hepsinin de bu sezon Avrupa'da bütün maçlarını kaybettiğini düşünelim.. Ne olur biliyor musun? Bir sezon sonra sen şampiyon olsan bile Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamak zorunda kalacaksın ve de güçlü rakiplerle..
Ayriyeten, Türkiye'den Avrupa Kupalarına gidecek takım sayısı da azalacaktır ve dolayısıyla kötü bir sezon geçirdiğimizi varsayarsak biz Avrupa Kupalarına gidemeyebiliriz..
Yorum
-
Onların başarılı sezon geçirmesinden iyidir abi. Tutan mı var Ts'yi diyorsunda belli işte onlar kadar imkanımız yok. Bu aramızdaki imkan farkı onlar başarılı oldukçada artacaktır zaten. Arttıkçada biz yavaşça yok olacağız.İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed kardeşim, bizi Avrupa'da o başarıları yakalamamız için engelleyen mi var?
Peki o zaman senin söylediklerinin tam tersini düşünelim.. BJK, GS ve FB.. Hepsinin de bu sezon Avrupa'da bütün maçlarını kaybettiğini düşünelim.. Ne olur biliyor musun? Bir sezon sonra sen şampiyon olsan bile Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamak zorunda kalacaksın ve de güçlü rakiplerle..
Ayriyeten, Türkiye'den Avrupa Kupalarına gidecek takım sayısı da azalacaktır ve dolayısıyla kötü bir sezon geçirdiğimizi varsayarsak biz Avrupa Kupalarına gidemeyebiliriz..
Yorum
-
Kötü bir sezon geçirdiysen Avrupa kupalarına zaten gitmeyi haketmemişsin demektir.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
3 ezikklerin Avrupa'da başarılı olması Türk futboluna ne kazandırır? Ne mi, 3 ezik paraları cebe atar, 3 ezik Elano'ları getiriken biz Mısır'da Afrika'da futbolcu ararız, 3 ezik marka değerini artırırken biz hala Türkiye'de şampiyonluk hesabı peşinde koşarız, 3 ezik Avrupa'da tanınırken bizi kimse tanımaz eee nerede Türk futbolu...
Bu tür sözlere hiç katılmıyorum, yok efendim Türk futbolu kazanıcakmışta. Türk futbolu ne kazanıyor? Koca bir hiç, kazanan 3 ezik... başkada kazanan yok."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Yunanistan'da Türk bayrağı böyle yırtıldı!
Maç öncesi dostluk çağrıları boşa çıktı Panathinaikos taraftarı Türk bayrağını parçaladı.

Galatasaray'ın Atina'da karşı karşıya geldiği Panathinaikos'u 3-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı.
Maç öncesinde fanatik Yunan taraflarından bazıları tribünde ellerine geçirdikleri bir Türk bayrağını parçalarken objektiflere böyle poz verdiler.
Oysa Galatasaraylı oyuncular, Panatihinaikos taraftarlarına büyük bir jest yaparak, geçtiğimiz hafta deplasman maçından dönerken hayatını kaybeden iki Panathinaikos tarafı için 'Acınızı paylaşıyoruz' pankartı ile çıkmıştı.

Haber 7
Yorum
-
Fb li TOPcular bügün Hakeme karsi cok nazik di. Ihtiraz hakeme kosma omuz atma yoktu. Kudurmus Lugano bile sakindi bügün. Neyse acisini hafta sonu Türk Hakem !!! lerinden cikartirlar.
Atalarimiz ne demis
Domuzdan Post Düsman dan Dost olunmaz. Yunanlilar herzaman Düsmanimiz kalacak.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum