Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence alacakları en iyi sonuç iki farklı mağlubiyet olur Hamidoların.

Yorum

• Ya bazı taraftarlarımıza hayret ediyorum. Bir siteye yorum yapmış ve ''bizim 90'larda yapamadığımızı inşallah sivas yapar'' diyor. (gerçi bunu yazan büyük ihtimal sivaslıdır ama). Eğer bu arkadaş Trabzonluysa birinin buna birebir tarih dersi vermesi lazım. Böyle bilmeden yapılan yorumlar çok sinirimi bozuyor. Neyi yapamamış Trabzonspor ?

Yorum

• 3 ihtimalli bir maç

Yorum

• sivası hiç sevmiyorum umarım elenir ama kolay teslim olmayacaktır zor maç olacak
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Arkada kalmasın.
            3 takım da gruplara kalırsa, Kanal D'den yayınlanacak maçlar muhtemelen bizimki olacaktır
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• sivas'a şimdiden geçmiş olsun...maç sonunu bülent uygun'un yüzündeki ifadeyi merakla bekliyorum..3 farklı yenilgi başarıdır sivas için..

Yorum

• Sivas kötü kabul edelim özellikle defansı dökülüyor.Ancak ben anderlecth in çokca iyi bir takım olduğunuda düşünmüyorum.Biz anderletch den çok çok daha iyi olan standart liege yi 10 kişi 1-0 yendik.aşırı savunma yaparsa sivas belki beraberlik çıkarır.ancak birdahaki turda çok ciddi rakipler le karşılaşacaklar.Ozaman asıl rekor gelebilir.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sivas kötü kabul edelim özellikle defansı dökülüyor.Ancak ben anderlecth in çokca iyi bir takım olduğunuda düşünmüyorum.Biz anderletch den çok çok daha iyi olan standart liege yi 10 kişi 1-0 yendik.aşırı savunma yaparsa sivas belki beraberlik çıkarır.ancak birdahaki turda çok ciddi rakipler le karşılaşacaklar.Ozaman asıl rekor gelebilir.
                  aynen sivas turu geçerse işte o zman yandı
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkada kalmasın.
                    3 takım da gruplara kalırsa, Kanal D'den yayınlanacak maçlar muhtemelen bizimki olacaktır
                    her hafta başka bi takımınkini yayınlarlar önemsizliğine göre
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Heyecanla bekliyorum 21.45'i

Yorum

• zivas avantajlı bir skorla dönebilir
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bu akşam maçı kaçırmayacağım inşallah.

Sivasspor sürpriz yapabilir gibi geliyor bana. Ama belki de fark yiyebilir. Çok karmaşık şeyler düşünüyorum.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Maçın 0-0 biteceğini düşünüyorum..Sivas bizden önce giderse CL ye kafayı yerim..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ben Sivasspor'un hazirlik maclarini takip ettim, bence ilk maci kaybeder: 2-0
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkada kalmasın.
                                Yayınlanırsa depslasman maçları yayınlansın. İç saha maçlarında taraftar eksikliği oluşabilir yoksa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X