Bence alacakları en iyi sonuç iki farklı mağlubiyet olur Hamidoların.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ya bazı taraftarlarımıza hayret ediyorum. Bir siteye yorum yapmış ve ''bizim 90'larda yapamadığımızı inşallah sivas yapar'' diyor. (gerçi bunu yazan büyük ihtimal sivaslıdır ama). Eğer bu arkadaş Trabzonluysa birinin buna birebir tarih dersi vermesi lazım. Böyle bilmeden yapılan yorumlar çok sinirimi bozuyor. Neyi yapamamış Trabzonspor ?
Yorum
-
Sivas kötü kabul edelim özellikle defansı dökülüyor.Ancak ben anderlecth in çokca iyi bir takım olduğunuda düşünmüyorum.Biz anderletch den çok çok daha iyi olan standart liege yi 10 kişi 1-0 yendik.aşırı savunma yaparsa sivas belki beraberlik çıkarır.ancak birdahaki turda çok ciddi rakipler le karşılaşacaklar.Ozaman asıl rekor gelebilir.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
aynen sivas turu geçerse işte o zman yandıİlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas kötü kabul edelim özellikle defansı dökülüyor.Ancak ben anderlecth in çokca iyi bir takım olduğunuda düşünmüyorum.Biz anderletch den çok çok daha iyi olan standart liege yi 10 kişi 1-0 yendik.aşırı savunma yaparsa sivas belki beraberlik çıkarır.ancak birdahaki turda çok ciddi rakipler le karşılaşacaklar.Ozaman asıl rekor gelebilir.
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
her hafta başka bi takımınkini yayınlarlar önemsizliğine göreİlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkada kalmasın.
3 takım da gruplara kalırsa, Kanal D'den yayınlanacak maçlar muhtemelen bizimki olacaktır
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Ben Sivasspor'un hazirlik maclarini takip ettim, bence ilk maci kaybeder: 2-0İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Yayınlanırsa depslasman maçları yayınlansın. İç saha maçlarında taraftar eksikliği oluşabilir yoksa.İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkada kalmasın.
3 takım da gruplara kalırsa, Kanal D'den yayınlanacak maçlar muhtemelen bizimki olacaktır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum