Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2011-2012

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1. Liverpool
    2. Bjk
    3. Porto
    4. Marsilya

grup bana göre böyle şekillenir. Porto - Bjk yeride değişebilir =)
    porto bu gruptan elini kolunu sallayarak çıkar
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Erciyes'e helal olsun.Tebrik etmek lazım.Beşiktaş'ın kurası Fenerbahçe'ye göre biraz daha kolay.O da Marsilya olduğundan dolayıBeşiktaş belki 3. olur ama Fenerbahçe'nin işi çok zor
      -1461 TRABZON-

Yorum

• kağıt üstünde yaptığım tahminlerde fb ve bjk de bu gruplardan çıkamaz

ama 3.olurlarsa büyük başarı..

fb,inter deplasmanından sağsalim dönsün yeter,ayakları kırılmadan

Erciyes süpersin yanii ne diyim,insalllah devamı gelecek.

Yorum

• erciyese helal olsun.Bide israilk takımını yendikleri için bin kere helal.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fener, gs yada bjk yi burda savunan arkadalar, neden olayi milli boyuta getiriyorlar anlamis degilim, herifler tur atlicak UEFA dan dünyanin paralarini alacaklar, daha iyi transfer yapip daha güclü bir kadro ile karsimiza cikacaklar...

Ben sahsen ezilerek elenmelerini isterim...Biz elenince acaba onlardan üzülen olmusmudur ? sanmiyorum..dalga gectiler bizimle sadece !!!

Dün yazdim..yine yaziyorum....Herifler UEFA dan milyonlarca Euro para alacalar..biz ise onlarin basarisi ile gurur duyuyoruz...Ya arkadaslar bi düsünün, neden Tekkeyi alamiyoruz? Paramiz yok PAAA RAAA MIIIZZ YOOOOKKKKK
            Ezikler simdi Fatihi aldikalarinda bizde üzülürüz agit yakariz...Ne alaka...Milli gurururmuz yükselmis yazdi bi arkadasimiz...Ya onlarin basarisi ülkemize ne getirercek? UEFA dan aldiklari paralar ile yoksullarimi doyuracaklar ? Hayir...Bize üstün gelebilmek icin daha kaliteli yabancilar alacaklar..Hepsi bu
            Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
            Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• biz olsaydik yine bi ispanyol takimi cikar onumuzu keserdi..
              erciyese bravo onlarda karsi takimda kek ama Turkun gucu yahudiyi yendi!
              İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                erciyese helal olsun.Bide israilk takımını yendikleri için bin kere helal.
                irkcilik yapmayalim yakismaz trabzonluya bi daha olmasin

Yorum

• Hersene amatör takımlara elenip bide utanmadan yerel rakiplerin elenmesi için dua mı edelim?Avrupa'da da bir rekabetin olur,onların elenmesini istersin ama hersene ön elemeyi bile geçemezken,2. lig takımı kadar olamazken,rakipler elensin demeye ben şahsım adına utanırım...

Hala İnter fenere kaç atar,bjk grupta nasıl rezil olur derdindeyiz.Sen bu konularda fikir beyan etmeden önce üçüncü sınıf avrupa takımlarını ele demezlermi adama.Yerel rakipler rezil olurlarsa da büyük maçta rezil olurlar yani okyanusda boğulurlar.Bizim gibi derede değil.O yüzden Türkiyede rakiplerimizin başarısızlıklarıyla mutlu olma yerine aynada kendimize bakıp biz Avrupada son yıllarda ne rezillikler yapıyoruz diye sormamız lazımdır...
                  En son fincher tarafından düzenlendi; 30.08.2007, 23:40.

Yorum

• İlk olarak akçaabatlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    irkcilik yapmayalim yakismaz trabzonluya bi daha olmasin
                    Bence irkcilik sayilmaz bu. Bir Yunan takimini yendiginde normalden daha cok seviniriz. Bu da onun gibi birsey
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün yazdim..yine yaziyorum....Herifler UEFA dan milyonlarca Euro para alacalar..biz ise onlarin basarisi ile gurur duyuyoruz...Ya arkadaslar bi düsünün, neden Tekkeyi alamiyoruz? Paramiz yok PAAA RAAA MIIIZZ YOOOOKKKKK
                      Ezikler simdi Fatihi aldikalarinda bizde üzülürüz agit yakariz...Ne alaka...Milli gurururmuz yükselmis yazdi bi arkadasimiz...Ya onlarin basarisi ülkemize ne getirercek? UEFA dan aldiklari paralar ile yoksullarimi doyuracaklar ? Hayir...Bize üstün gelebilmek icin daha kaliteli yabancilar alacaklar..Hepsi bu
                      aynen sana katiliyorum
                      herkes kendi basarisini dusunuyor
                      milli basariymis falan filan hikaye bunlar

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hersene amatör takımlara elenip bide utanmadan yerel rakiplerin elenmesi için dua mı edelim?Avrupa'da da bir rekabetin olur,onların elenmesini istersin ama hersene ön elemeyi bile geçemezken,2. lig takımı kadar olamazken,rakipler elensin demeye ben şahsım adına utanırım...

Hala İnter fenere kaç atar,bjk grupta nasıl rezil olur derdindeyiz.Sen bu konularda fikir beyan etmeden önce üçüncü sınıf avrupa takımlarını ele demezlermi adama.Yerel rakipler rezil olurlarsa da büyük maçta rezil olurlar yani okyanusda boğulurlar.Bizim gibi derede değil.O yüzden Türkiyede rakiplerimizin başarısızlıklarıyla mutlu olma yerine aynada kendimize bakıp biz Avrupada son yıllarda ne rezillikler yapıyoruz diye sormamız lazımdır...
                        dinamo kiev, anarthosis, osasuna, otelul galati

son 4 yada 5 yılda bunlara elendik..

rezilliklerimiz bunlar.

yazına imzamı atarım bu arada..
                        Hadi eyvallah..

Yorum

Hersene amatör takımlara elenip bide utanmadan yerel rakiplerin elenmesi için dua mı edelim?Avrupa'da da bir rekabetin olur,onların elenmesini istersin ama hersene ön elemeyi bile geçemezken,2. lig takımı kadar olamazken,rakipler elensin demeye ben şahsım adına utanırım...

vallahi söylencek bisey yok..önce kendi kapimizin önünü süpürmemiz gerekiyo galiba,haklisin.

Yorum

çok doğru.

Yorum

• avni aker de şampiyonlar liginin müziğini ne zaman çaldıracaz acaba anadolunun öncüsü olarak ilk bizim gitmemiz lazım ş.ligine
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• Bayramm61 Ağabey ;

Dün yazacaktım vaz geçtim. Bizim hoşumuza giden olay ülke puanıdır. Sen şimdi öyle birşey diyorsun ki Avrupaya sadece Trabzon gitsin parayı o kazansın. Paradan önemli şeyler var benim için. Biz elenince onlardan üzülen olur sevinen olur onların vicdanına kalmıştır. Mesela Fenerin aldığı para beni bağlamaz ama mağlubiyetine gülerim. Galibiyetinede konuşmam. 2000de Gs UEFA'yı alınca her Türk sevinmiştir. Helal olsun demiştir bence. Amaç Türk futbolunun Avrupa'da ilerlemesi.

Hepsine tebrikler. Başarılar.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X