Yalıspor artık hak etti . Kır zincirlerini Yalıspor'um
Trabzon Akçaabat FK
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
maç kartal stadında kimler geliyor?kendi gitti avatarı kaldı yadigar.seni çekemediler dostum lastik koptu!!!!!Yorum
-
amatörün yalıspordan kurtulması lazım .....engin kara ekibi ve oyuncular bütün trabzonun kinini kazanmış....her maçlarında olay çıkarıyorlar......başkanları maçları iyi bağlıyor ....hakemler adete yalısporun köpekleri olmuş.....YALI LÜTFEN KAZAN AMATÖR FUTBOL SENDEN KURTULSUN....TEMİZ BİR AMATÖR LİG İSTİYORUZ.....bir yomrasporlu olarak yalısporu hiç sevmememe rağmen çıksın diyorum ....ne kadar sevmesekte ermeni takımı değil trabzon takımıdır .......çıksın hem amatör futbol kurtulsun hemde trabzonun bir tane daha profosyonel takımı olsun...OLEY OLEY YOMRASPOR YOMRASPOR
Yorum
-
Arkadaşlar maç saat kaçta başlıyor acaba...Birde Yalıspor bu maçı kazanırsa 3. lige çıkmış oluyor mu?
Yorum
-
kadirga maci verecekmi yineİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
-
29-05-2009 saat 17:00
yer kartal stadı. yer cok kolay
ne taraftn gelirseniz gelin kartala indiğiniz zaman göreceksiniz.size eviniz kadar yakın hayde gelunda baguralum...kendi gitti avatarı kaldı yadigar.seni çekemediler dostum lastik koptu!!!!!Yorum
-
tv maci veriyormu bilgisi olan varmi?
ona göre isten cikinca direk eve gidecemİstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum