yalısporun basarcağından eminim son 90 dk ınsallah cıkarız...
Trabzon Akçaabat FK
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Cuma günü final maçına umarım destek verecek insanlar daha bi katılım gösterir
biz bugün 35-40 kşide olsak elimizden geleni yaptık.. Final maçı Çarşambasporla olacak ki onlarda kalabalık olacaktır..
Ayrıca maçın son anlarında Rizeliler stadda dururken biz niye çıkarıldık anlamadım..
İ.Hacıosmanoğlu, Selçuk Aydın, Ali Kemal Denizci, Hüseyin Tok, Özkan Sümer gibi tanıdık simalar vardı maçta
Gurbetçi Gençler.Yorum
-
Yalıspor - Çarşambaspor 3. Lig İçin Final Maçı | 29 Mayıs Cuma
29 Mayıs Cuma Yalıspor - Çarşambaspor
İyiderespor'u 2-0 ile geçen Yalıspor, 3. lig için son maçına çıkıyor.
Final maçında Çarşambaspor ile karşılaşacak olan Yalıspor'umuza başarılar dileriz.
Yaşamak Direnmektir!Yorum
-
-
la arkadaş, maçın sadece 1,2 dakikasını girdiğim bir marketden izleme imkanı buldum..gülmekten yerlere yatacaktım nerdeyse, spiker bomba maç anlatıyodu..90 dakkasını seyredememek benim için büyük hayal kırıklığı oldu
Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.Yorum
-
-
-
-
Yorum
-
bu sezon basketbolda gülemedik, 2.lig olmadı, 3.lig olmadı 1.ligde olmadı lan ne sezonmuş abi..."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"Yorum
-
bu Çarşambaspor bursaspor maçı günü Trabzonda Karayollarının altında Giresun Keşap sporla maç yapacaktı. olaylar nedeniyle maç başlayamamıştı.
Keşapsporluların suçu olmadığı halde tribünden çıkarıp karşı tarafa göndermişti güvenlik ayakta izleyeceklerdi.
Baya koltuk kırdı Çarşamba taraftarı taşlar atıldı. normal yaşlı başlı adamlara bile. sadece maç izlemek için giden tarafsız insanlara bile..
Bizde o sırada 100. yıl parkında piknikteydik. olaylar çıktı deyince gidip bakalım ne oluyo dedik. ozaman haberdar olmuştuk bunlardan.
Birde kendi aralarında ayağa kalkmayan Trabzonludur diye tezahüratta yaptılar
Çarşambanın bile Trabzonla yarası var düşünün yani
sonra dan öğrendik ki maç yine olaylar nedeniyle oynanmamış ertesi gün Söğütlüde yapmışlar maçı. Keşap elenmişti.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
amatörün yalıspordan kurtulması lazım .....engin kara ekibi ve oyuncular bütün trabzonun kinini kazanmış....her maçlarında olay çıkarıyorlar......başkanları maçları iyi bağlıyor ....hakemler adete yalısporun köpekleri olmuş.....YALI LÜTFEN KAZAN AMATÖR FUTBOL SENDEN KURTULSUN....TEMİZ BİR AMATÖR LİG İSTİYORUZ.....bir yomrasporlu olarak yalısporu hiç sevmememe rağmen çıksın diyorum ....ne kadar sevmesekte ermeni takımı değil trabzon takımıdır .......çıksın hem amatör futbol kurtulsun hemde trabzonun bir tane daha profosyonel takımı olsunEn son majesty_61 tarafından düzenlendi; 28.05.2009, 09:33.OLEY OLEY YOMRASPOR YOMRASPOR
Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum