Konya maçına kadar destekliyordum,bu sene hatta seneye bile devam edilebileceğini düşünüyordum.Gelişinin de doğru bir karar olduğunu düşünüyordum ama son Konya maçı,oyun mentalitesi,yaptığı değişiklikler ve yaptığı açıklamalar utanç verici.Başkan olsam Konya maçının son düdüğüyle sözleşmesini feshederdim,bugünkü açıklamalarından sonra birdaha dönmemek üzere kovardım.Niyetini ve çapını belli eden Rıza Hocayla geçen her gün zarardır,bizi bir yere götürmez,zaman kaybıdır.10 kişi oynayan Konya deplasmanından 1 puanı başarı olarak gören hoca sizce haftasonu Fenerbahçeden alınacak 1 puan için sevinçten kaç takla atar.Rıza Hoca iyi bir insan olabilirsin ama Trabzonsporu senin çalıştırdığın diğer Anadolu kulüplerinden ayıramıyorsan burada işin yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rıza Çalımbay
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır, rakip 10 kişi kalmıştır. Yüklenirsin yüklenirsin, kaleci panter olur, golcün şanssız olur, rakibi boğarsın ama netice alamazsın. O zaman deriz ki hep beraber “Hoca ne yapsın”
Ama durum tam tersi. 10 kişi kalmış, forveti bile olmayan takım senin üzerinde baskı kuruyor.
2 gol atıyor.Hamiş
Yorum
-
Biri Rıza Hocaya Trabzonspor'u çalıştırdığını ve kadro kalitesinin ligde çoğu takımı ezebilecek bir statüde olduğunu ve ilk yarıları çöp etmemesini söylemesi gerekiyor.
Maçları 120 dk felan mı zannediyor berabere giderse anlamıyorum. Takım 5 pas yaptığı zaman rakibin tüm defans dizilişini bozabiliyorken neden kapalı defanslara kontrolsüz şekilde hücum yapıyoruz. Hayatı boyunca kapalı defansa oynayan bir takım çalıştırmamış hoca getirirsen olacağı bu.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatı boyunca kapalı defansa oynayan bir takım çalıştırmamış hoca getirirsen olacağı bu.
Yorum
-
O öyle değil madem burada yazıyorsun eleştiriye de tahammülün olmalı.
Akhisar maçında neredeyse aynı diziliş ile 6 yedik evimizde ki çift forvette oynamamıştık.Okay-Sosa ikilisi vardı göbekte.Keza Alanya maçı Sosa-Kucka ikilisi vardı..
Üzerimizde yer alan takımların göbekte ki oyuncularına bak..hepsi de tek forvet oynuyorlar.
bjk - Atiba Oğuzhan
gs - Fernando N'Diaye
Başak - Emre Mahmut
fb - Topal - Josef
Orta sahada sadece Okay'ı bırakıp ileride 5 tane ofansif oyuncuyu sahaya sürersen her maç tersten plaka yazdırırlar sana.
Yorum
Yorum