Hocalık bugün fatih terimin maç 1-2 olduktan sonra 10 dakika içinde 3 oyuncu değiştirmesidir.İddia ediyorum eğer biz öyle bir gol yeseysik Kayseri’de orda ya 3-2 ya da 4-2 gibi bir skorla maçı kaybederdik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rıza Çalımbay
Daraltma
X
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka-Sosa-Yazıcı-Okay-Abdül-Burak
Bu adamları aynı anda sahaya çıkaracaksın be adam!OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa ile Yusuf aynı yerde oynuyor ya birbirlerine çarparlarsa ne olacak bunun hesabını kim verecek!
İkisi de çok fizikli adamlar, birinin lakabı traktör.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerıza hoca için üzülüyorum bi yandan.karabükte sosa nın son dakika direği konyada son dakika yenen saçma sapan gol.
rıza hoca gene kötü bir yönetime denk geldi .kariyeri zaten kötü yönetimlerle dolu.maaşların ödenip ödenmediği halen soru işareti.
Yorum
-
Şimdiye kadar destek verdim ama sabit fikirlerini kıramazsa ve otorite olduğunu unutursa kendi kuyusunu kazarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam korkak Ziya Doğan da defansı seviyordu ama en azından bir oyun planı vardı. Ziya hoca kadar bile olamadın.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkak denilen Ziya hocayla Türkiye kupası aldık, kafaya oynuyorduk...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum