Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • OFLU
    Trabzonspor Kongre Üyesi

• 30.08.2006
    • 3491
    • OGRENCI
    • İstanbul

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi
    Sayın oflu kardeşim,sana yanıt bile vermiyecektim ama yazmış olduğun bazı cümleler nedeniyle mecbur bıraktın beni.
    Kim dağdan gelip bağdakini kovuyormuş ? Beni kastediyorsan ben 20 yıldır trabzonda ikamete den ve bunun 15 yılını dolaylıda olsa TRABZONSPOR'a hizmet etmiş biriyim,ve 15 YILDIR CEBİMDE RİZESPORUN DEĞİL TRABZONSPORUN KAYITLI ÜYE KARTINI TAŞIYORUM.
    Bağ trabzonsa ben bağdayım,dağ trabzon dışıysa sen dağdasın güzel kardeşim,eğer kastettiğin buysa.Bu forum TRABZONSPOR taraftarlarının forumuysa bir TRABZONSPOR taraftarı olarak buraya yazmakta benim en doğal hakkımdır,bu yetkiyide senden alacak değilim.

Ben trabzonspor taraftarıyken beni rizespor taraftarı kategorisine koymak sana düşmez,benim gönlümde karadeniz birliği var,benim için rizesporda birdir,ordusporda birdir.Ben her zaman kardeşlikten yanayım,
    Saçmalamaya gelince senin cahilliğine verip yorum bile yapmıyacağım.
    Herkes haddine göre yazı yazsın buraya.
    Forumda çok yazı yazmayla TRABZONSPOR taraftarı olunmaz,TRABZONSPORU değerleriyle,TRABZONSPORU kapalı sınırlara sokarak değil,ufkunu açarak ,sınırları kaldırarak,tüm türkiyeye mal ederek hizmet edersiniz ve büyüklüğünü kabullendirirsiniz.yoksa orduda gs lı var,rizede fenerli var diyerek komşu illerin insanlarını kırarsanız,bu kafayla tüm ülkemizdeki takımları ve taraftarları kendinize düşman edersiniz.
    TRABZONSPORA yapılacak en büyük kötülükde budur.
    Ustad ya sen anlamiyosun ya ben anlaytamiyorum demiyecegim cunku mutlaka ben anlatamiyorumdur, ama benim icin rizesporla Trabzonspor bir degiildir hicbizamanda olmayacaktir tekrar soyluyorum rizeyle herhangi bi problemim yok sportif arenada rizespor ve Trabzonsporumdan bahsediliyor bende taraf oldugumu Trabzonsporlu oldugumu rizenin kardesligine ne bizim ne de onlarin ihtiyaci oldugunu zannetmedigimi dile getirmek istedim hepsi bu.. Trabzonspor taraftarisinizdir dogrudu o zaman tarafli yorumlar yaparsaniz daha iyi olur anlasilabilirlik acisindan cunku yazdiginiz yorumlar Trabzonludan cok rizesporlu edasini tasimakta,sacmalama konusunda da sunu soyleyeyim Caykaraliyi niye sevmezsiniz diye bi sorunuz var ben hiccbir mesajimda caykariliyi sevmeyiz diye bi cumle kurmadim o manada sacmaliyorsunuz dedim neyse selametle hocam insallah anlasilmistir yazilanlar...
    En son OFLU tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 09:51.
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İsmail Alkan
      • 13.04.2007
      • 7126
      • SERBEST
      • Trabzon

İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi
      Ustad ya sen anlamiyosun ya ben anlaytamiyorum demiyecegim cunku mutlaka ben anlatamiyorumdur, ama benim icin rizesporla Trabzonspor bir degiildir hicbizamanda olmayacaktir tekrar soyluyorum rizeyle herhangi bi problemim yok sportif arenada rizespor ve Trabzonsporumdan bahsediliyor bende taraf oldugumu Trabzonsporlu oldugumu rizenin kardesligine ne bizim ne de onlarin ihtiyaci oldugunu zannetmedigimi dile getirmek istedim hepsi bu.. Trabzonspor taraftarisinizdir dogrudu o zaman tarafli yorumlar yaparsaniz daha iyi olur anlasilabilirlik acisindan cunku yazdiginiz yorumlar Trabzonludan cok rizesporlu edasini tasimakta,sacmalama konusunda da sunu soyleyeyim Caykaraliyi niye sevmezsiniz diye bi sorunuz var ben hiccbir mesajimda caykariliyi sevmeyiz diye bi cumle kurmadim o manada sacmaliyorsunuz dedim neyse selametle hocam insallah anlasilmistir yazilanlar...
      Sadece seçili kısma küçük bir yanıt verecem,
      Komşu illerin komşu takımlarının herzaman birbirlerine ihtiyacı vardır.Yakın zamandan 2 örnek vereyim sana,rizespor bu sene düşmezse belkide trabzondan aldığı 6 puanla ligde kalacaktır,ama geçen senede trabzonu uefaya rizespor göndermişti gençlerbirliğini ankarada eze eze yenerek.
      Peki geçen yıl gençlerbirliğiyle rizespor değilde bursaspor oynasaydı acaba trabzonsporun uefa ya gidebilmesi için g.birliğini yenmeye gayret edecekmiydi dersin ???
      Demekki komşuların birbirlerine herzaman ihtiyaçları vardır,dümanlık değil kardeşlikten-dostluktan yana olmamız lazım...
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• atlantis
        • 31.07.2006
        • 1488
        • İstanbul

Bursanın puan almasına acayip uyuz oldum.
        Ahh rize bee gençlere 1-0 dan maç verilirmi birde kritik zamanlar..
        Ankara takımlarının maç sonucları hep Erciyese yaradı..
        Kayserisporun'da erciyese bir faydası olmuyor rakiplerine yeniliyor.
        Acaba tek takımmı olmak istiyorlar..nese bizi ilgilendirmezz..
        RİZE kümede kalır inşallah...
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Cengiz Çubukcu
          Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
          • 07.03.2005
          • 14853
          • endüstri müh.
          • İstanbul

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi
          Sadece seçili kısma küçük bir yanıt verecem,
          Komşu illerin komşu takımlarının herzaman birbirlerine ihtiyacı vardır.Yakın zamandan 2 örnek vereyim sana,rizespor bu sene düşmezse belkide trabzondan aldığı 6 puanla ligde kalacaktır,ama geçen senede trabzonu uefaya rizespor göndermişti gençlerbirliğini ankarada eze eze yenerek.
          Peki geçen yıl gençlerbirliğiyle rizespor değilde bursaspor oynasaydı acaba trabzonsporun uefa ya gidebilmesi için g.birliğini yenmeye gayret edecekmiydi dersin ???
          Demekki komşuların birbirlerine herzaman ihtiyaçları vardır,dümanlık değil kardeşlikten-dostluktan yana olmamız lazım...
          ben bu dostluğu kendi adıma somut birşeylerle pekiştirmek istiyorum...hem çevremdeki bazı istanbul takımlarını tutan rizeli arkadaşların ve rize düşmanlarının inadına Rizesporla Trabzonsporun formalarını ikiye ayırıp birşetireceğim..

Yorum

• İsmail Alkan
            • 13.04.2007
            • 7126
            • SERBEST
            • Trabzon

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi
            ben bu dostluğu kendi adıma somut birşeylerle pekiştirmek istiyorum...hem çevremdeki bazı istanbul takımlarını tutan rizeli arkadaşların ve rize düşmanlarının inadına Rizesporla Trabzonsporun formalarını ikiye ayırıp birşetireceğim..
            Ağzına sağlık kardeşim
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İsmail Alkan
              • 13.04.2007
              • 7126
              • SERBEST
              • Trabzon

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
              Sayın BMN Yöneticileri;
              "Trabzonspor Son Dakika Haberleri" topicinde göstermiş olduğunuz haklı duyarlılığı burada da gösterip "Trabzon-Rize Kardeşliği ve Karadeniz birliği" konusunu içeren mesajları tutup, "Trabzon-Rize Düşmanlığı ve bana ne Karadenizden alayı bilmem ne'li" konulu mesajları silmenizi önemle rica ederim....

Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• pReN@_61
                • 10.12.2004
                • 26027
                • İstanbul

inşallah Rize düşmez..

(UEFA)

Yorum

• Şuayip Aydın
                  • 22.11.2006
                  • 2911
                  • ögrenci
                  • Trabzon

inş duşmezzzzz
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• gaybana61
                    • 09.04.2007
                    • 370
                    • Mühendis

inanın düşmemesini biz rizelilerden daha fazla istiyoruz bence.adamlar şampiyonluk kutlamaları yapıyorlar rizeyi düşünen yok..

Yorum

• Salih61
                      • 12.07.2004
                      • 3076
                      • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

Rize bizim kardeş ilimizdir ayrım yapmayalım eskiyi unutalım eskide olan eskide kaldı önemli olan gelecegimizdir...Rizeye gönülden başarılar diliyorum...
                      Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• İsmail Alkan
                        • 13.04.2007
                        • 7126
                        • SERBEST
                        • Trabzon

Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Salih61
                          • 12.07.2004
                          • 3076
                          • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

İsmail Türüt abimizin çok güzel bir şarkısı var orda ne güzel anlatıyor kardeşligi dinlemenizi tavsiye ederim...İsmi Oy benim Sevdicegim...
                          Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• Remzi
                            • 17.09.2005
                            • 7796
                            • Bursa

Helal RizEye yenmişler
                            Sen bu lige lazımsın...
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• sametaydin
                              • 20.04.2005
                              • 6441