Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • İsmail Alkan
    • 13.04.2007
    • 7126
    • SERBEST
    • Trabzon

Arkadaşlar ankaradaki maça giden varmı,nasıl olduda 1-0 dan maçı verdiler,inanamıyorum valla
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• sametaydin
      • 20.04.2005
      • 6441
      • Mühendis
      • Kocaeli

gençlerbirliği de amma uyuzluk yaptı he. erciyesten 90 da yiyip yenilirler. rizeye gelince 90 atıp maçı alırlar.yazık yazık. kötü oldu bu. 1 puan gelseydi süper olurdu.

Yorum

• OFLU
        Trabzonspor Kongre Üyesi

• 30.08.2006
        • 3491
        • OGRENCI
        • İstanbul

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi
        Rize-Trabzon kardeşliğini çekemiyenler veya rizeliyi-trabzonluyu sevmiyenler olabilir,herkesin en doğal hakkıdır.
        Ama burada geçmişte olanları kurcalıyarak biryere varamazsınız,sporun kardeşlik olduğunu unutmayın,geçmişe değil geleceğe bakın,
        Bir arkadaşımız rizeliyi sevmem diyor,neden peki neden sevmiyorsun ? vatanımı böldü-bölmeyemi teşebbüs etti rizeli ?
        bırakın bu işleri yaa,milliyetçilik için diyorsanız karadenizin her ili milliyetçidir,spor için diyorsanız spor kardeşliktir.
        Spor kardeşliğine gelince,trabzonspor rizeye bu sene 6 puan verdi doğrudur,ama geçen yılda trabzonsporu uefaya rizespor gönderdi bunuda bilelim.
        Rizede fener bayrağı açmışlarmış,birkaç şerefsiz açacaktır bunu her rizeliye mal edemeyizki,avni akerde fenerliler gelip bayrak açarak şampiyonluğu alıp gitmedilermi.
        Burada aykırı yazanlar,bırakın yazmayın,şovenlik yapmayın bırakında o şevenlik içinizde kalsın,güzel bir birliktelik oluşmuş buna destek verin.
        Oflu kardeşimiz rizeliyi sevmemzmiş,birkaç kişide burada ona destek veriyor,
        şimdi soruyorum o ofluya ,neden sevmiyorsun be kardeşim ? peki çaykarayı neden sevmiyorsun,çaykarada rizenin ilçesimi ???
        Bu tür aykırı ve şovence düşüncesi olanlar lütfen buraya yazmasın,güzellikleri düşünenlere taş koymasın,çok meraklıysanız RİZE-TRABZON DÜŞMANLIĞI diye bir topik açında oraya yazın,
        yeter yaaa....
        Ofludan kasit benim heralde bu gecen dizelerde, Rizeliyi sevmem diye bir cumle kurmadim yazdigim 2 yorumada bakarsaniz rize(yani rizespor)'u sevmedigimi soyledim hala dahada soylemekteyim,rizeyi seven arkadaslara bi lafim yok ben acilan topigi yorumumu yazdim Trabzon-rize kardesliginden bahsetmis arkadaslar bende bunun uzerine ne kardesimiz nede agabeyimiz oldugunu soyledim.Buraya kadar anlamadiginiz noktalar varsa ozelden irtibata gecerseniz daha detayli bilgiye ulasmaniz mumkun olacaktir. Gelelim caykara meselesine kim demis benim caykarayi sevmedigimi?Ben boyle bi cumle mi kurdum?Kendiniz yazip kendiniz oynuyorsunuz ve sacmalamaya basliyorsunuz. Olayi farkli boyutlara getirmeye calisma sayin buyugum,senin yaptigin OF ve digerleri gibi bi konuya cekmek istemek beni ama ben sizin bu tuzaginiza dusmem rahat olun caykaralida benim kardesimdir,araklilida,surmenelide hepside.Diyecegim o ki burda bi topic acilmis ve hic gereksiz yere rizespor taraftarina(size) gorus bildirebileceginiz bi ortam sunulmus, siz size verilen bu hakki demokratik cerceve dahilinda kullanmakla kalmayip birde dagdan gelip bagdakini kovma curetinide gosterebiliorsunuz. Sagolun bi nebze daha kendinizden soguttugunuz icin. ALAYINA iSYAN OLUMUNE TRABZON...
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• dj_atmaca
          • 15.04.2007
          • 10

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi
          gençlerbirliği de amma uyuzluk yaptı he. erciyesten 90 da yiyip yenilirler. rizeye gelince 90 atıp maçı alırlar.yazık yazık. kötü oldu bu. 1 puan gelseydi süper olurdu.
          Beşiktaş maçında yanlış bir penaltı,erciyes maçında yanlış bir kart....vs..Ama olsun rizesporumuz 2 maçınıda alıp ligte kalacaktır..diğer bir başlıktada söylediğim gibi seneye el ele kol kola trabzonsporumuzu şampiyon yapacağız..
          www.rizesporluyuz.biz MEKANSIZ
          Trabzon-Rize Kardeştir ayıranlar kalleştir..

Yorum

• Kobalas61
            • 28.08.2006
            • 1377
            • İstanbul

orduymus alayı gs li ya onun için cıksınlar dimi...alayına Trabzon-Rizeeeeeeee...........
            Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• sametaydin
              • 20.04.2005
              • 6441
              • Mühendis
              • Kocaeli

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
              Rize kalan 2 maçından birinden puan kaybetsin maalesef düşer abicim. Haftaya Konya içerde son hafta Sakarya deplasman....hadi bakalım....2 maç 6 puan diyorum...
              ewt bende katılıyorum. artık rize puan kaybetmemeli. kaybederse gider.

Yorum

• TSelif
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 02.04.2005
                • 18990
                • Ziraat mühendisi
                • Trabzon

Ordu da da fenerli çok var Farketmiyo yani
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• sametaydin
                  • 20.04.2005
                  • 6441
                  • Mühendis
                  • Kocaeli

İlk olarak Tselif tarafından gönderildi
                  Ordu da da fenerli çok var Farketmiyo yani
                  öle diyosun da daha dün kendisinin trabzonlu oldugunu söyleyen bir kişi fanatik fb li oldugunu söyledi . bizim aramızda da var az da olsa. ordudaki ya da rizedeki fb liler bizi ilgilendirmez. biz rizesporlularla kardeşiz, ordusporlularla kardeşiz.

Yorum

• Kobalas61
                    • 28.08.2006
                    • 1377
                    • İstanbul

anlamıyorlar ki işte rize düşsün diyo ordu cıksın..ne anladım ben bu işten karadeniz takımları olsun istiyoruz ligte..gün gelir inş. istanbul u desteklemeyide bırakır karadeniz
                    Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• Faik Yılmaz
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 01.09.2004
                      • 26228
                      • Trabzon

Geçen yıl fener maçında Ordu Ünyeden bir otobüs dolusu gelen ve tezahüratlarıyla şehrimizi inleten arkadaşlarımızı gördükten sonra Ordulular hakkındaki zaten olumlu düşüncelerim dahada pekişmişti..
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• _emirhan_61
                        • 01.03.2007
                        • 21
                        • Bursa

rize inş dusmez

Yorum

• İsmail Alkan
                          • 13.04.2007
                          • 7126
                          • SERBEST
                          • Trabzon

İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi
                          Ofludan kasit benim heralde bu gecen dizelerde, Rizeliyi sevmem diye bir cumle kurmadim yazdigim 2 yorumada bakarsaniz rize(yani rizespor)'u sevmedigimi soyledim hala dahada soylemekteyim,rizeyi seven arkadaslara bi lafim yok ben acilan topigi yorumumu yazdim Trabzon-rize kardesliginden bahsetmis arkadaslar bende bunun uzerine ne kardesimiz nede agabeyimiz oldugunu soyledim.Buraya kadar anlamadiginiz noktalar varsa ozelden irtibata gecerseniz daha detayli bilgiye ulasmaniz mumkun olacaktir. Gelelim caykara meselesine kim demis benim caykarayi sevmedigimi?Ben boyle bi cumle mi kurdum?Kendiniz yazip kendiniz oynuyorsunuz ve sacmalamaya basliyorsunuz. Olayi farkli boyutlara getirmeye calisma sayin buyugum,senin yaptigin OF ve digerleri gibi bi konuya cekmek istemek beni ama ben sizin bu tuzaginiza dusmem rahat olun caykaralida benim kardesimdir,araklilida,surmenelide hepside.Diyecegim o ki burda bi topic acilmis ve hic gereksiz yere rizespor taraftarina(size) gorus bildirebileceginiz bi ortam sunulmus, siz size verilen bu hakki demokratik cerceve dahilinda kullanmakla kalmayip birde dagdan gelip bagdakini kovma curetinide gosterebiliorsunuz. Sagolun bi nebze daha kendinizden soguttugunuz icin. ALAYINA iSYAN OLUMUNE TRABZON...
                          Sayın oflu kardeşim,sana yanıt bile vermiyecektim ama yazmış olduğun bazı cümleler nedeniyle mecbur bıraktın beni.
                          Kim dağdan gelip bağdakini kovuyormuş ? Beni kastediyorsan ben 20 yıldır trabzonda ikamete den ve bunun 15 yılını dolaylıda olsa TRABZONSPOR'a hizmet etmiş biriyim,ve 15 YILDIR CEBİMDE RİZESPORUN DEĞİL TRABZONSPORUN KAYITLI ÜYE KARTINI TAŞIYORUM.
                          Bağ trabzonsa ben bağdayım,dağ trabzon dışıysa sen dağdasın güzel kardeşim,eğer kastettiğin buysa.Bu forum TRABZONSPOR taraftarlarının forumuysa bir TRABZONSPOR taraftarı olarak buraya yazmakta benim en doğal hakkımdır,bu yetkiyide senden alacak değilim.

Ben trabzonspor taraftarıyken beni rizespor taraftarı kategorisine koymak sana düşmez,benim gönlümde karadeniz birliği var,benim için rizesporda birdir,ordusporda birdir.Ben her zaman kardeşlikten yanayım,
                          Saçmalamaya gelince senin cahilliğine verip yorum bile yapmıyacağım.
                          Herkes haddine göre yazı yazsın buraya.
                          Forumda çok yazı yazmayla TRABZONSPOR taraftarı olunmaz,TRABZONSPORU değerleriyle,TRABZONSPORU kapalı sınırlara sokarak değil,ufkunu açarak ,sınırları kaldırarak,tüm türkiyeye mal ederek hizmet edersiniz ve büyüklüğünü kabullendirirsiniz.yoksa orduda gs lı var,rizede fenerli var diyerek komşu illerin insanlarını kırarsanız,bu kafayla tüm ülkemizdeki takımları ve taraftarları kendinize düşman edersiniz.
                          TRABZONSPORA yapılacak en büyük kötülükde budur.
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Misina
                            • 20.07.2006
                            • 8291
                            • İşçi
                            • Trabzon

bu kardeşliğin gerçekten baki olup olmadığını rizespor iyi olunca göreceğiz.geçmiş dönemlerdede rizespor kötü durumda olunca birçok kardeşlik dostluk ayakları yapıldı.ama kardeş dediğimiz dost dediğimiz insanların 3 maç üst üste kazanıp küme hattından uzaklaşınca arkadan vurduklarına şahit olmuştuk.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• kemalcan
                              • 17.04.2007
                              • 56

İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi
                              Arkadaşlar ankaradaki maça giden varmı,nasıl olduda 1-0 dan maçı verdiler,inanamıyorum valla
                              ben mactaydım
                              1-0 da öne geçtık ama genclerbırlıgının yogun baskısına dayanamadı rizespor ve mağlup olduk..
                              kalan 2 maçı alırsak ligde kalırız..
                              ozturkler

Yorum

• selçukabi
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 21.06.2004
                                • 2241
                                • İnşaat Mühendisi
                                • Bursa

Sayın BMN Yöneticileri;
                                "Trabzonspor Son Dakika Haberleri" topicinde göstermiş olduğunuz haklı duyarlılığı burada da gösterip "Trabzon-Rize Kardeşliği ve Karadeniz birliği" konusunu içeren mesajları tutup, "Trabzon-Rize Düşmanlığı ve bana ne Karadenizden alayı bilmem ne'li" konulu mesajları silmenizi önemle rica ederim....

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...