Trabzonsporum dışında bir takım gol attığında sevincimden bağırabileceğım aklımın ucundan geçmezdi ama dün rize maçında bu oldu
tbrler rizespor inşallah ligde kalırsınız
bütün Trabzonlu kardeşlerimizden Allah razı olsun güzel yorumları için..Bütün baskılara rağmen erciyesden 1 puan aldık..Haftayada inşanlah ankaaradan puanla ayrılıp haftalardır hep beraber beklediğimiz trabzonsporumuz-bursaspor maçı için rizeden trabzona akın edeceğiz...Allah bu kardeşliği daim etsin...
En son dj_atmaca tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 21:37.
mac tam bitti derken hasan ugurun attıgı gol ile sevıncten delıye donduk,,istanbulda macı ızledıgımız salonda masalar sandalyeler gol sonrasında devrıldı deprem olmus gıbıydı ortalık..bize bu sevıncı yasatan rizesporlu futbolcuları tebrık ediyorum...
bu arada trabzonsporlu kardeslerıme guzel dılekleri ıcın tesekkur edıyorum..
bende henüz izleyemedim ama anlatılanlara göre altın değerinde 1 puanmış. kaçan penaltılardan sonra yani.
erciyes puan olarak eşitliği sağlayamadı yani. bu iyi oldu.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Erciyes yalan oldu 2 pn. kazandılar ayırca rakip 9 kişi kaldı ama başaramadılar.. Erciyes, son 3 haftaya küme barajının 3 puan gerisinde giriyor malum, diğerlerine göre dezavantajlılar. Ben düştüler gözüyle bakıyorum. 3.takımın Antep-Bursa ikilisinden birinin olmasını istiyorum. Bakalım..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
İnşallah bundan sonrada bu dostuk hiç bozulmaz çünkü biz karadeniz olarak birlikte hareket edersek her zaman bunun faydasını fazlasıyla görürüz..Benim için rize macları trabzonspor macları kadar önemli İNŞALLAH BU KÜMEDE KALICAKLAR AMA SENEYEDE BİZ ŞAMPİYONLUĞA OYNARKEN BÜTÜN RAKİPKERİMİZİ SAF DIŞI BIRAKACAKLAR......
Ankaradaki Trabzonlu kardeşlerimiz haydi maça...Trabzon-Rize dostluğunu aleme inat bu hafta ankarada haftayada Allah nasip ederse bursa maçında trabzonda gösterelim..Trabzon kümeye diye bağıran o şeftalileri elele kümeye göndereceğiz inş..
Yorum