Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • selçukabi
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 21.06.2004
    • 2241
    • İnşaat Mühendisi
    • Bursa

İki taraf için de bu dostluğun ebedi olması için bazı testler var; Rize tarafı için biraz daha fazla ve zor sorulu bu testler tabii. Mesela ; febe Trabzon şampiyonluk yarışında aralarında birlaç puan fark var. Trabzon Rize deplasmanına gider. Şimdi buradaki Rizespor taraftarı kardeşlerimiz o maça gelecek Rizeli ama ezik febeyi tutan ve sırf Trabzonun, febe şampiyon olsun diye puan kaybetmesini isteyecek karaktersizlere " HÖÖÖÖSSST" diyebilmeli. Bizim aslında hiçbir zaman sadece Rizesporu tutan kardeşlerimizle sorunumuz olmamıştır. Ama Rizeden üçüzleri tutan ezikler aramıza hep nifak tohumları ekmiştir. Ben Rizesporlu kardeşlerimizin bu hassasiyeti göstereceklerini inanıyorum. Mesela ANTi-İSTANBUL pankartı yaptırarak başlayabilirsiniz
    Fındıklılı bir kardeşiniz...

Yorum

• OFLU
      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 30.08.2006
      • 3491
      • OGRENCI
      • İstanbul

İlk olarak lazanist tarafından gönderildi
      BMN nin içerisinde hala sizin gibi düşünen arkadaşlar olmasına açıkcası üzüldüm.Fakat ezici çoğunluğun arasında kaybolup gideceğinizi düşünüyorum.
      Cogunlukta benim gibi dusunuyor merak etmeyin sayin agabeycigim, sadece ortami germemek adina fazla insan bu topige birseyler yazmiyor ben icimden gecenleri soyledim herzamanda soylerim.Rizeyi sevmemem sizi niye bukadar uzmus onu da anlamadim fakat ben burdaki cogu insanin hislerine tercuman oldugumu dusunuyorum o yuzden benim icin hayiflanmaktansa siz kendi isinize bakin..Burasi TRABZONSPOR forumu ve ben TRABZONSPORLUYUM banane rizeden,sevmek zorundayim sevmiyorum ve kardesligede gerek duymuyorum..Benim fikrimdir katilmazsiniz ama saygi duymak zorundasiniz...SAYGILAR..
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Jade
        • 30.10.2004
        • 393
        • Trabzon

İnsanların futbol tercihleri yüzünden bir şehri sevmemek?? Sizce Trabzonspor - fb ya da Rizespor Rizelilerin kaçının umurundan. Herşeyi futbol çerçevesinde değerlendirmeyin. Rize bizim komşu ilimiz ve herşeyden önce bu ülkenin bir şehri.. Sevmek zorundayız başka bir seçenek düşünemiyorum. Hayatınızdaki Rizeli dostlarınıza sizi sevmiyorum çünkü .... ile başlayana cümleler kurabiliyor musunuz.. Biri bana bu cümleyi Trabzon olarak kurmayı bi denesin bakalım.. o dakika hayatımda silerim.. "Sevmiyorum" kelimesinin bu kadar rahat kullanılabiliyor olmasına şaşıyorum doğrusu.. "Sevmemek" için bu kadar basit sebepler yeterli mi?

Tabii ki dost olmak zorunda değiliz ama düşman olmamız için de bir sebep yok. Allah'ın Peygamberin emrettiği, dost olmak gibi güzel bir eylemi anlamsız bulanlar, en azında düşman olmak için gerekçeler göstermesinler.. Bu kadarını yapabilirler sanırım.. Bu bile bu iş için emek veren arkadaşlarına yardımdır. Tabii ki yardım etmek isterlerse....
        En son Jade tarafından düzenlendi; 05.05.2007, 09:19.
        eski nick "1461@61"

Yorum

• TSelif
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 02.04.2005
          • 18990
          • Ziraat mühendisi
          • Trabzon

İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi
          Sadece Rizeyi tutanlara ise bravo.

@selcukabi:,,,Güzel özetlemiş

Kimse sevdikleri ya da sevmedikleri yüzünden yargılanamaz.. Birilerini ya da bir şeyleri sevmek zorundasın diye saçma bir düşünce olamaz.
          Not:Rize şehrini ve orda ki arkadaşlarımı çok seviyorum ...Ama ............
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Kobalas61
            • 28.08.2006
            • 1377
            • İstanbul

o zaman düşüncelerinizi yansıtmayın buraya kimsenin avukatlığınıda yapmanıza gerek yok anlamadınız heralde konunun basında burasının kardeşlik topigi oldugunu belirttim.düşmansanız işiniz yok bu topicte gidin acın topiginizi ne yapıosanız yapın ama bu yopiğe yazamassınız kardeşim.konunun ilk mesajını bile okumadan sacma sapan seyler yazıyorsunuz.futbol için bir sehire mi düşman olucağız.bırakın allah askına kim ne yapıyorsa yapsın ama kimseyide coğunluk böyle düşünüyor die itham etmesin.bordomavi.net herkesten farklıdır ve üyeleride herkesten farklı olarak vur kır a değil akıl ve sağduyuya inanır.gereksiz yorumlar yapmayalım.konu dısına cıkmayalım.KONUMUZ KARDEŞLİKTİR.o kadar
            Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• TSelif
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 02.04.2005
              • 18990
              • Ziraat mühendisi
              • Trabzon

Alla alla . Sen özgürce fikrini belirteceksin ben düşüncemi söyleyemeyeceğim öylemi. Olayları çarpıtan kim belli oluyo zaten . Anlamak istediğin gibi anla umrumda değil . Sadece ve sadece Rizespor'u tutan benim dostumdur.... Geçen yıl ki statda açılan fener bayraklarını unutmuyorum çünkü . İnsanların düşüncelerine de müdahale etme . Kimsenin avukatlığını falan yaptığım yok burda.
              Rizespor'un ligte kalmasını sırf bu dostluğu nereye kadar yürüteceğimizi merak ettiğim için istiyorum. İnşallah düşmezsin Rize .....
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• klidalı_4161
                • 08.04.2007
                • 190
                • ögrenci

İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi
                Cogunlukta benim gibi dusunuyor merak etmeyin sayin agabeycigim, sadece ortami germemek adina fazla insan bu topige birseyler yazmiyor ben icimden gecenleri soyledim herzamanda soylerim.Rizeyi sevmemem sizi niye bukadar uzmus onu da anlamadim fakat ben burdaki cogu insanin hislerine tercuman oldugumu dusunuyorum o yuzden benim icin hayiflanmaktansa siz kendi isinize bakin..Burasi TRABZONSPOR forumu ve ben TRABZONSPORLUYUM banane rizeden,sevmek zorundayim sevmiyorum ve kardesligede gerek duymuyorum..Benim fikrimdir katilmazsiniz ama saygi duymak zorundasiniz...SAYGILAR..
                Aynen katılıyorum sözlerine burası TRABZONSPORUMUN SİTESİ bende sevmiyorum rizeleleri onlarda bizi sevmiyo niye ugrasıyos ki gecen sezon bızım taraftarın kafasını yarıp resmı sıteleıne aynen şöyle yazdılar

RİZEYE RUM KANI AKTI STADI YIKAMAMIZ LAZIM!!!

şimdi kalkıpta bu adamları mı sevicem ayrıca her sene onlar düşmesin diye 6 puanımızı veriyoruz boyle kardeşlik olmaz olsun
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• Kaya
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 16.07.1999
                  • 28568
                  • Müfettiş
                  • İzmir

Ortamı germenin hiç gereği yok arkadaşlar. Geçmişte bazı tatsızlıklar yaşanmış olabilir ama gördüğünüz üzere son maçtaki dostluk havası şahaneydi. Bırakalımda bu hava sonsuza kadar sürsün. Herkes görüşünü bidirmekte muhakkak özgürdür fakat bu güzel ortamın bozulmasına hizmet etmemek lazımdır.

ERCİYES BURSA KÜMEYEEEE, RİZE BİZİMLEEEE
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Vkgz
                    • 29.11.2005
                    • 11672
                    • İstanbul

Geçen sene biz uefa mücadelsindeydik biz kazandık riza maçını , bu sene rize küme mücadelesinde riza kazandı maçı... Dostuluk için bundan öte belge olamaz bence...

Rize umarım kazanır bu sene ama Kayserililer trübünleri dolduracaktır işleri zor
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İsmail Alkan
                      • 13.04.2007
                      • 7126
                      • SERBEST
                      • Trabzon

Rize-Trabzon kardeşliğini çekemiyenler veya rizeliyi-trabzonluyu sevmiyenler olabilir,herkesin en doğal hakkıdır.
                      Ama burada geçmişte olanları kurcalıyarak biryere varamazsınız,sporun kardeşlik olduğunu unutmayın,geçmişe değil geleceğe bakın,
                      Bir arkadaşımız rizeliyi sevmem diyor,neden peki neden sevmiyorsun ? vatanımı böldü-bölmeyemi teşebbüs etti rizeli ?
                      bırakın bu işleri yaa,milliyetçilik için diyorsanız karadenizin her ili milliyetçidir,spor için diyorsanız spor kardeşliktir.
                      Spor kardeşliğine gelince,trabzonspor rizeye bu sene 6 puan verdi doğrudur,ama geçen yılda trabzonsporu uefaya rizespor gönderdi bunuda bilelim.
                      Rizede fener bayrağı açmışlarmış,birkaç şerefsiz açacaktır bunu her rizeliye mal edemeyizki,avni akerde fenerliler gelip bayrak açarak şampiyonluğu alıp gitmedilermi.
                      Burada aykırı yazanlar,bırakın yazmayın,şovenlik yapmayın bırakında o şevenlik içinizde kalsın,güzel bir birliktelik oluşmuş buna destek verin.
                      Oflu kardeşimiz rizeliyi sevmemzmiş,birkaç kişide burada ona destek veriyor,
                      şimdi soruyorum o ofluya ,neden sevmiyorsun be kardeşim ? peki çaykarayı neden sevmiyorsun,çaykarada rizenin ilçesimi ???
                      Bu tür aykırı ve şovence düşüncesi olanlar lütfen buraya yazmasın,güzellikleri düşünenlere taş koymasın,çok meraklıysanız RİZE-TRABZON DÜŞMANLIĞI diye bir topik açında oraya yazın,
                      yeter yaaa....
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,
                      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• sametaydin
                        • 20.04.2005
                        • 6441
                        • Mühendis
                        • Kocaeli

rize 1-0 malup şu anda. çok kötü skor. bu maötan 1 puan alsa bile ligde kalmayı büyük ölçüde garantiler. 2. yarıda rizeden gol bekliytoruz.

Yorum

• Erdem Keser
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 14.02.2005
                          • 10714
                          • Kim. Müh.
                          • İstanbul

haydi rize az top oyna yaw

Yorum

• sametaydin
                            • 20.04.2005
                            • 6441
                            • Mühendis
                            • Kocaeli

yalnız antep de düşebilir . fikstür dezavantajı yüksek.

Yorum

• pReN@_61
                              • 10.12.2004
                              • 26027
                              • İstanbul

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi
                              rize 1-0 malup şu anda. çok kötü skor. bu maötan 1 puan alsa bile ligde kalmayı büyük ölçüde garantiler. 2. yarıda rizeden gol bekliytoruz.

inşallah atarlar..

(UEFA)

Yorum

• Vkgz
                                • 29.11.2005
                                • 11672
                                • İstanbul

erciyes 10 gün önce kaçırması gereken penaltıyı bugün kaçırdı
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...