Trabzonlu Rizeli Karadenizin Gulu
Yok Ayrimiz Gayrimiz Herkes Allahin Kulu
Birlik Olalim Birlik Kazanlar Bir Kaynasin
Çalsin Bizim Usaklar Karadeniz Oynasin
...
Guzel Dur Karadeniz Daglari Sabir Tasi
Birlik Olduk Kimsenun Agurmiyacak Basi
KARDESIMIZDE YOK ABIMIZDE BIZIM,simdi yine bana bi iki kisinin yaptigini rizeye mal etme diyeceksiniz ama ben ne sanal ortamda nede birinden gorerek yada duyarak bunlari soyluyorum hayatimda yalnizca 4 tane rizeli arkadasim oldu 3 u fenerli 1 i bjk liydi ve TRABZONDAN nefret ettiklerini her defasinda soylemekle yetinmez bide feneri savunurlardi hee ben tabiki cevap yetistirebiliyorum kendilerine sonucta Rize-TRABZON kiyaslamasinin onlarda olmayacaginin farkinda neyse rizespor seni sevmiyorum Trabzon- rize kardesliginede gerek duymuyorum,biz TRABZONUZ onlar rize herkes kendi hesabina puan getirir bu bi rekabet olduguna gorede kimse gucenmesin kardesim sevmiyorum seni rize ben TRABZONUMA sevdaliyim..
KARDESIMIZDE YOK ABIMIZDE BIZIM,simdi yine bana bi iki kisinin yaptigini rizeye mal etme diyeceksiniz ama ben ne sanal ortamda nede birinden gorerek yada duyarak bunlari soyluyorum hayatimda yalnizca 4 tane rizeli arkadasim oldu 3 u fenerli 1 i bjk liydi ve TRABZONDAN nefret ettiklerini her defasinda soylemekle yetinmez bide feneri savunurlardi hee ben tabiki cevap yetistirebiliyorum kendilerine sonucta Rize-TRABZON kiyaslamasinin onlarda olmayacaginin farkinda neyse rizespor seni sevmiyorum Trabzon- rize kardesliginede gerek duymuyorum,biz TRABZONUZ onlar rize herkes kendi hesabina puan getirir bu bi rekabet olduguna gorede kimse gucenmesin kardesim sevmiyorum seni rize ben TRABZONUMA sevdaliyim..
BMN nin içerisinde hala sizin gibi düşünen arkadaşlar olmasına açıkcası üzüldüm.Fakat ezici çoğunluğun arasında kaybolup gideceğinizi düşünüyorum.
En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 04.05.2007, 09:50.
aynı kültüre aynı coğrafyaya sahibiz, nasıl sevmeyiz? Ben maçkalıyım Trabzonun ilçesi, Of da Trabzonun ilçesi. Of Rizeye maçkaya olduğundan daha yakın ama biz sadece ofluyla hemşeri sayılıyoruz sınırları kaldırın lütfen!
Hekes Rize'yi sevmek zorunda değil bence.İnsanlar kimi ya da neyi seveceğine kendi iradeleri ile karar verebilirler diye düşünüyorum
Burda insanlar ben Rize'yi seviyorum diyebiliyorsa bir başkası da sevmiyorum diyebilir. Bundan doğal ne var ....
Hekes Rize'yi sevmek zorunda değil bence.İnsanlar kimi ya da neyi seveceğine kendi iradeleri ile karar verebilirler diye düşünüyorum
Burda insanlar ben Rize'yi seviyorum diyebiliyorsa bir başkası da sevmiyorum diyebilir. Bundan doğal ne var ....
gs şampiyon olduktan bir hafta sonra rizeye gittim..... şehirde binlerce gs bayrağı ve karşı taraftan tepki olarak yüzlerce fb bayrağı gördüm.... ama bir tane bile takımımzın bayrağını yada rizespor bayrağını görmedim...
hal böyle iken nasıl bir kardeşliktir bu anlamadım.....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum