Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon - Rize Kardeşliği ve Karadeniz Birliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ...................
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Kardeşim biz Rizeyiz samsun degılız sıze kım daha yakın Bursaspor macında goreceksınız!

Yorum

• Trabzonlu Rizeli Karadenizin Gulu
        Yok Ayrimiz Gayrimiz Herkes Allahin Kulu
        Birlik Olalim Birlik Kazanlar Bir Kaynasin
        Çalsin Bizim Usaklar Karadeniz Oynasin

...
        Guzel Dur Karadeniz Daglari Sabir Tasi
        Birlik Olduk Kimsenun Agurmiyacak Basi

Yorum

• İlk olarak rizeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim biz Rizeyiz samsun degılız sıze kım daha yakın Bursaspor macında goreceksınız!
          Tabi ki hocam Rize Trabzon elele hep beraber birlige...

Yorum

• rizespor dilerim erciyesi yener ve rahatlar valla sampıyon olmus gıbı sevınırım

Yorum

• birLAZ ha?
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Bu dostluk havası sonsuza kadar sürecek. Son karşılaşmada çok görüntüler oluştu. Devamını dilerim.
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Karadenizde birlik bencede çok önemli bir devrim burada tüm sorunlar çözülse güzel olacak
                  rizespor da bizim trabzonsporda
                  7

Yorum

• KARDESIMIZDE YOK ABIMIZDE BIZIM,simdi yine bana bi iki kisinin yaptigini rizeye mal etme diyeceksiniz ama ben ne sanal ortamda nede birinden gorerek yada duyarak bunlari soyluyorum hayatimda yalnizca 4 tane rizeli arkadasim oldu 3 u fenerli 1 i bjk liydi ve TRABZONDAN nefret ettiklerini her defasinda soylemekle yetinmez bide feneri savunurlardi hee ben tabiki cevap yetistirebiliyorum kendilerine sonucta Rize-TRABZON kiyaslamasinin onlarda olmayacaginin farkinda neyse rizespor seni sevmiyorum Trabzon- rize kardesliginede gerek duymuyorum,biz TRABZONUZ onlar rize herkes kendi hesabina puan getirir bu bi rekabet olduguna gorede kimse gucenmesin kardesim sevmiyorum seni rize ben TRABZONUMA sevdaliyim..
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      KARDESIMIZDE YOK ABIMIZDE BIZIM,simdi yine bana bi iki kisinin yaptigini rizeye mal etme diyeceksiniz ama ben ne sanal ortamda nede birinden gorerek yada duyarak bunlari soyluyorum hayatimda yalnizca 4 tane rizeli arkadasim oldu 3 u fenerli 1 i bjk liydi ve TRABZONDAN nefret ettiklerini her defasinda soylemekle yetinmez bide feneri savunurlardi hee ben tabiki cevap yetistirebiliyorum kendilerine sonucta Rize-TRABZON kiyaslamasinin onlarda olmayacaginin farkinda neyse rizespor seni sevmiyorum Trabzon- rize kardesliginede gerek duymuyorum,biz TRABZONUZ onlar rize herkes kendi hesabina puan getirir bu bi rekabet olduguna gorede kimse gucenmesin kardesim sevmiyorum seni rize ben TRABZONUMA sevdaliyim..
                      BMN nin içerisinde hala sizin gibi düşünen arkadaşlar olmasına açıkcası üzüldüm.Fakat ezici çoğunluğun arasında kaybolup gideceğinizi düşünüyorum.
                      En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 04.05.2007, 09:50.

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        KARDESIMIZDE YOK ABIMIZDE BIZIM,simdi yine bana bi iki kisinin yaptigini rizeye mal etme diyeceksiniz ama ben ne sanal ortamda nede birinden gorerek yada duyarak bunlari soyluyorum hayatimda yalnizca 4 tane rizeli arkadasim oldu 3 u fenerli 1 i bjk liydi ve TRABZONDAN nefret ettiklerini her defasinda soylemekle yetinmez bide feneri savunurlardi hee ben tabiki cevap yetistirebiliyorum kendilerine sonucta Rize-TRABZON kiyaslamasinin onlarda olmayacaginin farkinda neyse rizespor seni sevmiyorum Trabzon- rize kardesliginede gerek duymuyorum,biz TRABZONUZ onlar rize herkes kendi hesabina puan getirir bu bi rekabet olduguna gorede kimse gucenmesin kardesim sevmiyorum seni rize ben TRABZONUMA sevdaliyim..
                        aynı kültüre aynı coğrafyaya sahibiz, nasıl sevmeyiz? Ben maçkalıyım Trabzonun ilçesi, Of da Trabzonun ilçesi. Of Rizeye maçkaya olduğundan daha yakın ama biz sadece ofluyla hemşeri sayılıyoruz sınırları kaldırın lütfen!

Yorum

• dostluğumuz devam edecek taki onları yenene kadar....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hekes Rize'yi sevmek zorunda değil bence.İnsanlar kimi ya da neyi seveceğine kendi iradeleri ile karar verebilirler diye düşünüyorum
                            Burda insanlar ben Rize'yi seviyorum diyebiliyorsa bir başkası da sevmiyorum diyebilir. Bundan doğal ne var ....
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hekes Rize'yi sevmek zorunda değil bence.İnsanlar kimi ya da neyi seveceğine kendi iradeleri ile karar verebilirler diye düşünüyorum
                              Burda insanlar ben Rize'yi seviyorum diyebiliyorsa bir başkası da sevmiyorum diyebilir. Bundan doğal ne var ....
                              cok güzel dedin kardeşi kutluyorum...

Yorum

• gs şampiyon olduktan bir hafta sonra rizeye gittim..... şehirde binlerce gs bayrağı ve karşı taraftan tepki olarak yüzlerce fb bayrağı gördüm.... ama bir tane bile takımımzın bayrağını yada rizespor bayrağını görmedim...

hal böyle iken nasıl bir kardeşliktir bu anlamadım.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X