Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

José Ernesto Sosa

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ntvspor'daki yayın kaydını izledim de nasıl gücüne gitmiş Sosa'yı almamız böyle. Yok maliyeti 80 milyon tl, yok 100 milyon tl falan.
    Abi bırak Bizans sevicilerin zoruna gitmesini içimizdeki Irlandalilarin bile zoruna gitti. Iho zamanında maliyet eleştirenleri muhasebicilikle tukaka eden bazi şahıslar şimdi muhasebecilik yapıyor buralarda.
    En son Oruç tarafından düzenlendi; 09.09.2017, 23:32.
    Ağasarlı_61

Yorum

Hoşgeldin Sosa

(UEFA)

Yorum

İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ntvspor'daki yayın kaydını izledim de nasıl gücüne gitmiş Sosa'yı almamız böyle. Yok maliyeti 80 milyon tl, yok 100 milyon tl falan.
        Ortada kap bile yokken yapildi birde o konusmalar. 35 yasindayim , 7 yasimdan beri futbol takip ederim, hayatimda ilk kez bir transferin stopajinin stopaj ya stopaj bunun konusulduguna tanik oldum. Nasil zorlarina gitmis yahu.

Yas olayindan dem vurdular bide hey yavrum hey. Bu ulkeye van persie ayni yasta geldiginde hem de 7m euro idi sanirim yillik ucreti bu kansizlar ne taklalar atiyorlardi hepimiz hatirliyoruz.

Yorum

Duran toplarda çok daha etkili bir Trabzonspor görmek mümkün olacaktır oynadığı zaman diliminde. Sezonun ilk frikik golü gelebilir.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

10 numara bölgesinde muhteşem bir tehlike olacaktır.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

11 başlamasını bekliyordum, şaşırtmadı

Yorum

Sahadaki sozde Ersun b Yanal TAKIMI var. Oyle yada boyle birarada oynamis takim ama gel gelelim sahanin en iyisi dun gelen Sosa. Muthis deha doayen Ersun idmanlarini ve dunyada hicbir amator takimlar dahil kullanmadigi bizlerin kaos futbolu diyebildigimiz muhtesem taktikle 3 hafta sonra sen de harcanip gidicen ya ona yanarim

Yorum

İki günlük idmanla ancak bu kadar oynanır. Helal olsun.

Yorum

Takıma seviye atlatmak demek böyle bir şey oluyor...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

3.2m€ etmez.
                      derhal zam yapın.
                      BABA SEN NESİN YA

Yorum

MERKEZ ORTA SAHA OYNADIĞIN SÜRECE:

7

Yorum

Usta napıyorsun ya bokunu çıkardın
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Müthiş oynadı klasını zaten konuşmaya gerek yok.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Ayağının tozuyla şovunu yaptı. Helal olsun.

Yorum

İkinci yarı 8 numaraya geçince maestro gibi yönetti takımı valla geriden top alıp çok iyi oyun kurdu tebrikler ilk maç için.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Çalışıyor...
                                X